StamTheMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, giorgosZMG είπε Κατά την ταπεινή μου άποψη. Χρειάζεσαι κάτι πιο σύγχρονο για να τρέξεις τα 11. Ίσως windows 7 και πάλι πολύ είναι για το hardware σου. Ram 16αρα σίγουρα CPU σίγουρα Υπερβαλεις. Μια χαρα δουλευει 10ρια τριτης γενιας με 8 giga. Το μεγαλο φαουλ ειναι που εχει βαλει πειραγμενο λειτουργικο. Αυτες τις βλακειες τις καναμε με τα XP και νομιζαμε οτι ειμαστε τιποτα χακερς.
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους!Το λοιπόν! 'Η κάνει ενημερώσεις και βογγάει ή κάτι δεν πάει καλά είτε δίσκος είτε δεν ξέρω τι άλλο... Το σύστημα είναι μια χαρά για βασικές εργασίες ιντερνετ ταινιούλες κτλ και δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να κάνει αυτά τα κολλήματα που λεει ο κυριούλης! Απαξ και τον ανοίγεις τον υπολογιστή 2-3 φορές το χρόνο και δεν είναι βασικός παρα μόνο για τις διακοπές κτλ, τότε κάνε τα πειράματά σου! Βάλε για αρχή όντως όπως σου είπαν και τα παιδιά windows 10, αλλά ψάξου και για τα updates και για κάτι άλλο που μπορεί να τρέχει και να το γονατίζει.. Βασικά ακόμα καλύτερα κατεβασε απο τον μπάρμπα uncle μας windows 10 ltsc 2019 κομμένη εκδοση 800-900 mb iso βάλε την και θα πετάει το εργαλείο! Αρκει να μην υπάρχει άλλο hardware πρόβλημα... Εχω pc που μετά απο 2-3 χρόνια το έβαλα μπροστά(πριν 2 ωρες!) το οποίο αποτελείται απο μητρική με 8 φουσκωμένους πυκνωτες, δίσκο hdd 160GB με 2 % υγεία, 2 gb ram και nvidia gs 8400 512mb! Α!!!! Και cpu...pentium d τον 940 νομίζω! Του εχω βάλει εδω και 6 χρόνια windows 8.1 lite (iso ~700 mb) και φορτώνει σαν ssd! Στην εκκίνηση εχει δεσμευμένα 600 mb ram απο τα 2 gb. Ανοίγει chrome σε 5-10 sec και βλέπεις 'ανετα και youtube και ταινίες on line κτλ... Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν στο δικό σου και με ssd και 8 gb ram και i3 2c/4t να μην πάει πετώντας ειδικά με κομμένη έκδοση wondows... Απλά όπως προείπα, αν κάνεις και δουλειές του τύπου τράπεζες ibanking κτλ τότε βάλε επίσημη έκδοση 10ρια... Αν είναι για καβλάντισμα διακοπών , βάλε άνετα κομμένα ...🙂 1
@topos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Για τσεκαρε θερμοκρασίες και συχνότητες του cpu(και εάν δούλευαν όλα τα ανεμιστηρακια) Εγώ θα έλεγα ότι εκεί είναι το πρόβλημα.
Aris_ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:51 μμ Οι πιθανότητες είναι ότι κάνει update στο background Πήγαινε στο windows updates να το τσεκάρεις σε παλιά μχν μπορεί να πάρει πολλές ώρες να ολοκληρωθεί
manolis940 Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:52 πμ 16 ώρες πριν, Aris_ είπε Οι πιθανότητες είναι ότι κάνει update στο background Πήγαινε στο windows updates να το τσεκάρεις σε παλιά μχν μπορεί να πάρει πολλές ώρες να ολοκληρωθεί Οι πιθανότητες είναι ότι ο OP γύρισε απ' το χωριό και δεν έλυσε ποτέ το πρόβλημα 1
adi32 Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 πμ Βαζεις win10 βλεπεις αν δουλευει οκ και κλεινεις και ολα τα updates μετα και ησυχαζεις για παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα