john kermi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Ενας που ειχε παρομοια συμπτωματα,πεθανε να ξερεις!🤣🤣🤣. 2
IoannisSM Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλα τρως. Μασκα φόρα για να μη κολλησεις κι αλλους. Κανε και τεστ να δεις μηπως εχεις γριπη ή covid. Στο lockdown πως την παλεψες που δεν μπορεις 2 μερες μεσα? 1
dkstopo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 μοσχαροκεφαλή όσο μπορείς πιο ζεστή με μπούκοβο 1
mariosnik_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ επειδή είχα διαπιστώσει ότι δεν άλλαζε τίποτα με την διατροφή στο θέμα του πονόλαιμου, είτε πάρω ζεστά, είτε σούπες, είτε οτιδήποτε, ένιωθες και καλά ότι βοηθούσαν και μετά πάλι τα ίδια. Στην τελική τρώω κανονικά ότι έτρωγα πάντα, ακομα και κρύα ροφήματα. 4 ώρες πριν, Nick34n είπε ναι αλλα ουτε εξω σε καφε δε μπορω να κατσω ασε που κουβαλαω ρολο κουζινας μαζι μου. Κατσε στο σπίτι σου βρε αδερφέ, σιγά το πράγμα. Και μια εβδομάδα άμα χρειαστεί. Εξόδους και τέτοια τα ξεχνάμε σε τέτοιες φάσεις με ιώσεις και αρρώστιες. Πρώτον για να μην ταλαιπωρούμαστε εμείς και δεύτερο για να μην κολλήσουμε τους άλλους. Από την δουλειά πάρε άδεια η εξέτασε αν μπορεί να γίνει με τηλεργασια.
vastegial_74 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Από παλιά και μένα αν με επιανε έτρεχαν οι μύτες μου βρύση λέμε. Κοκκινιζαν σαν ντομάτα από το πολύ τράβηγμα.Σαν papoys τότε μου σύστησαν το ντιζοφρίν χαπάκια αν το έχετε ακουστά καταργήθηκε (μάλλον για να ανέβει η τιμή) και πλέον κυκλοφορεί το comtrex με 4-5 ευρώ εχει 20 χαπάκια νομίζω.Δεν θελει συνταγή. https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/comtrex-cold Μπορείς να παίρνεις μέχρι τρεις φορές τη μέρα , από 2 χαπάκια.Τώρα γιατί έχουν δύο τη δόση και όχι ένα δεν ξέρω.Και το ντιζοφρίν δύο ήτανε.Είχε η σύζυγος πριν από καμιά βδομάδα κυκλοφορούσε με το ρολό κουζίνας στα χέρια γιατί δε θέλει να παίρνει χαπάκια. Κόλησα πριν τρεις μέρες όταν είναι έντονο παίρνω από δύο χαπάκια και είμαι εντάξει ανοίγει σε 20-30 λεπτά η μύτη και δεν φυσάω. Πλέον είναι σε ύφεση. Το disofrin έκανε δουλειά όπως και το comtrex αλλά παρατήρησα ότι το comtrex μου ανεβάζει την πίεση στο Θεό, για τα δικά μου δεδομένα, έχω χτυπήσει κάτι 16αρια με comtrex. Μπορεί να έτυχε σε εμένα, δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις. Κατά τα άλλα και εγώ εδώ και δύο - τρεις μέρες έχω τα ίδια συμπτώματα, από πυρετό θα έλεγα ότι έχω υποθερμία 35,5 - 35,8. Τρώω, πίνω κανονικά αλλά απο χθες άρχισα να παίρνω το depon Cold & flu. Νιώθω λίγο καλύτερα. 2
papoys1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Το disofrin έκανε δουλειά όπως και το comtrex αλλά παρατήρησα ότι το comtrex μου ανεβάζει την πίεση στο Θεό, για τα δικά μου δεδομένα, έχω χτυπήσει κάτι 16αρια με comtrex. Μπορεί να έτυχε σε εμένα, δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις. Κατά τα άλλα και εγώ εδώ και δύο - τρεις μέρες έχω τα ίδια συμπτώματα, από πυρετό θα έλεγα ότι έχω υποθερμία 35,5 - 35,8. Τρώω, πίνω κανονικά αλλά απο χθες άρχισα να παίρνω το depon Cold & flu. Νιώθω λίγο καλύτερα. Ναι δεν κάνει πυρετό . Καταροή φτέρνισμα μας έπιασε όλους με τη σειρά . Συζυγο , γιο και μετά εμένα. Κανανε και 2-3 τεστ για κοβιντ και γρίπες όλα αρνητικά. Ιώσεις λόγω καιρού είναι.Ευτυχώς δεν έχω προβλήματα πίεσης , ζαχάρου , χοληστερίνης χάπια δεν παίρνω μόνο κανένα παυσίπονα που και που. Τη μύτη δεν την αντέχω πάντα στο ψυγείο έχω comtrex . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από papoys1 1
greekparot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Και το imupret είναι αξιόλογο συμπλήρωμα (φυτικό) για κρυολόγημα.
giavra Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Nick34n είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ, 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ. ΠΡΩΙ ΤΡΩΩ 2 ΑΥΓΑ, 2 ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΠΕΣΕΛ, 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, 2 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, 1 ΑΧΑΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΣΑΙ ΕΙΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Lipton ειτε τσαι FUZE . ΜΕΤΑ COLDEN FLU PANADOL KAI ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D χαπακι. μεσημερι σουπες και στη δουλεια καλο ντυσιμο. αθλουμαι χρονια σκληρα, αν βοηθαει. Aρχίνα τους ψιλοκομενους πατσαδες και θα στανιαρεις 2
doctorkostis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Φοβερη δραση η βιταμινη D στην ιωση ανωτερου αναπνευστικου. Εκαναν δουλιτσα οι grifters κατα τη διαρκεια της πανδημιας και κοπαναει ο κοσμος βιταμινες και wellness ματζουνια δια πασαν νοσον.
nikos032 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν ευκαιρία για αποτοξίνωση. Μόνο κοτόσουπα, λαπά, φιδέ και τα συναφή με μαύρο πιπέρι, λεμόνι και φρέσκο ψωμάκι. Κι ως αποκορύφωμα είτε για να ξεκινήσεις ή να τελειώσεις τη μέρα σου, τσάι (μέλι αντί για ζάχαρη κατα προτίμηση) με 2-3 φριγανιές για βούτες. Άντε και μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα... καλή ανάρρωση. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από nikos032 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Το νήμα έχει δημοσιευτεί για να έχει άλλοθι ο νηματοθετης, πιθανώς φέρεται ύποπτος σε κάποιο φόνο ("να δείτε ακόμα και στο φόρουμ έγραψα ότι ήμουν άρρωστος εκείνες τις μέρες, δεν μπορεί να έκανα τον φόνο"). Ως νομικός του μπλα μπλα του ινσομνια σας συμβουλεύω να μη σχολιάζετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις