Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ,

2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ.

ΠΡΩΙ ΤΡΩΩ 2 ΑΥΓΑ, 2 ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΠΕΣΕΛ, 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, 2 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, 1 ΑΧΑΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΣΑΙ ΕΙΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Lipton ειτε τσαι FUZE .

ΜΕΤΑ COLDEN FLU PANADOL KAI ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D χαπακι.

μεσημερι σουπες και στη δουλεια καλο ντυσιμο.

αθλουμαι χρονια σκληρα, αν βοηθαει.

• Haha 3
Δημοσ.

Αν τρως κοτόσουπα κάθε μέρα σε 7 μέρες θα είσαι περδίκι.

Αλλιώς μπορεί να σου κρατήσει και μια βδομάδα ολόκληρη.

• Haha 13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Απλό κρύωμα είναι, θα περάσει σε λίγες ημέρες.

ναι αλλα ουτε εξω σε καφε δε μπορω να κατσω ασε που κουβαλαω ρολο κουζινας μαζι μου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nick34n είπε

ναι αλλα ουτε εξω σε καφε δε μπορω να κατσω ασε που κουβαλαω ρολο κουζινας μαζι μου.

Μην πας για καφέ λίγες μέρες,δεν θα πάθεις κάτι.

Περαστικά σου.

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nick34n είπε

Από παλιά και μένα αν με επιανε έτρεχαν οι μύτες μου βρύση λέμε. Κοκκινιζαν σαν ντομάτα  από το πολύ τράβηγμα.Σαν papoys τότε μου σύστησαν   το ντιζοφρίν χαπάκια αν το έχετε ακουστά καταργήθηκε (μάλλον για να ανέβει η τιμή) και πλέον κυκλοφορεί το comtrex με 4-5 ευρώ εχει 20 χαπάκια νομίζω.Δεν θελει συνταγή.

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/comtrex-cold

Μπορείς να παίρνεις μέχρι τρεις  φορές τη μέρα , από 2 χαπάκια.Τώρα γιατί έχουν δύο τη δόση και όχι ένα δεν ξέρω.Και το ντιζοφρίν δύο ήτανε.Είχε η σύζυγος πριν από καμιά βδομάδα κυκλοφορούσε με το ρολό κουζίνας στα χέρια γιατί δε θέλει να παίρνει χαπάκια. Κόλησα πριν τρεις μέρες όταν είναι έντονο παίρνω από δύο χαπάκια και είμαι εντάξει ανοίγει σε 20-30 λεπτά η μύτη και δεν φυσάω. Πλέον είναι σε ύφεση.

• Like 1
Δημοσ.
38 minutes ago, Nick34n said:

υπαρχουν σπρει για την μυτη.βοηθανε.

οταν ειμαι αρρωστος  τρωω τα παντα  συν βιταμινες. ποτε μου δεν τρωω μονο σουπες λες και βγηκα απο χειρουργειο. οταν ειμαι αρρωστος δενθα στερηθω φαγητο

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nick34n είπε

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ,

ΠΡΩΙ ΤΡΩΩ 2 ΑΥΓΑ, 2 ΤΟΣΤ ΜΕ ΜΠΕΣΕΛ, 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, 2 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, 1 ΑΧΑΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΛΟ. 

Ανορεξία έχεις...

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 hours ago, Nick34n said:

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ,

Κόψε το τσάι σε φακελάκι.  Απελευθερώνει μικροπλαστικά.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Makis38 said:

Απελευθερώνει μικροπλαστικά.

αυτο ειναι μια μικρη χαρα της ζωης 😛

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 2
Δημοσ.

Εγώ συνήθως δεν παίρνω τα "κλασσικά" χάπια εκτός εάν έχω πυρετό 38+. Συνήθως με ζεστές σούπες, πολλά ζεστά υγρά (τσάι, χαμομήλι, γάλα, κλπ), ξεκούραση (ξέχνα το γυμναστήριο και μην κάνεις δουλειές) και καλό ύπνο μου περνάει. Σε 1-2 βδομάδες θα είσαι περδίκι. Εάν είσαι χάλια πάνω από 2-βδομάδες χωρίς σημάδια βελτίωσης, πήγαινε στο γιατρό. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

υπαρχουν σπρει για την μυτη.βοηθανε.

οταν ειμαι αρρωστος  τρωω τα παντα  συν βιταμινες. ποτε μου δεν τρωω μονο σουπες λες και βγηκα απο χειρουργειο. οταν ειμαι αρρωστος δενθα στερηθω φαγητο

Εγώ από τότε που έμαθα για το εθιστικο κομμάτι των σπρει, εδώ και πολλά χρόνια τα έκοψα. 

Κατατα, κανω το ακριβώς αντίθετο από σένα (χωρίς λογική, το ξέρω :p ) οταν ειμαι σε τέτοια φάση, μπαίνω αμέσως σε σούπα mode ON. Τώρα αν βοηθάει  ιδιαίτερα ή οχι δεν ξερω, αλλα ειναι comforting :D

• Like 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...