GIOVINCO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα. Υπαρχει καποιος που να εχει παρει καποιο κινητο και να του εχει κανει τρομερη εντυπωση το ποσο γρηγορο και ακριβες gps εχει? Ψαχνω για τη δουλεια μου κατι καλυτερο απο το απλα καλο gps που εχει το τωρινο κινητο μου (xiaomi 8 pro) Τιμη μεχρι 400 ευρω. Σημειωση: Επειδη ετσι κι αλλιως εχω αποφασισει να αλλαξω κινητο και εχω καταλληξει στο Moto Edge 50 και στο Nothing 2a, αν καποιος εχει δοκιμασει το gps σε ενα απο αυτα θα βοηθουσε πολυ.
Fotia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Κατα μέσο όρο όλα τα Motorola έχουν πολυ καλή λήψη σε σήμα ,και όχι μόνο στο Gps .
GATE123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GIOVINCO είπε Καλησπερα. Υπαρχει καποιος που να εχει παρει καποιο κινητο και να του εχει κανει τρομερη εντυπωση το ποσο γρηγορο και ακριβες gps εχει? Ψαχνω για τη δουλεια μου κατι καλυτερο απο το απλα καλο gps που εχει το τωρινο κινητο μου (xiaomi 8 pro) Τιμη μεχρι 400 ευρω. Σημειωση: Επειδη ετσι κι αλλιως εχω αποφασισει να αλλαξω κινητο και εχω καταλληξει στο Moto Edge 50 και στο Nothing 2a, αν καποιος εχει δοκιμασει το gps σε ενα απο αυτα θα βοηθουσε πολυ. Για καλό GPS πρέπει το κινητό να έχει επεξεργαστεί Snapdragon γιατί είναι καλύτερος από κάποιον MTK. Επίσης για πιο γρήγορο κλείδωμα και πιο ακριβής τοποθεσία καλό θα είναι να έχεις ανοιχτά το WIFI η DATA μαζί με Bluetooth. Εάν θες Motorola δες το Motorola Moto Edge 50 Pro(λίγο υπέρβαση αλλά αξίζει). https://globalw.gr/index.php?route=product/product&path=1&product_id=1505&ref=bestprice.gr&__bpgid=MW5Ud1RWJkhvREssMSRnMHVKZnhram4= Πολύ ανώτερο από αυτό που θες. Το Nothing 2a δεν θα το πρότεινα λόγο επεξεργαστή και χωρίς υποστήριξη από Ελλάδα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από GATE123 1
Donalhioy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, GIOVINCO είπε εχω καταλληξει στο Moto Edge 50 και στο Nothing 2a, αν καποιος εχει δοκιμασει το gps σε ενα απο αυτα θα βοηθουσε πολυ. Spoiler 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα