Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

κοιτα και το hmd skyline..

Εκτός από παντελώς άγνωστη μάρκα (όχι η NOKIA βέβαια), έχει και μικρή οθόνη αυτό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, topmar είπε

Εκτός από παντελώς άγνωστη μάρκα (όχι η NOKIA βέβαια), έχει και μικρή οθόνη αυτό. 

Η πρωην nokia ειναι..και ειναι λουκουμι στα 399 απο αμαζον..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις βρήκα σε προσφορά το Poco F6 Pro 12GB/256GB, με μόλις 322€....να το πάρω άραγε; 🤔

Επεξ/σία από topmar
Δημοσ.
Στις 29/12/2024 στις 5:08 ΜΜ, topmar είπε

Μόλις βρήκα σε προσφορά το Poco F6 Pro 12GB/256GB, με μόλις 322€....να το πάρω άραγε; 🤔

Το F6 pro σε φωτογραφία δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από το X5 pro.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το F6 pro σε φωτογραφία δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από το X5 pro.

Μάλιστα, οπότε "βγαίνει από την εξίσωση" λοιπόν, έμεινε το 14T και το OnePlus Nord 4. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, topmar είπε

Μάλιστα, οπότε "βγαίνει από την εξίσωση" λοιπόν, έμεινε το 14T και το OnePlus Nord 4. 

Αυτό που έχω να σου πω για το 14Τ είναι ότι είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο με πολύ ωραία κάμερα και δυνατό επεξεργαστή αλλά επειδή έχω το Poco X6 Pro με τον ίδιο επεξεργαστή να ξέρεις ότι τρώει μπαταρία αν το σκαλίζεις αρκετά μέσα στην μέρα.. Ένας επισκέπτης που ήρθε με το συγκεκριμένο κινητό είδα την κάμερα του και μου άρεσε πάρα πολύ σε σχέση με το δικό μου (πόσο μάλλον με το Χ5 Pro) αλλά μου είπε ότι μέσα στη μέρα χρειάζεται δεύτερη φόρτιση για να του βγάλει με σιγουριά (ότι κάνω και γω στο Poco X6 Pro).Οπότε πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε κάμερα και μπαταρία ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα που κατέληξες. 

• Like 1
Δημοσ.

Aπό βδομάδα λανσάρεται και το poco x7 pro, περίμενε αν θες να το δεις και εκείνο γιατί ακούγεται ότι θα γίνει σοβαρή αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχο του και στον επεξεργαστή αλλά κυρίως στην μπαταρία που ήταν το μεγάλο αγκάθι για το x6 pro.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x7_pro-13582.php

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2024 στις 11:57 ΜΜ, George6633 είπε

Αυτό που έχω να σου πω για το 14Τ είναι ότι είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο με πολύ ωραία κάμερα και δυνατό επεξεργαστή αλλά επειδή έχω το Poco X6 Pro με τον ίδιο επεξεργαστή να ξέρεις ότι τρώει μπαταρία αν το σκαλίζεις αρκετά μέσα στην μέρα.. Ένας επισκέπτης που ήρθε με το συγκεκριμένο κινητό είδα την κάμερα του και μου άρεσε πάρα πολύ σε σχέση με το δικό μου (πόσο μάλλον με το Χ5 Pro) αλλά μου είπε ότι μέσα στη μέρα χρειάζεται δεύτερη φόρτιση για να του βγάλει με σιγουριά (ότι κάνω και γω στο Poco X6 Pro).Οπότε πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε κάμερα και μπαταρία ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα που κατέληξες. 

Ευχαριστώ για την πληροφορία, δύσκολο να βρούμε και καλή κάμερα και αυτονομία δηλαδή; Τουλάχιστον να βγάζει μία μέρα, όχι τίποτα υπερβολές. 

28 λεπτά πριν, Skin79 είπε

Aπό βδομάδα λανσάρεται και το poco x7 pro, περίμενε αν θες να το δεις και εκείνο γιατί ακούγεται ότι θα γίνει σοβαρή αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχο του και στον επεξεργαστή αλλά κυρίως στην μπαταρία που ήταν το μεγάλο αγκάθι για το x6 pro.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x7_pro-13582.php

Α, πολύ ωραία... Αν βγάζει και ωραίες φωτογραφίες και κυμαίνεται στα χρήματα που διαθέτω, το βλέπω κι αυτό (έχει τεράστια μπαταρία από όσο είδα στα specs!). 

Επεξ/σία από topmar
Δημοσ.

Οτι κινητό παρουσιάζεται θέλει κάποιους μήνες για να έρθει επίσημα στην Ελλάδα ,αν δεν ερθει  νωρίτερα από κάποιο eshop με άγνωστη εγγύηση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...