Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Και αυτό τι είναι;

Screenshot-2024-12-28-15-42-33-60-3d9111

Γιατί είστε απόλυτοι αφού δεν ξέρετε;

ΔΕΝ ειναι πεζοδρομιο ομως, ξερουμε μια χαρα τι λεμε. Αν εξειχε απο την μαντρα πισω του θα ηταν σε πεζοδρομιο.

23123123123.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να καταλάβεις από τα χρώματα αν είναι πεζοδρόμιο, αλλά από το σχέδιο μόνο. Άνετα μπορεί να είναι πεζοδρόμιο και να μην το έχουν στρώσει, ή να έχουν στρώσει πεζοδρομίο μέσα στο οικόπεδο

Επεξ/σία από hln3
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hln3 είπε

να έχουν στρώσει πεζοδρομίο μέσα στο οικόπεδο

εκανε δηλαδη καταληψη ο δημος στην πρασια γιατι ετσι?

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alefther είπε

εκανε δηλαδη καταληψη ο δημος στην πρασια γιατι ετσι?

Απο ειρωνία καλά το πας από ουσία τίποτα. Η ατάκα με την μάντρα μου θύμισε έναν τύπο που νόμιζε πως αυτός που κινείται στον δρόμο με το μεγαλύτερο πλάτος έχει προτεραιότητα.

Το τι είναι πεζοδρόμιο και τι όχι δεν το αποφασίζει ο κάθε εργολάβος που έριξε/έβαψε μια μέρα τουβλάκια, το καθορίζει το πολεοδομικό σχέδιο.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, hln3 είπε

Απο ειρωνία καλά το πας από ουσία τίποτα. Η ατάκα με την μάντρα μου θύμισε έναν τύπο που νόμιζε πως αυτός που κινείται στον δρόμο με το μεγαλύτερο πλάτος έχει προτεραιότητα.

Το τι είναι πεζοδρόμιο και τι όχι δεν το αποφασίζει ο κάθε εργολάβος που έριξε/έβαψε μια μέρα τουβλάκια, το καθορίζει το πολεοδομικό σχέδιο.

εσυ ειπες οτι στρωσανε πεζοδρομιο μεσα στο οικοπεδο, εγω μια ερωτηση εκανα

υποθετω και η δεη και ο οτε που στησανε τις κολωνες (2) και το καφαο δεν ειδαν το πολεοδομικο σχεδιο, η μπερδευτηκαν απο τα χρωματα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konandrio είπε

Έγραψα ποιο πάνω τι κερδίζεις από πελατεία , γράφω  εμπειρικά και όχι λόγια του αέρα.

Φίλε μου έχω φορτιστή επίσης σε καφέ,  πλέον κάθε μέρα φορτίζουν αυτοκίνητα.

Εγώ που έχω ηλεκτρικό αυτοκίνητο αν χρειαστώ πάρκιν φυσικά και θε επέλεγα εσένα που θα μου προσφέρεις και φόρτιση, τα ηλεκτρικά αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και από φορτιστές είμαστε ακόμα πίσω.

Τώρα αν είσαι πάντα sold out μην ασχολείσαι καν, για εμένα που είμαι ηλεκτροκίνητος πάρκιν χωρίς φόρτιση είναι μισό πάρκιν :)

Ξέρεις πόσοι θα είναι στη γειτονιά σου που πάνε στη δουλειά τους με ηλεκτρικό και θα τους έκανες άρχοντες, αν ήμουν σε τέτοια περίπτωση δεν θα μιλούσα καν με εταιρία, θα κοιτούσα να φτιάξω δικό μου σύστημα και θα το έχω λίγο ποιο φθηνά απ' ότι έχει έξω , δηλ γύρω στα 0.40 kWh, πάρτυ θα γινόταν :)

Θα το μελετήσω αλλά σκέψου το εξής:

Σε πάρκινγκ με την ώρα που στοιχίζει 3€ η 1' ώρα και 1' ΚΑΘΕ επόμενη, θα πρέπει πχ αν κάτσει κάποιος 3 ώρες να πληρώσει 5€ ΣΥΝ την φόρτιση.

Έχω δει φορτιστές σε καφέ. Εκεί πιθανολογω ότι πληρώνεις 1-2 καφέδες συν το κόστος της φόρτισης.

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Και αυτό τι είναι;

Screenshot-2024-12-28-15-42-33-60-3d9111

Γιατί είστε απόλυτοι αφού δεν ξέρετε;

Ακάλυπτος χώρος οικόπεδου !!!

• Confused 1
Δημοσ.

πλακα εχει, οχι δεν ειναι πεζοδρομιο ειναι παρα πολυ ξεκαθαρο, ενας ακαλυπτος χωρος οικοπεδου, και φυσικα δεν μπορει να ειναι σε πεζοδρομια τι λεμε τωρα, λογικα να το παρεις.

Επειδη ειπε καπιος για τα ACS, ν απουμ για την πιο μισητη εταιρεια της πανδημιας οτι οχι μονο εχει βαλει points αλλα τα βαζει εκει χωρις να το ζητησεις !!!! εγω παραγγελια απο eshop με ACS, επιλογη παραδοση στο ΣΠΙΤΙ ! η acs αποφασισε να το βαλει σε point 4 χλμ απο το σπιτι. Το να προσπαθηεις να παρεις τηλεφωνο ειναι αδυνατον να περασεις πλεον απο το καταπληκτικο "παρακαλω πειτε," "ειπατε το κερατο μου για ΑCS;"

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, great είπε

πλακα εχει, οχι δεν ειναι πεζοδρομιο ειναι παρα πολυ ξεκαθαρο, ενας ακαλυπτος χωρος οικοπεδου, και φυσικα δεν μπορει να ειναι σε πεζοδρομια τι λεμε τωρα, λογικα να το παρεις.

Επειδη ειπε καπιος για τα ACS, ν απουμ για την πιο μισητη εταιρεια της πανδημιας οτι οχι μονο εχει βαλει points αλλα τα βαζει εκει χωρις να το ζητησεις !!!! εγω παραγγελια απο eshop με ACS, επιλογη παραδοση στο ΣΠΙΤΙ ! η acs αποφασισε να το βαλει σε point 4 χλμ απο το σπιτι. Το να προσπαθηεις να παρεις τηλεφωνο ειναι αδυνατον να περασεις πλεον απο το καταπληκτικο "παρακαλω πειτε," "ειπατε το κερατο μου για ΑCS;"

ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Θα το μελετήσω αλλά σκέψου το εξής:

Σε πάρκινγκ με την ώρα που στοιχίζει 3€ η 1' ώρα και 1' ΚΑΘΕ επόμενη, θα πρέπει πχ αν κάτσει κάποιος 3 ώρες να πληρώσει 5€ ΣΥΝ την φόρτιση.

Έχω δει φορτιστές σε καφέ. Εκεί πιθανολογω ότι πληρώνεις 1-2 καφέδες συν το κόστος της φόρτισης.

Ακάλυπτος χώρος οικόπεδου !!!

Χρεώνεις το parking κανονικά και χωριστά την φόρτιση,  από κει και πέρα μπορείς να παίξεις με διάφορες προσφορές για να δελεάσεις κόσμο, ειδικά αν το κάνεις μόνος χωρίς να βάλεις εταιρία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konandrio είπε

Χρεώνεις το parking κανονικά και χωριστά την φόρτιση,  από κει και πέρα μπορείς να παίξεις με διάφορες προσφορές για να δελεάσεις κόσμο, ειδικά αν το κάνεις μόνος χωρίς να βάλεις εταιρία.

Εννοώ να φτιάξω την θέση φόρτισης μόνος μου ?

Είναι εφικτό αυτό?

Δεν χρειάζεται τεχνογνωσία?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, konandrio είπε

Χρειάζεσαι φορτιστή και ηλεκτρολογική εγκατάσταση ανάλογα πόσο γρήγορος θες να είναι. 
Μπορείς να μιλήσεις με αυτούς https://www.evnow.gr/product-category/gia-thn-epixeirhsh/xoroi-stathmeushs/ για λεπτομέριες. 

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...