alefther Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, kalmik είπε Mια απορία. Υποτίθεται ότι όλες αυτές οι ντουλάπες ήταν έξυπνες και αυτόνομες με ηλεκτρικό ρεύμα από solar panel και κάποια αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά για μετάδοση δεδομένων κλπ. Τελικά μούφα η "ανεξαρτησία"? που το ακουσες αυτο? οτι ολες θα ειναι εξυπνες/αυτονομες κλπ? 1
empyr3an Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Πολλοί λέτε ότι το Skroutz Point / Box έχει νόημα για καφέ και απορώ... Συνήθως τέτοιου είδους καφέ ανοίγουν σε κεντρικούς δρόμους με 1000ες ανθρώπων να περνούν καθημερινά από εκεί. Πόσο κόσμο να φέρει ένα τέτοιο σημείο παραλαβής, όταν το μεγάλο κουτί (στο βίντεο παραπάνω) έχει 36 θύρες και (φαντάζομαι) γεμίζει μία φορά την ημέρα; Ακόμα κι αν όλοι οι πελάτες λαμβάνουν την ίδια μέρα το δέμα τους, ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που προσελκύει είναι όσο ο αριθμός των θυρών. Πενιχρός σε σύγκριση! Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιους έχει νόημα η εγκατάσταση μιας τέτοιας ντουλάπας μπροστά από το μαγαζί τους. Ίσως για τα φαρμακεία ("μιας και ήρθα ας πάρω και τα φάρμακα του μήνα" μπορεί να σκεφτεί κάποιος); Νομίζω πολλοί σκέφτονται δεν έχουν να χάσουν κάτι, αν και προσωπικά για μένα, ένα τέτοιο σημείο χαλάει λίγο από την εικόνα ενός καταστήματος. 1
kalmik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, alefther είπε που το ακουσες αυτο? οτι ολες θα ειναι εξυπνες/αυτονομες κλπ? Bλέπε https://www.jetbeep.com/ https://www.parcellockercentral.com/news/autonomous-parcel-locker-review κλπ 1
great Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, empyr3an said: Πολλοί λέτε ότι το Skroutz Point / Box έχει νόημα για καφέ και απορώ... Συνήθως τέτοιου είδους καφέ ανοίγουν σε κεντρικούς δρόμους με 1000ες ανθρώπων να περνούν καθημερινά από εκεί. Πόσο κόσμο να φέρει ένα τέτοιο σημείο παραλαβής, όταν το μεγάλο κουτί (στο βίντεο παραπάνω) έχει 36 θύρες και (φαντάζομαι) γεμίζει μία φορά την ημέρα; Ακόμα κι αν όλοι οι πελάτες λαμβάνουν την ίδια μέρα το δέμα τους, ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που προσελκύει είναι όσο ο αριθμός των θυρών. Πενιχρός σε σύγκριση! Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιους έχει νόημα η εγκατάσταση μιας τέτοιας ντουλάπας μπροστά από το μαγαζί τους. Ίσως για τα φαρμακεία ("μιας και ήρθα ας πάρω και τα φάρμακα του μήνα" μπορεί να σκεφτεί κάποιος); Νομίζω πολλοί σκέφτονται δεν έχουν να χάσουν κάτι, αν και προσωπικά για μένα, ένα τέτοιο σημείο χαλάει λίγο από την εικόνα ενός καταστήματος. και για 62€ τον μηνα που λετε οτι πληρωνει χωρις αλλα εξοδα ρευμα-internet ουτε τα 100MB μου δεν θα τους εδινα!!!!!!!!!!! Πανελ εχω δει μονο στα BOXNOW. Και επισης ερωτηση αν το βανδαλισουν και παρουν τα σκαγια και το μαγαζι σου πληρωνουν; εχεις ασφάλεια σε αυτα;
alefther Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, kalmik είπε Bλέπε https://www.jetbeep.com/ https://www.parcellockercentral.com/news/autonomous-parcel-locker-review κλπ δε ρωτησα αν υπαρχουν αυτονομα, σιγουρα υπαρχουν, ρωτησα που ακουσες οτι ΟΛΑ θα ειναι αυτονομα οπως ειπες πολλα box now πχ εχουν ηλιακα πανελ, αλλα προφανως δεν ειναι τεχνικα εφικτο να εχουν ΟΛΑ γιατι δε βλεπουν ΟΛΑ ηλιο
ekrepali Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, great said: Και επισης ερωτηση αν το βανδαλισουν και παρουν τα σκαγια και το μαγαζι σου πληρωνουν; εχεις ασφάλεια σε αυτα; Θεωρώ ότι έχoυν ομαδικό ασφάλιστρο οι εταιρίες (ΒΟΧ, Skroutz) και δεν εμπλέκονται τα καταστήματα. Γιατί αν ένα μαγαζάκι δηλώσει στην ασφαλιστική εκτεθειμένες θυρίδες, θα πάει το κόστος ασφαλίστρου στο θεό. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali
GREGORYMO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, konandrio είπε Ο φίλος με το Πάρκιν δεν θα ασχολιόμουν με τα point, φορτιστές EV θα είχα βάλει από χθες. Τι θα 'προσφέρε' ο χώρος φόρτισης ?
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, empyr3an είπε Πολλοί λέτε ότι το Skroutz Point / Box έχει νόημα για καφέ και απορώ... Συνήθως τέτοιου είδους καφέ ανοίγουν σε κεντρικούς δρόμους με 1000ες ανθρώπων να περνούν καθημερινά από εκεί. Πόσο κόσμο να φέρει ένα τέτοιο σημείο παραλαβής, όταν το μεγάλο κουτί (στο βίντεο παραπάνω) έχει 36 θύρες και (φαντάζομαι) γεμίζει μία φορά την ημέρα; Ακόμα κι αν όλοι οι πελάτες λαμβάνουν την ίδια μέρα το δέμα τους, ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που προσελκύει είναι όσο ο αριθμός των θυρών. Πενιχρός σε σύγκριση! Προσωπικά ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιους έχει νόημα η εγκατάσταση μιας τέτοιας ντουλάπας μπροστά από το μαγαζί τους. Ίσως για τα φαρμακεία ("μιας και ήρθα ας πάρω και τα φάρμακα του μήνα" μπορεί να σκεφτεί κάποιος); Νομίζω πολλοί σκέφτονται δεν έχουν να χάσουν κάτι, αν και προσωπικά για μένα, ένα τέτοιο σημείο χαλάει λίγο από την εικόνα ενός καταστήματος. Συμφωνώ. Είναι μεν βολικά, αλλά είναι και ολίγον τι, αντιαισθητικά. Ερώτηση μιας και έχω καιρό να επισκεφθώ το εξωτερικό. Υπάρχουν αντίστοιχα κουτιά στη κεντρική Ευρώπη πχ; Και αν ναι, βρίσκονται παντού μέσα στην πόλη, άναρχα;
magicnumbers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλά από πελατεία τρίχες δε νομίζω να ανεβάζει. Εδώ ο άλλος βάζει παράδοση στη ντουλάπα για να γλυτώσει 1.5ευρω μτφ κ θα πάρει κ καφέ; Μερικοί είναι τραγικοί με το χρήμα κάνουν χλμ για 1 2 ευρώ. Μπορείς όμως να κάνεις προσφορά,σε στυλ με την παραλαβή δέματος καφές 1 ευρώ. Κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κ οι ντουλάπες της ACS που πλέον όλα τα δέματα της τα πρωωθει εκεί. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από magicnumbers
alefther Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, magicnumbers είπε Καλά από πελατεία τρίχες δε νομίζω να ανεβάζει. Εδώ ο άλλος βάζει παράδοση στη ντουλάπα για να γλυτώσει 1.5ευρω Καλα μη το λες, εγω χρησιμοποιω λοκερ γιατι δεν ειναι εφικτο να κατσω σπιτι να περιμενω κουριερ . Απλα το πιο "βολικο" σκρουτζ ποιντ για μενα πχ ειναι εξω απο καταστημα που .... πουλαει πισινες οποτε δε νομιζω οτι περιμενει πελατεια απο οσους πανε να παρουν πακετο σκρουτζ 🤓
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Συμφωνώ. Είναι μεν βολικά, αλλά είναι και ολίγον τι, αντιαισθητικά. Ερώτηση μιας και έχω καιρό να επισκεφθώ το εξωτερικό. Υπάρχουν αντίστοιχα κουτιά στη κεντρική Ευρώπη πχ; Και αν ναι, βρίσκονται παντού μέσα στην πόλη, άναρχα; Αγγλία κουτιά της Αμαζον είναι παντού.Μέσα σε ΣΜ,έξω απο ΣΜ ,σε μινι μάρκετ,σε εξωτερικό χώρο όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς. https://lockermap.com/map 1
konandrio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Καλά από πελατεία τρίχες δε νομίζω να ανεβάζει. Εδώ ο άλλος βάζει παράδοση στη ντουλάπα για να γλυτώσει 1.5ευρω μτφ κ θα πάρει κ καφέ; Μερικοί είναι τραγικοί με το χρήμα κάνουν χλμ για 1 2 ευρώ. Μπορείς όμως να κάνεις προσφορά,σε στυλ με την παραλαβή δέματος καφές 1 ευρώ. Κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κ οι ντουλάπες της ACS που πλέον όλα τα δέματα της τα πρωωθει εκεί. Έγραψα ποιο πάνω τι κερδίζεις από πελατεία , γράφω εμπειρικά και όχι λόγια του αέρα. 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι θα 'προσφέρε' ο χώρος φόρτισης ? Φίλε μου έχω φορτιστή επίσης σε καφέ, πλέον κάθε μέρα φορτίζουν αυτοκίνητα. Εγώ που έχω ηλεκτρικό αυτοκίνητο αν χρειαστώ πάρκιν φυσικά και θε επέλεγα εσένα που θα μου προσφέρεις και φόρτιση, τα ηλεκτρικά αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και από φορτιστές είμαστε ακόμα πίσω. Τώρα αν είσαι πάντα sold out μην ασχολείσαι καν, για εμένα που είμαι ηλεκτροκίνητος πάρκιν χωρίς φόρτιση είναι μισό πάρκιν Ξέρεις πόσοι θα είναι στη γειτονιά σου που πάνε στη δουλειά τους με ηλεκτρικό και θα τους έκανες άρχοντες, αν ήμουν σε τέτοια περίπτωση δεν θα μιλούσα καν με εταιρία, θα κοιτούσα να φτιάξω δικό μου σύστημα και θα το έχω λίγο ποιο φθηνά απ' ότι έχει έξω , δηλ γύρω στα 0.40 kWh, πάρτυ θα γινόταν
dtk-386 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, alefther είπε πουθενα δεν ειναι σε πεζοδρομιο Και αυτό τι είναι; Γιατί είστε απόλυτοι αφού δεν ξέρετε; 1
empyr3an Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, konandrio είπε Έγραψα ποιο πάνω τι κερδίζεις από πελατεία , γράφω εμπειρικά και όχι λόγια του αέρα. Ανέφερες ένα ποσοστό 5-10% των πελατών του Point ότι μετατρέπονται σε πελάτες ενός καφέ. Σεβαστό αλλά προσωπικά μου φαίνεται πολύ φιλόδοξο το νούμερο. Υπάρχει περίπτωση να υπολογίζεις πελάτες που έτσι κι αλλιώς θα αγόραζαν τον καθημερινό τους καφέ από το μαγαζί;
Mitsein Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Και αυτό τι είναι; Γιατί είστε απόλυτοι αφού δεν ξέρετε; Ο χώρος του καταστήματος είναι μέχρι εκεί που ξεκινάει το λευκό πεζοδρόμιο του δήμου. Πριν από αυτό ανήκει στο κατάστημα ή στην πολυκατοικία, το ορίζει το καταστατικό της οικοδομής/πολυκατοικίας. Μια χαρά το έχει εκεί δεν ενοχλεί τον δημόσιο χώρο. Μέχρι εκεί του ανήκει και το έχει βάλει εκεί. Άμα περνάει στο λευκό του δημοσιου πεζοδρομίου τότε υπάρχει θέμα αλλιώς μια χαρά. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα