EuphangeL Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε τα υπέρ και τα κατά για να την τοποθετήσω Τι κατά μπορεί να έχει, πιστεύεις;
polaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, EuphangeL said: Τι κατά μπορεί να έχει, πιστεύεις; Φαντάζομαι εννοεί το σπαμ κόσμου που θα έρχεται χωρίς να του προσφέρει απολύτως τίποτα πέραν της όχλησης. Προφανώς τα 62€ δεν είναι λόγος να το βάλεις αν δεν έχεις ζυγίσει τα υπόλοιπα τυχόν συν. Προσωπικά αν δεν είχα μαγαζάκι που να είχα κάποιο είδους όφελος από τους δεκάδες επισκέπτες τη μέρα, μάλλον θα ΠΛΗΡΩΝΑ 62€ για να ΜΗΝ έρχονται παρά να το βάλω κιόλας. Μιλάμε για 2€ τη μέρα… 2
GREGORYMO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, EuphangeL είπε Τι κατά μπορεί να έχει, πιστεύεις; Το θέμα 'χώρου'.
gokuthelegend Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, ppaio είπε Μόνο...? Θεωρούν ότι βάζοντας Skroutz Point θα σου φέρουν και πελατεία διότι κάποιος που θα έρθει να πάρει κάποιο δέμα θα μπει μετά και στο μαγαζί σου που είναι ακριβώς δίπλα για να ψωνίσει.
dtk-386 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Θεωρούν ότι βάζοντας Skroutz Point θα σου φέρουν και πελατεία διότι κάποιος που θα έρθει να πάρει κάποιο δέμα θα μπει μετά και στο μαγαζί σου που είναι ακριβώς δίπλα για να ψωνίσει. λάθος θεωρούν. 5 1
gokuthelegend Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε λάθος θεωρούν. Εδώ πάντως εδώ που μένω, σε επαρχιακή πόλη, ένας που έχει σαντουιτσάδικο έχει βάλει SkroutzPoint και μια χαρά πάνε και παίρνουν και κάτι να φάνε ή κάποιο καφέ, όσοι πάνε να πάρουν δέματα. Επειδή πηγαίνω και εγώ ο ίδιος εκεί, πάντα πετυχαίνω 2-3 άτομα που πάνε και παίρνουν κάποιο δέμα και μετά μπαίνουν μέσα. Φυσικά μπορεί να έχω πέσει και στην περίπτωση, δεν λέω ότι γίνεται παντού.
polaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, gokuthelegend said: Εδώ πάντως εδώ που μένω, σε επαρχιακή πόλη, ένας που έχει σαντουιτσάδικο έχει βάλει SkroutzPoint και μια χαρά πάνε και παίρνουν και κάτι να φάνε ή κάποιο καφέ, όσοι πάνε να πάρουν δέματα. Επειδή πηγαίνω και εγώ ο ίδιος εκεί, πάντα πετυχαίνω 2-3 άτομα που πάνε και παίρνουν κάποιο δέμα και μετά μπαίνουν μέσα. Φυσικά μπορεί να έχω πέσει και στην περίπτωση, δεν λέω ότι γίνεται παντού. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα μαγαζιά που μπορούν να πάρουν τέτοια random πελατεία. Έξω από κομμωτήρια, νυχαδικα κλπ που τα βλέπω πάντως δε νομίζω ότι θα πάει κάποιος στην τύχη και να πει α τί ωραία ας βάψω και ένα νύχι. Σε οτιδήποτε πρόχειρης εστίασης/καφέ βέβαια ισχύει αυτό και το έχω κάνει και εγώ, παρκάρεις που παρκάρεις για να πάρεις το δέμα σου, παίρνεις και ένα καφεδάκι αν το ήθελες έτσι και αλλιώς.
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Νοκιζω οτι λειτουργει ακριβως αποτρεπτικα οτι οποιο μαγαζι δεν παει καλα θα βαλει μια τετοια πρασινη πορτοκαλι σιδερενια ντουλαπα νομιζοντας οτι ειναι λυση στα προβληματα του.. Να εκλειναν συνεργασιες με αλυσιδα σουπερμαρκετ / πρατηρια /παρκινγκ θα ηταν πιο εξυπνο..απο ενα σημειο κ μετα ειναι αστειο να γεμιζουν το εξωτερικο χωρο τους με ντουλαπες Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από kage
GREGORYMO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, kage είπε Νοκιζω οτι λειτουργει ακριβως αποτρεπτικα οτι οποιο μαγαζι δεν παει καλα θα βαλει μια τετοια πρασινη πορτοκαλι σιδερενια ντουλαπα νομιζοντας οτι ειναι λυση στα προβληματα του.. Να εκλειναν συνεργασιες με αλυσιδα σουπερμαρκετ / πρατηρια /παρκινγκ θα ηταν πιο εξυπνο..απο ενα σημειο κ μετα ειναι αστειο να γεμιζουν πεζοδρομιο με ντουλαπες Δεν μπαίνουν σε πεζοδρόμια. Δεν επιτρέπεται. Τα περισσότερα είναι σε super market και βενζινάδικα
dtk-386 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν μπαίνουν σε πεζοδρόμια. Δεν επιτρέπεται. Τα περισσότερα είναι σε super market και βενζινάδικα Εδώ στο μέρος μου Αθήνα έχω υπόψη μου αρκετά σημεία που είναι σε πεζοδρόμιο μπροστά από μαγαζιά ή δίπλα. 1 1
alefther Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εδώ στο μέρος μου Αθήνα έχω υπόψη μου αρκετά σημεία που είναι σε πεζοδρόμιο μπροστά από μαγαζιά ή δίπλα. πουθενα δεν ειναι σε πεζοδρομιο
great Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 16 hours ago, konandrio said: 62 το μήνα για το μεγάλο what ? πλακα κανετε ? σορρυ μεσα στο μαγαζι ή εξω ? γιατι μου φαινετε τρομερα ξεφτιλα η τιμή για να κανεις κατι τετοιο ? εσυ δινεις ρευμα και δικτυο ? το πληρωνουν ? 3 hours ago, dtk-386 said: λάθος θεωρούν. και μενα αυτο εχει δειξει, μαλιστα ειναι ενα που ειναι εξω απο ενα βιβλιοπολειο σε οχι κεντρικο σημειο και οποτε παρκαρω για να παω να παραλαβω τους βλεπεις να πεταγονται πελατης πελατης και μετα ενα βλεμα απογοητευσης οταν καταλαβινουν οτι εισαι για το δεμα. Για αυτο τον λογο δεν βαζω σε τετοια μαγαζια, ναι ντρεπομαι.
konandrio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πόσο ρεύμα να κάψει ; 2-5 ευρώ το μήνα ; Δίκτυο να σου πληρώσει τι; 100-200 mb; Το βάζεις σε σημείο αν έχεις που δεν σου χρειάζεται, αν δεν έχεις χώρο δεν το βάζεις, συνήθως έξω στην πρασιά σου τα βάζεις Τι βιβλιοπωλείο αν πίστευε ότι θα ανεβάσει πελατολόγιο λόγο point κάτι θα μπέρδεψε , σε ένα καφέ πχ αν σου φέρνει 50 άτομα την ημέρα ένα 5-10% πιστεύω ένα καφέ θα τον πάρει . Ο φίλος με το Πάρκιν δεν θα ασχολιόμουν με τα point, φορτιστές EV θα είχα βάλει από χθες. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από konandrio 2
papoys1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πιθανώς κάποια καταστήματα πιάνουν πελάτη.Παιρνω την temu από ένα box έξω από συνεργείο αυτοκινήτων που διάβασα στο google πολλές και καλές κριτικές.Επειδή αυτό που πήγαινα δεν μου άρεσε , μια μέρα που πήγα για δέμα μπαίνω μέσα και τον ρωτάω πότε μπορεί να με δεί για έλεγχο και επισκευή αναρτήσεων και μου λέει να κλείσουμε ραντεβού για μετά από 15 μέρες λες και εκλεινα οφθαλμίατρο στο Γενικό.😛 Απλά του είπα θα πάρω τηλέφωνο και έφυγα. Συμπέρασμα επειδή εκεί δεν υπάρχει άλλο κατάστημα και το πιο πιθανό το έβαλε για πελατεία μάλλον πέτυχε το σκοπό του. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από papoys1
kalmik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Mια απορία. Υποτίθεται ότι όλες αυτές οι ντουλάπες ήταν έξυπνες και αυτόνομες με ηλεκτρικό ρεύμα από solar panel και κάποια αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά για μετάδοση δεδομένων κλπ. Τελικά μούφα η "ανεξαρτησία"? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα