Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να μάθω, αν κάποιος γνωρίζει, αν είναι εφικτό και γενικά τι λύσεις υπάρχουν για θυροτηλεοραση που μπορώ απομακρυσμενα να κάνω χρήση της . Συγκεκριμένα να μπορώ να δω όταν μου χτυπήσουν εικόνα και αν γίνεται να μιλήσω μέσω του κινητού ή έστω να έρχεται ειδοποίηση και να μπορώ να ανοίξω πάλι μέσω του κινητού την εξώπορτα. Είτε άμα υπάρχει κάποια ατομική λύση. Είτε σε περίπτωση αλλαγής των κουδουνιων της πολυκατοικίας να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε περίπτωση τοποθέτησης θυροτηλεορασης 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

ναι, γινεται. πρεπει να ειναι ΙΡ. θελεις ομως και ασυρματο ιντερνετ μεχρι την καμερα που σε περιπτωση πολυκατοικιας ειναι λιγο μπλεξιμο το απο που θα παρει. μπορει ο αλλος που ειναι πιο κοντα και πιανει μεχρι εκει να μην θελει να δωσει απο το δικτυο του για τον οποιονδηποτε λογο. καποιος που γνωριζει το κανει με ασφαλεια αλλα ο μεσος χρηστης δεν θα δωσει ευκολα απο το ρουτερ του προσβαση. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, zofer είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να μάθω, αν κάποιος γνωρίζει, αν είναι εφικτό και γενικά τι λύσεις υπάρχουν για θυροτηλεοραση που μπορώ απομακρυσμενα να κάνω χρήση της . Συγκεκριμένα να μπορώ να δω όταν μου χτυπήσουν εικόνα και αν γίνεται να μιλήσω μέσω του κινητού ή έστω να έρχεται ειδοποίηση και να μπορώ να ανοίξω πάλι μέσω του κινητού την εξώπορτα. Είτε άμα υπάρχει κάποια ατομική λύση. Είτε σε περίπτωση αλλαγής των κουδουνιων της πολυκατοικίας να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε περίπτωση τοποθέτησης θυροτηλεορασης 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

΄Έχεις πολλές επιλογές, εγώ έχω dahua, το ιδανικό είναι να περαστεί καλώδιο cat6 και να γινει η σύνδεση poe.

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η τελευταία, αλλά δεν υπάρχει κανένα σχόλιο ή review ελληνα ιδιοκτήτη, ώστε να δουμε και μια γνώμη πελάτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...