Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίρνεις καλύτερα τον 7500f, ένα φτηνότερο psu gold, λίγο οικονομικότερες μνημες 6000mhz cl30, atx motherboard, κουτι kolink observatory hf mesh, arctic 36 CO. Δεν χάνεις κάτι ουσιαστικό, μάλλον κερδίζεις και από το μεγαλύτερο κουτί και την atx μητρική και θα σου περισσέψουν 150-200ευρώ για την vga.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gusteg είπε

Δεν παίρνεις καλύτερα τον 7500f, ένα φτηνότερο psu gold, λίγο οικονομικότερες μνημες 6000mhz cl30, atx motherboard, κουτι kolink observatory hf mesh, arctic 36 CO. Δεν χάνεις κάτι ουσιαστικό, μάλλον κερδίζεις και από το μεγαλύτερο κουτί και την atx μητρική και θα σου περισσέψουν 150-200ευρώ για την vga.

Δεν είναι το θέμα μου το σύνολο, πάντα αγόραζα mid range κάρτες και ήμουν μία χαρά.

Τα τελευταία χρόνια δεν παίζω και τίποτα ιδιαίτερο γιατί έχω βαρεθεί, απλά μου άρεσε το POE2 και είπα να ανοιχτω

Το σκέφτηκα όμως και αποφάσισα να μην το κάνω δεν δίνω 600€ για ενα game που παίζει να βρεθώ σε ένα μήνα.

Θα στήσω ένα απλό pcακι χωρίς κάρτα να κάνω την δουλίτσα μου και θα μπαίνω GeForce now να βλέπω αν βγήκε κάτι

Έτσι και αλλιώς μόνο Warrior παίζω δεν μου αρέσουν οι άλλες κλάσεις και στο end game καταντάει βαρετό ( όσο είναι Early Access )

Thx Anyway

6 λεπτά πριν, konik είπε

Παίζουν τα λινουξ παιχνίδια?

Ναι μία χαρά λόγω steam deck έχει γίνει τρελλη δουλειά, μόνο κάποια συγκεκριμένα με anticheat δεν παίζουν

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι πριν λίγες ώρες ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για αγορά, είδα τις ανακοινώσεις για τον 395 max και είπα ώπα εδώ είμαστε.

Αν δώσει επιδόσεις 4070 σε apu δεν ξαναφτιαχνω pc 😅

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...