nickol-us Δημοσ. Πέμπτη στις 08:01 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:01 πμ Το e-shop εδώ και λίγους μήνες έχει ανοίξει τρομερά τον κατάλογο του και έχει τρομερά ανταγωνιστικές τιμές, κοντά στις χαμηλότερες του Σκρουτζ - bestprice. Δυστυχώς φαίνεται ότι είναι πλασματικό. Παρά πολλά μέλη έχουν κάνει παράπονα για τεράστιες καθυστερήσεις και τελικά μη εκτέλεσης παραγγελίας. Κοίτα μόνο και σύγκρινε ότι έχει άμεσα διαθέσιμο. 2
tsofras Δημοσ. Πέμπτη στις 11:28 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:28 πμ Καλημέρα Συνεχίζω την αναζήτηση και τις σκέψεις με τον καφέ Με τα παρακάτω το build βγαίνει 240Ε φθηνότερο με την σκέψη όταν αν (λέμε αν) χρειαστώ αναβάθμιση στο μέλλον να πάει το σετ σε ένα απο τα παιδιά χωρίς να με απασχολεί η μελλοντική αναβάθμιση Έχω στήσει 6 pc με amd τα τελευταία χρόνια αλλά βλέπω συνήθως (και ειδικά στο POE2 που θέλω να παίξω) ότι η nvidia τα πάνε καλύτερα CPU : Intel Core i5-14400 M/B : Gigabyte B760M DS3H DDR4 RAM : G.Skill Aegis 32GB DDR4-3200MHz GPU : MSI GeForce RTX 4070 12GB Με αυτά βγαίνει 1220Ε το build (και αν ψαχτώ με το 30% μπορεί να το ρίξω και άλλο) έναντι των 1460Ε με το προηγούμενο build και 1760 με το πρώτο που έχω ποστάρει Επειδή έχω στήσει με 7600,7600X,7700 και με 6 διαφορετικές B650 μητρικές (Gigabyte Gaming X , MSI Tomahawk , κτλ) τουλάχιστον να έστηνα και κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά να στήσω πάλι ακριβώς ίδια πλατφορμα
tsofras Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ (επεξεργασμένο) Μόλις πλήρωσα ένα 10ρικο στο geforce now για να παίξω το POE2 απο περιέργεια . Παίζει 90 fps σταθερά με 3060 και όλα full Με εξαίρεση ότι καταλαβαίνεις κάποιο input lag που και πού , παίζει πολύ καλύτερα απο ότι έπαιζε στο τελευταίο pc με τη 6650ΧΤ Edit : Εντυπωσιακό μόλις έτρεξα και map , πάει μπάλα το παιχνίδι , τέτοια εμπειρία δεν είχα στον υπολογιστή που τον έφτιαξα 1400ε και την έχω με 10ε , τραγικό Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:42 μμ από tsofras
gregory83 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 μμ 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις πλήρωσα ένα 10ρικο στο geforce now για να παίξω το POE2 απο περιέργεια . Παίζει 90 fps σταθερά με 3060 και όλα full Με εξαίρεση ότι καταλαβαίνεις κάποιο input lag που και πού , παίζει πολύ καλύτερα απο ότι έπαιζε στο τελευταίο pc με τη 6650ΧΤ Edit : Εντυπωσιακό μόλις έτρεξα και map , πάει μπάλα το παιχνίδι , τέτοια εμπειρία δεν είχα στον υπολογιστή που τον έφτιαξα 1400ε και την έχω με 10ε , τραγικό Που να δοκιμάσεις και την ultimate με την 4080 θα πάθεις πλάκα! 1
tsofras Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ 13 λεπτά πριν, gregory83 είπε Που να δοκιμάσεις και την ultimate με την 4080 θα πάθεις πλάκα! Well μάλλον έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα απο το να στήνω μηχανάκια και να τα πουλάω την τελευταία διετία Οπότε άκυρο δεν φτιάχνω τίποτα και θα πάρω κανα mini pc να του περάσω ένα λινουξάκι να κάνω την καθημερινή δουλίτσα μου και θα δίνω ένα 10ρικο να μπαίνω να περνάει η ώρα μου όποτε βαριέμαι . 2
tsofras Δημοσ. Πέμπτη στις 08:17 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:17 μμ To λοιπόν τούμπανο το geforce now αλλά όχι για αυτό το game Τρέχει υποδειγματικά με την 3060 (που αναφέρει στα options ) , καμία σχέση με την 6650 οπότε φαίνεται για άλλη μία φορά ότι είναι optimized υπερ της nvidia ( και σύμφωνα με το forum που άνοιξα ένα τοπικ περί optimization όσοι είχαν nvidia απορούσαν και όχι είχαν amd συμφωνούσαν ) Τεσπα έχασα 2 levels σε map λόγω input latency
gregory83 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:22 μμ 4 λεπτά πριν, tsofras είπε To λοιπόν τούμπανο το geforce now αλλά όχι για αυτό το game Τρέχει υποδειγματικά με την 3060 (που αναφέρει στα options ) , καμία σχέση με την 6650 οπότε φαίνεται για άλλη μία φορά ότι είναι optimized υπερ της nvidia ( και σύμφωνα με το forum που άνοιξα ένα τοπικ περί optimization όσοι είχαν nvidia απορούσαν και όχι είχαν amd συμφωνούσαν ) Τεσπα έχασα 2 levels σε map λόγω input latency Πόσο latency έχεις;
tsofras Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ 12 λεπτά πριν, gregory83 είπε Πόσο latency έχεις; Την στιγμή που τυχαίνει δεν μπορώ να ξέρω , στα στατιστικά μου βγάζει 92/100 αλλά τυχαίνει και χάνει λίγο. Απλά δεν συγχωρεί το game
tsofras Δημοσ. χθες στις 06:10 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 06:10 μμ (επεξεργασμένο) Hello again Επειδή δεν θα το γλυτώσω να τα σκάσω γιατί ούτως η άλλως θέλω και προσωπικό μηχάνημα Απο το να δώσω κανα 600αρι για να φτιάξω ITX ή να πάρω mac mini , λέω να φτιάξω ένα midi και στην τελική αν μου την βιδώσει να πουλήσω την κάρτα και να μείνω με το υπόλοιπο Οπότε πως σας φαίνεται το παρακάτω ? Έβαλα επίτηδες την 4070 γιατί το κωλοπαίχνιδο με τις nvidia τα πάει καλά CPU AMD Ryzen 5 7600 194 M/B MSI B650M Gaming Plus WiFi 161 RAM G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB DDR5 RAM 133,5 GPU MSI GeForce RTX 4070 12GB GDDR6 Ventus 2X E1 OC 587 SSD Crucial P3 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 68 PSU Be Quiet Pure Power 12 M 750W Full Modular 80 Plus Gold 127 CASE Kolink Citadel Mesh RGB 80 Cooler Arctic Freezer 36 37 Σύνολο : 1387,50 Μήπως να περιμένω τις νέες κάρτες ? -------------------------------------------- Πέτυχα επιτέλους την pro rs wifi σε matx στο eShop οπότε πήρα επ ' ευκαιρίας και το τροφοδοτικό Οπότε αν δεν αλλάξω κάτι απο τα υπόλοιπα πάμε με : CPU AMD Ryzen 5 7600 194 M/B ASROCK B650M PRO RS WIFI D5 RETAIL 169 RAM G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB DDR5 RAM 133,5 GPU MSI GeForce RTX 4070 12GB GDDR6 Ventus 2X E1 OC 587 SSD Crucial P3 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 68 PSU PSU ENDORFY SUPREMO FM5 GOLD 750W 118 CASE Kolink Citadel Mesh RGB 80 Cooler Arctic Freezer 36 37 Σύνολο 1386,5 Γλύτωσα και ένα ευρώ Επεξ/σία χθες στις 07:00 μμ από tsofras 1
tsofras Δημοσ. χθες στις 07:20 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:20 μμ Εχμ μήπως η MSI είναι τελικά καλύτερη ? 1
sattack Δημοσ. χθες στις 07:28 μμ Δημοσ. χθες στις 07:28 μμ Oλα οκ, πάρε οποία σου αρέσει, Μόνο για τους δισκους crucial P3, έχω βρει ένα πινακάκι που τους δείχνει με χάλια ΤBW. Ίσως πάρεις κανέναν άλλον. 1
tsofras Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες Έχασα και τις 2 διαθέσιμες 4070 τώρα που μπήκα να παραγγείλω επειδή έλλειπα Σημάδι απο τον θεό μήπως?
Chris2756 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 ώρες πριν, tsofras είπε Σημάδι απο τον θεό μήπως? E! ναι. Αφου πας σε 4070, κανε την υπερβαση και παρε μια 4070 super ti, να λες οτι εχεις καρτα, να μην σε ζοριζει και να μπορεις να την χρησιμοποιησεις και με πιο δυνατα συστηματα τα επομενα χρονια. MSI η Gigabyte. Τις asus τις βρισκω λιγο υπερτιμημενες. 1
tsofras Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 52 λεπτά πριν, Chris2756 είπε E! ναι. Αφου πας σε 4070, κανε την υπερβαση και παρε μια 4070 super ti, να λες οτι εχεις καρτα, να μην σε ζοριζει και να μπορεις να την χρησιμοποιησεις και με πιο δυνατα συστηματα τα επομενα χρονια. MSI η Gigabyte. Τις asus τις βρισκω λιγο υπερτιμημενες. Μπα πολλά τα λεφτά , μία ζωή mid range κάρτες παίρνω μέχρι 300ε Και τα 600 της 4070 πολλά είναι , θα κοιτάξω για 7700xt ή 7800xt το πολύ αφού θα πάω και με linux και έχει καλύτερη υποστήριξη
tsofras Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Hello θα περιμένω να δω τι θα παίξει μέσα στον μήνα με τις B850 και τις νέες κάρτες γραφικών αφού τελικά δεν έστησα τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα