tsofras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Talixx είπε φιλικα να ξερεις δεν ειναι καν optimized το poe2 αυτη τι στιγμη αν πας amd καρτα και cpu δεν θα ζοριζετε μονο θα εχεις ενα πολυ καλο shutter kai lagspikes/freezing στα maps και οχι μονο εκει ... γιατι πολυ απλα το παιχνιδι δεν ειναι ετοιμο αρα το hype που εχεις καλυτερα να το κρατισεις οταν θα κανουνε full release το game. εχω 170 ωρες στο παιχνιδι ο υπολογιστη μου ειναι cpu:5600x gpu7900xt 32gb και εχει γονατισει το δικο μου Ναι φίλε μου για αυτό είπα να περιμένω να δω πως θα πάει Δεν θέλω να πληρώσω 550ε κάρτα γραφικών για ένα game το οποίο σε κάποια φάση θα βαρεθώ. Και για να υποστηρίξω την κάρτα θα πρέπει να αγοράσω μεγαλύτερο τροφοδοτικό , κουτί , ψύκτρες κτλ Έχω φάει όλη μέρα απο εχθές να αποφασίσω αν θα προχωρήσω ή όχι Βλέπω σε βίντεο ότι όλοι έχουν θέματα , ακόμη και 7800xt να πέφτουν σε 30fps σε 2Κ Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω βλέπω ότι οι nvidia κάρτες τα πάνε καλύτερα Μία ζωή έπαιζα games με mid κάρτες , το game θέλει σοβαρό optimization και απορώ που όλοι μιλάνε για το gameplay στο youtube , το trading , το end game κτλ. και κανείς δεν αναφέρει το τραγικό optimization . Μάλλον επειδή όλοι παίζουν με 4090 και τούμπανα εργαλεία , 1500ε για να παίξεις POE2 είναι υπερβολή θεωρώ Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αυτό το pc θα έτρεχε μόνο linux και θέλω να είναι μαζεμένο , όχι γουρούνι για να υποστηρίξει όλα τα παραπάνω Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από tsofras
tsofras Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες Το λοιπόν έπεσε παραγγελία για τα παρακάτω (έχει πληρωθεί κάρτα γραφικών και επεξεργαστής που ξέρω ότι δεν θα αλλάξω γνώμη , τα υπόλοιπα μπήκαν παραγγελία και είναι ετοιμοπαράδοτα) Αν υπάρχει κάποια ένσταση μου λέτε μήπως αλλάξω κάτι , απλά θέλω να στήσω το μηχάνημα Παρασκευή CPU AMD CPU Ryzen 7 7700 (AM5/3.8 GHz/32 MB) M/B ASRock B650E Taichi Lite Wi-Fi RAM G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB DDR GPU Sapphire VGA Radeon RX 7800 XT Pulse 16 GB SSD Western Digital Black SN850X SSD 1TB M.2 NVMe PSU Be Quiet Pure Power 12 M 750W Full Modular 80 Plus Gold CASE be quiet! Shadow Base 800 FX Black Cooler Be Quiet Dark Rock Elite ARGB Αν κάτι είναι overkill όλα τα parts (εκτός gpu και cpu που τα πήρα απο plaisio με το 30% και έτσι μου βγήκε ο επεξεργαστής 214 ευρω) θα τα αγοράσω απο εδώ (μόνο ετοιμοπαράδοτα) https://t-support.gr π.χ. γλυτώνω 40ε αν κάνω την παρακάτω αλλαγή πάλι απο plaisio Corsair PSU RMX 850 W Cybenetics Gold Corsair Desktop RAM Vengeance RGB PRO SL 32GB Kit 6000MHz DDR5 (CAS 30 και αυτές ) Ή υπάρχει λόγος για την ψύκτρα που έβαλα ή είναι overkill ? Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να έμενα με την μαμά και να πάρω μία Arctic 360 που είναι φθηνότερη απο το site ή Να βάλω μία για TDP 65W όπως : Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey (45Ε) Deepcool AK400 Zero Dark Plus (49Ε) Be Quiet Pure Rock 2 FX (52Ε) Deepcool AK500S (57Ε) Σε σχέση με τα 120Ε με αυτήν που έχω βάλει 1
tsofras Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Μήπως να αλλάξω σε αυτή που είναι 120Ε φθηνότερη ? Asrock B650 Pro RS Motherboard ATX Και αν αλλάξω και τα παρακάτω ρίχνω το κόστος στο σύνολο 260Ε ( Mε το 30% απο πλαίσιο) Corsair Desktop RAM Vengeance RGB PRO SL 32GB Kit 6000MHz DDR5 (97Ε) Corsair PSU RMX 850 W Cybenetics Gold (149Ε) Jonsbo D41 (124Ε) Be Quiet Pure Rock 2 (38Ε) Υ.Γ. Πόσο πληρώνουμε τελικά το RGB Υ.Γ. 2 (Ξέρω ότι μάλλον μόνος μου μιλάω ) Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από tsofras
sattack Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες η διαφορα της και ο λογος που ειναι φτηνοτερη ειναι οτι εχει φυσιολογικα 14+2+1 Phase Power Design αντι για τα εξτρεμιστικα 24+2+1 της αλλης και δεν εχει και θυρα x16 PCIe 5.0 (κλαιν) ουτε usb 4.0 (κλαιν), εχει λεει M2 PCIe 5.0 (παλι κλαιν και που το εχει, κι αν δεν το ειχε...) Αν δεν σε νοιαζει το extreme overclock, απλως γλιτωνεις 120Ε το μονο που ισως καποιον να ενοιαζε, ειναι που βγαζει τις θυρες USB-C 10Mbps και 20Mbps. Καποιες μητρικες βγαζουν καποια απο αυτες πισω στο backplate και καποιες αλλες εχουν μονο μια υποδοχη πανω στη μητρικη για να συνδεσεις εκει καλωδια απο το front panel του κουτιου σου, ΑΝ εχει τετοια καλωδια και τετοια υποδοχη το front panel το κουτι σου. Βεβαια, ακομα κι αν δεν εχει, υπαρχουν να αγορασει καποιος brackets με τετοιο καλωδιο και να βγαλει αυτη τη θυρα πισω, στις θυρες επεκτασης. Ολα αυτα σε περιπτωση που σε νοιαζουν αυτα τα usb. Τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει ουτε καν αυτο το USB-C 10 ή 20Mbps και μετα καθονται οι αλλοι και σκανε για το αν μια μητρικη εχει ή δεν εχει USB-C 4.0 40Mbps... 1
tsofras Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 λεπτό πριν, sattack είπε η διαφορα της και ο λογος που ειναι φτηνοτερη ειναι οτι εχει φυσιολογικα 14+2+1 Phase Power Design αντι για τα εξτρεμιστικα 24+2+1 της αλλης και δεν εχει και θυρα x16 PCIe 5.0 (κλαιν) ουτε usb 4.0 (κλαιν), εχει λεει M2 PCIe 5.0 (παλι κλαιν και που το εχει, κι αν δεν το ειχε...) Αν δεν σε νοιαζει το extreme overclock, απλως γλιτωνεις 120Ε το μονο που ισως καποιον να ενοιαζε, ειναι που βγαζει τις θυρες USB-C 10Mbps και 20Mbps. Καποιες μητρικες βγαζουν καποια απο αυτες πισω στο backplate και καποιες αλλες εχουν μονο μια υποδοχη πανω στη μητρικη για να συνδεσεις εκει καλωδια απο το front panel του κουτιου σου, ΑΝ εχει τετοια καλωδια και τετοια υποδοχη το front panel το κουτι σου. Βεβαια, ακομα κι αν δεν εχει, υπαρχουν να αγορασει καποιος brackets με τετοιο καλωδιο και να βγαλει αυτη τη θυρα πισω, στις θυρες επεκτασης. Ολα αυτα σε περιπτωση που σε νοιαζουν αυτα τα usb. Τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει ουτε καν αυτο το USB-C 10 ή 20Mbps και μετα καθονται οι αλλοι και σκανε για το αν μια μητρικη εχει ή δεν εχει USB-C 4.0 40Mbps... Βασικά με ενδιαφέρει το USB-C γιατί συνδέω την οθόνη που έχει hub και έχω το πληκτρολόγιο / ποντίκι εκεί για να μπορώ να το συνδέω και στο laptop της δουλειάς Επίσης επειδή σκέφτομαι το Jonsbo D41 γιατί είναι στο μέγεθος που μου αρέσει (επιτέλους να πάω σε κάτι μικρότερο) , αυτό έρχεται και με μία οθόνη η οποία τροφοδοτείται με USB-C , Οπότε αν έχω καταλάβει σωστά και τραβάς καλώδιο απο πίσω σημαίνει ότι θα την χάσω αυτήν οπότε θα μου μείνει μόνο η μπροστά. Πονοκέφαλος Είμαι ανάμεσα σε αυτό το κουτί και το lian li 216 , απλά δεν το έχω δει απο κοντά και σύμφωνα με ένα site που έβαλα τις διαστάσεις και είδα 3D απεικόνιση μεγαλούτσικο είναι και αυτό
sattack Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες ολες εχουν τουλαχιστον ενα usb-c στο backplate. και βγαζουν και περισσοτερα στο front panel η διαφορα ειναι μονο τι ταχυτητα εχει το ενα και τι το αλλο. Μιλαμε ομως για σουπερ ταχυτητες για μεταφορα τερστιων αρχειων, οχι για να συνδεσεις hub για keyboard και mouse μετα βλεπω κατι SPDIF εξοδους, κατι CMOS button στο backplate και μια μικρη διαφορα στα καλωδια τροφοδοσιας της CPU που ειναι 8+8 στη μια και 8+4 στην αλλη. Καμμια διαφορα δεν κανει στην τροφοδοσια αυτο, μονο στην ευκολια τι καλωδια βγαζει το τροφοδοτικο σου. και τιποτα δεν χανεις απο θυρες, σου ειπα υπαρχουν να αγορασει καποιος brackets με τετοιο καλωδιο και να βγαλει αυτη τη θυρα πισω, στις θυρες επεκτασης. και για ολα αυτα που ειπες, δεν καταλαβαινω, δεν μπορεις να βαλεις ενα καλωδιο usb type A - type C και να χρησιμοποιησεις τοσες πολλες type Α που εχουν ολες οι μητρικες ? Δεν χρειαζειται να ειναι C και στις 2 ακρες! 1
tsofras Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 6 λεπτά πριν, sattack είπε ολες εχουν τουλαχιστον ενα usb-c στο backplate. και βγαζουν και περισσοτερα στο front panel η διαφορα ειναι μονο τι ταχυτητα εχει το ενα και τι το αλλο. Μιλαμε ομως για σουπερ ταχυτητες για μεταφορα τερστιων αρχειων, οχι για να συνδεσεις hub για keyboard και mouse μετα βλεπω κατι SPDIF εξοδους, κατι CMOS button στο backplate και μια μικρη διαφορα στα καλωδια τροφοδοσιας της CPU που ειναι 8+8 στη μια και 8+4 στην αλλη. Καμμια διαφορα δεν κανει στην τροφοδοσια αυτο, μονο στην ευκολια τι καλωδια βγαζει το τροφοδοτικο σου. Ειλικρινά περισσότερο με χαλάει το μέγεθος παρα η διαφορά της τιμής. Τα περισσότερα μηχανήματα τα έχω δώσει με την λογική να πάω σε κάτι μικρότερο και όλο καταλήγω με μεγάλα Δυστυχώς δεν είναι συμβατή με το Jonsbo D41 , η PRO RS χωράει . Στο lianli 216 χωράει και η Taichi Απο την άλλη κοίταγα το Shadow 800 πρώτον γιατί χωράει η μητρική και δεύτερον επειδή έχει κουμπί για τα RGB που μου γλυτώνει κόπο στο linux να παίξω με openrgb Υπάρχει και αυτή στα 170Ε MSI B650 Gaming Plus WiFi
sattack Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 43 λεπτά πριν, tsofras είπε Υπάρχει και αυτή στα 170Ε MSI B650 Gaming Plus WiFi Mια χαρά είναι λίγο αυτή. Εγω έχω πάρει την Tomahawk που είναι παρόμοια. Δες παραπάνω που σου έγραψα μετά και για τα καλώδια και συγχωνεύθηκε το μήνυμα 1
tsofras Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 λεπτά πριν, sattack είπε Mια χαρά είναι λίγο αυτή. Εγω έχω πάρει την Tomahawk που είναι παρόμοια. Δες παραπάνω που σου έγραψα μετά και για τα καλώδια και συγχωνεύθηκε το μήνυμα Σωστό και αυτό με το καλώδιο Ψάχνω τώρα ανάμεσα σε Asrock B650M RS ή την MSI Gaming plus απλά είναι ATX H MSI B650M-B βλέπω βάρεσε κόκκινα στο benchmark που την βρίσκω και φτηνά στα 109 Μετά έχουμε κουτάκια που λέω να ρίξω λίγο το κόστος γιατί στα 1700+ που έφτασα με τα γύρω γύρω θα μπορούσα τελικά να χωρέσω 7900GRE και πάντα κάνω το λάθος να παίρνω ακριβά τα γύρω γύρω και όχι αυτά που έχουν σημασία π.χ. το KOLINK OBSERVATORY MX MESH ARGB έρχεται με 5 argb ανεμιστήρες / hub και είναι στα 67Ε και διαβάζω καλά σχόλια για το airflow ή το Kolink Citadel Mesh RGB Midi Tower που είναι στα 77Ε απλά παίρνει micro ATX κάρτα 1
sattack Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 λεπτό πριν, tsofras είπε H MSI B650M-B βλέπω βάρεσε κόκκινα στο benchmark που την βρίσκω και φτηνά στα 109 Ε ναι, είναι mATX με πολύ μικρά κυκλώματα τροφοδοσίας. Εκεί που κοίταξες το τέρας με τα 24 των105Α, όχι τώρα να πας στο άλλο άκρο με τα 6 των 60Α! Μόνο οι 2 mATX της Asrock προτείνονται από τις μικρές. Και αυτό για οσους εχουν πρόβλημα χώρου. Αλλιως σίγουρα θα βρεις μια κανονική ΑΤΧ. Και πολύ σωστά, αυτο είναι το νόημα όλως των συζητήσεων που κάνουμε εδώ, μην πετάει κανείς λεφτά στα γύρω-γύρω που δεν παίζουν ρόλο, και παίρνει φτηνότερη gpu και οθόνη, αφού με αυτά θα βλέπεις ότι βλέπεις. 1
tsofras Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sattack είπε Ε ναι, είναι mATX με πολύ μικρά κυκλώματα τροφοδοσίας. Εκεί που κοίταξες το τέρας με τα 24 των105Α, όχι τώρα να πας στο άλλο άκρο με τα 6 των 60Α! Μόνο οι 2 mATX της Asrock προτείνονται από τις μικρές. Και αυτό για οσους εχουν πρόβλημα χώρου. Αλλιως σίγουρα θα βρεις μια κανονική ΑΤΧ. Και πολύ σωστά, αυτο είναι το νόημα όλως των συζητήσεων που κάνουμε εδώ, μην πετάει κανείς λεφτά στα γύρω-γύρω που δεν παίζουν ρόλο, και παίρνει φτηνότερη gpu και οθόνη, αφού με αυτά θα βλέπεις ότι βλέπεις. thx man για την κουβέντα αλλιώς θα έγραφα μόνος μου λόγω εορτών Οπότε μένουν οι παρακάτω συνδυασμοί : 1) Asrock B650 Pro RS + Kolink Citadel 170 + 77 = 247Ε 2) MSI Gaming Plus WiFi + Kolink Observatory 170 + 67 = 237E 3) MSI Gaming Plus WiFi +Jonsbo 170 + (124 ή 87 αν βάλω και μνήμες απο πλαίσιο) = 294Ε ή 257Ε Απλά εδώ θα πρέπει να βάλω και τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες γιατί δεν έχει οπότε + 15Ε 2 Arctic P12 μας πάει στα 272 Στο 1 και 2 έχω και RGB Στο 3 έχω μικρότερο κουτί + την οθόνη Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από tsofras 1
ardi21 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 5 hours ago, tsofras said: Το λοιπόν έπεσε παραγγελία για τα παρακάτω (έχει πληρωθεί κάρτα γραφικών και επεξεργαστής που ξέρω ότι δεν θα αλλάξω γνώμη , τα υπόλοιπα μπήκαν παραγγελία και είναι ετοιμοπαράδοτα) Αν υπάρχει κάποια ένσταση μου λέτε μήπως αλλάξω κάτι , απλά θέλω να στήσω το μηχάνημα Παρασκευή CPU AMD CPU Ryzen 7 7700 (AM5/3.8 GHz/32 MB) M/B ASRock B650E Taichi Lite Wi-Fi RAM G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB DDR GPU Sapphire VGA Radeon RX 7800 XT Pulse 16 GB SSD Western Digital Black SN850X SSD 1TB M.2 NVMe PSU Be Quiet Pure Power 12 M 750W Full Modular 80 Plus Gold CASE be quiet! Shadow Base 800 FX Black Cooler Be Quiet Dark Rock Elite ARGB Αν κάτι είναι overkill όλα τα parts (εκτός gpu και cpu που τα πήρα απο plaisio με το 30% και έτσι μου βγήκε ο επεξεργαστής 214 ευρω) θα τα αγοράσω απο εδώ (μόνο ετοιμοπαράδοτα) https://t-support.gr π.χ. γλυτώνω 40ε αν κάνω την παρακάτω αλλαγή πάλι απο plaisio Corsair PSU RMX 850 W Cybenetics Gold Corsair Desktop RAM Vengeance RGB PRO SL 32GB Kit 6000MHz DDR5 (CAS 30 και αυτές ) Ή υπάρχει λόγος για την ψύκτρα που έβαλα ή είναι overkill ? Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να έμενα με την μαμά και να πάρω μία Arctic 360 που είναι φθηνότερη απο το site ή Να βάλω μία για TDP 65W όπως : Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey (45Ε) Deepcool AK400 Zero Dark Plus (49Ε) Be Quiet Pure Rock 2 FX (52Ε) Deepcool AK500S (57Ε) Σε σχέση με τα 120Ε με αυτήν που έχω βάλει Moνο εμενα μου φαινονται εντελως πεταμενα λεφτα τα 120 ευρω για αεροψυξη? Μια χαρα δεν κανει την δουλεια της μια arctic freezer 36 η αυτες που εχεις βαλει γυρω στα 50 ευρω για τον 7700? Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από ardi21 1
tsofras Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ardi21 είπε Moνο εμενα μου φαινονται εντελως πεταμενα λεφτα τα 120 ευρω για αεροψυξη? Μια χαρα δεν κανει την δουλεια της μια arctic freezer 36 η αυτες που εχεις βαλει γυρω στα 50 ευρω για τον 7700? Ναι δίκιο έχεις ήδη έχω αλλάξει σε ακριβώς αυτή που είπες Στο κουτί και την μητρική έχω σκαλώσει Σε αυτή τη φάση έχω καταλήξει σε αυτά : CPU : AMD CPU Ryzen 7 7700 (AM5/3.8 GHz/32 MB) RAM : Corsair Desktop RAM Vengeance RGB PRO 32GB CAS30 GPU : Sapphire VGA Radeon RX 7800 XT Pulse 16 GB PSU : Corsair PSU RMX 850 W Cybenetics Gold Cooler : Arctic Freezer 36 Μου έγινε το κεφάλι κουδούνι μία εβδομάδα τώρα Το έχω κάνει τόσες φορές αυτό το πράγμα που βαρέθηκα , καταλαβαίνω γιατί κάποιοι πάνε και αγοράζουν έτοιμα τελικά Ευχαριστώ @sattack για την παρέα , ξέρω ότι μάλλον θα το μετανιώσω πάλι και με προστατεύει ο εαυτός μου Το βλέπω αργότερα Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από tsofras 1
nickol-us Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μου έγινε το κεφάλι κουδούνι μία εβδομάδα τώρα Σύνηθες... 1 ώρα πριν, tsofras είπε Το έχω κάνει τόσες φορές αυτό το πράγμα που βαρέθηκα , καταλαβαίνω γιατί κάποιοι πάνε και αγοράζουν έτοιμα τελικά Έχεις επίσης τρομερές γνώσεις στο hardware και πολύ στοχευμένες απαιτήσεις, καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα γιατί κάποιοι δεν πάνε στα έτοιμα. Δεν σε φοβάμαι, πάντα καταφέρνεις και κάνεις αρκετά ποιοτικά build, εύχομαι μόνο να μην πάει στράφι, όχι για την μελλοντική πώληση που θεωρείται δεδομένη, αλλά γιατί το παιχνίδι ακούγεται οτι είναι αρκετά προβληματικό και η αναβάθμιση ίσως να μην επιφέρει τα αναμενόμενα. Τρομερό deal κάρτα + cpu -30%. Καλά στησίματα και όπως πάντα περιμένουμε τα πρώτα bench μαζί με τις ανάλογες φωτό. Καλή χρονιά με υγεία! 1
tsofras Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 13 ώρες 18 λεπτά πριν, nickol-us είπε Σύνηθες... Έχεις επίσης τρομερές γνώσεις στο hardware και πολύ στοχευμένες απαιτήσεις, καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα γιατί κάποιοι δεν πάνε στα έτοιμα. Δεν σε φοβάμαι, πάντα καταφέρνεις και κάνεις αρκετά ποιοτικά build, εύχομαι μόνο να μην πάει στράφι, όχι για την μελλοντική πώληση που θεωρείται δεδομένη, αλλά γιατί το παιχνίδι ακούγεται οτι είναι αρκετά προβληματικό και η αναβάθμιση ίσως να μην επιφέρει τα αναμενόμενα. Τρομερό deal κάρτα + cpu -30%. Καλά στησίματα και όπως πάντα περιμένουμε τα πρώτα bench μαζί με τις ανάλογες φωτό. Καλή χρονιά με υγεία! Καλή χρονιά μαν , άντε που είσαι τόσες μέρες Όντως καλό το deal με το 30% αν προσπαθήσεις να το συνδυάσεις Απο την άλλη μου έχει κάνει εντύπωση το e-shop . Αν δεν είσαι σαν και εμένα που είμαι "άντρα θέλω τώρα τον θέλω" τότε έχει καλύτερες τιμές Έφτιαξα αντίστοιχο με καλύτερα parts και βγήκε και 50ε-100ε φθηνότερο. Αλλά ναι με φοβίζει για αρχή ο εαυτός μου και μετά το game . Ούτως η άλλως πούλησα το προηγούμενο γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι , απλά έκατσε άδεια τώρα και δεν έχω τι να κάνω Τεσπα θα ενημερώσω όταν είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα