Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα και χρόνια πολλά με υγεία

Για όσους με γνωρίζουν γύρω στον Δεκέμβρη πουλάω το προηγούμενο και πάω για νέο build :D

Εφ'΄όσον έφυγε το προηγούμενο (amd 7700 + amd 6650xt) , σκέφτομαι να στήσω ένα νέο.

Τα προηγούμενα συνήθως τα έδιωχνα γιατί βαριόμουν επειδή δεν είχα κάτι να με τραβήξει στο gaming.

Αυτό το έδωσα γιατί έβλεπα ότι ζοριζόταν το POE2  (Path of Exile2)σε 2Κ (απο 30-60 fps) οπότε είπα μήπως έφτιαχνα ένα νέο με 7700XT/7800XT έτσι για αλλαγή.

Τις κλασικές συνταγές με 7600/7700/9600X τις γνωρίζω , περισσότερο ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να περιμένω για την νέα σειρά 88ΧΧ καρτών της AMD και για τις Β850 μητρικές .

Laptop έχω οπότε δεν βιάζομαι , πάνω απο 2Κ δεν πρόκειται να παίξω ποτέ και βασικά εκτός απο POE2 δεν πρόκειται να παίξω κάτι άλλο (Αν το βαρεθώ σε κάποια φάση απλά θα φύγει η κάρτα) . Οπότε αν η κάρτα σηκώνει το παιχνίδι κομπλέ , θεωρητικά θα με καλύψει για όσο παίζω.

Δεν συμπληρώνω φόρμα , περιμένω τις απόψεις σας

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας

Επεξ/σία από tsofras
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καρτα γραγικων δεν ξερω να σου πω, αλλά για το B850 ξερω ότι δεν θα έχει τίποτα παραπάνω από το B650.

Είτε μιλαμε για B650, B650E, X670, X670E, B850, X870, X870Ε,  πρόκειται ακριβως για το ίδιο τσιπακι διαχείρισης PCIe lanes που είτε το βάζουν 1x, είτε το βαζουν 2x και μετά αξιοποιούν τα pcie lanes για καρτα γραφικων,  M2, sata και usb3 όπως θέλει η κάθε εταιρεία σε κάθε υλοποίηση. Ακόμα και το Usb4.0 στα x870 είναι με εξωτερικό τσιπ ελεγκτή, υποχρεωτική προσθήκη από την AMD, όχι γιατί αλλάζει το τσιπακι στο τσιπσετ.

Φαντάσου ότι το απλο Χ870 εχει μονο ένα τέτοιο τσιπακι ενώ το απλο Χ670 είχε 2 , οπότε στα αληθεια πρόκειται για υποβάθμιση! 

Οπότε και το Β850 δεν πρόκειται σαν τσιπ να εχει κάτι παραπάνω από το B650, παρά μόνο σαν υλοποιηση της μητρικης, ανάλογα τι θα αποφασίσουν να βάλουν επανω σε καθε μητρικη. Αλλά προφανώς θα ανεβάσουν και τις τιμές, αφού θα λένε πρόκειται για "καινουργιο" τσιπ....

Πχ η Gigabyte και η Asrock εχουν ανακοινωσει καμμια 10αρια μοντέλα η κάθε μία με Β850. Η μόνη διαφορά είναι στις υλοποιήσεις, τι θα βάλουν επανω, αλλιως κάλλιστα θα είναι παρόμοιες με μια B650 ή Β650Ε μητρική. 

Οπότε πάρε οποία Β650 ή Β850 σου γυαλίσει στο μάτι ανάλογα τα έξτρα της και την τιμη της.  

Επεξ/σία από sattack
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sattack είπε

Για καρτα γραγικων δεν ξερω να σου πω, αλλά για το B850 ξερω ότι δεν θα έχει τίποτα παραπάνω από το B650.

Είτε μιλαμε για B650, B650E, X670, X670E, B850, X870, X870Ε,  πρόκειται ακριβως για το ίδιο τσιπακι διαχείρισης PCIe lanes που είτε το βάζουν 1x, είτε το βαζουν 2x και μετά αξιοποιούν τα pcie lanes για καρτα γραφικων,  M2, sata και usb3 όπως θέλει η κάθε εταιρεία σε κάθε υλοποίηση. Ακόμα και το Usb4.0 στα x870 είναι με εξωτερικό τσιπ ελεγκτή, υποχρεωτική προσθήκη από την AMD, όχι γιατί αλλάζει το τσιπακι στο τσιπσετ.

Φαντάσου ότι το απλο Χ870 εχει μονο ένα τέτοιο τσιπακι ενώ το απλο Χ670 είχε 2 , οπότε στα αληθεια πρόκειται για υποβάθμιση! 

Οπότε και το Β850 δεν πρόκειται σαν τσιπ να εχει κάτι παραπάνω από το B650, παρά μόνο σαν υλοποιηση της μητρικης, ανάλογα τι θα αποφασίσουν να βάλουν επανω σε καθε μητρικη. Αλλά προφανώς θα ανεβάσουν και τις τιμές, αφού θα λένε πρόκειται για "καινουργιο" τσιπ....

Πχ η Gigabyte και η Asrock εχουν ανακοινωσει καμμια 10αρια μοντέλα η κάθε μία με Β850. Η μόνη διαφορά είναι στις υλοποιήσεις, τι θα βάλουν επανω, αλλιως κάλλιστα θα είναι παρόμοιες με μια B650 ή Β650Ε μητρική. 

Οπότε πάρε οποία Β650 ή Β850 σου γυαλίσει στο μάτι ανάλογα τα έξτρα της και την τιμη της.  

Ευχαριστώ φίλε μου , οπότε μένει να ακούσω γνώμες για την κάρτα. Γιατί δεν έχει νόημα να το φτιάξω τώρα και να πουλάω κάρτα για αλλαγή

Υ.Γ. Στην Gigabyte έχω ρίξει άκυρο μόνο φέτος πέτυχα 2 motherboard και μία GPU με coil wine

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK Ξεκίνησα να ψωνίζω δεν μπορώ να περιμένω :D

CPU: AMD Ryzen 5 7600

GPU : Sapphire VGA Radeon RX 7800 XT Pulse 16 GB

Case Lian Li Lancool 216 RGB Gaming Midi Tower ( Έτσι για αλλαγή μετά απο 4 Bequiet FX)

SSD: Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0

PSU: Be Quiet Pure Power 12 M 850W Full Modular 80 Plus Gold

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

OK Ξεκίνησα να ψωνίζω δεν μπορώ να περιμένω :D

PSU: Be Quiet Pure Power 12 M 850W Full Modular 80 Plus Gold

Δεν ξέρω αν το παράγγειλες ήδη. 

Εγώ είχα διαβάσει αυτό το ποστ του φίλου @tzavardin : " Αν εξαιρέσεις τα πανάκριβα dark power, πατάνε be quiet στην pure power σειρά, που έχει η μισή Ελλάδα."

και διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις του HWBusters και Cybenetics πείστηκα και πήρα το Super Flower Leadex VII 850W Gold. Και το πρότεινα και σε έναν ακόμα φίλο εδώ. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, sattack είπε

Δεν ξέρω αν το παράγγειλες ήδη. 

Εγώ είχα διαβάσει αυτό το ποστ του φίλου @tzavardin : " Αν εξαιρέσεις τα πανάκριβα dark power, πατάνε be quiet στην pure power σειρά, που έχει η μισή Ελλάδα."

και διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις του HWBusters και Cybenetics πείστηκα και πήρα το Super Flower Leadex VII 850W Gold. Και το πρότεινα και σε έναν ακόμα φίλο εδώ. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές. 

Ναι το έχω διαβάσει , κοιτάω μήπως έχω τα πάντα Δευτέρα για αυτό δεν προτίμησα το παραπάνω. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και με τα bequiet

Μητρική δεν βρίσκω με τίποτα για Δευτέρα όλα τα άλλα τα έχω βρει

Είμαι της στιγμής εγώ , αν δεν βρω μητρική θα τα ακυρώσω όλα :D , παίζει πάλι να κάνω υπερβολή για ένα game (δεν βάζω μυαλό)

Well ακύρωσα , έφτανα τα 1600ε περίπου για ένα game και πάλι θα έστηνα κάτι περισσότερο απο ότι χρειάζομαι

Θα πάρω τον χρόνο μου να το σκεφτώ , ευχαριστώ @sattack 

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέω να πάω στα παρακάτω , κρατάω το κόστος γύρω στα 1200ε .

GPU: VGA POWERCOLOR AMD RADEON RX 7700 XT 12GB GDDR6 RETAIL
PSU: PSU ENDORFY SUPREMO FM5 GOLD 750W ATX EY7A008 PSU
RAM:  KINGSTON FURY BEAST BLACK RGB 32GB DDR5 6000MT/S CL30 AMD EXPO KF560C30BBEA-32

Μητρική θέλω να αποφασίσω

Αυτή αξίζει τα 300ε ?

https://www.skroutz.gr/s/56902703/ASRock-X870-Phantom-Gaming-Riptide-WiFi-Motherboard-ATX-me-AMD-AM5-Socket.html?product_id=223238091&sponsored=listing

ή να πάω σε αυτή την B650 στα 170 ?

https://best-offer.gr/product/msi-b650-gaming-plus-wifi-motherboard-atx-me-amd-am5-socket-7e26-001r-4711377098052/

ή αυτή στα 200

https://www.e-shop.gr/mitriki-asus-tuf-gaming-b650-e-wifi-d5-atx-retail-p-PER.608381

ή αυτή στα 185 (απλά δεν έχει wifi , όχι πως το έχω ανάγκη )

https://t-support.gr/asrock-b650-pro-rs-motherboard-atx-me-amd-am5-socket

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γενικά μιλώντας, υπάρχει το θέμα αν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάποια προβλήματα. (Εγώ δεν γνωρίζω).

Μετά υπάρχει και το θέμα ποιά έχει καλύτερα κυκλώματα τροφοδοσίας. (Ούτε αυτό το γνωρίζω. Θεωρητικά μπορεί κάποιος να κοιταξει τι διαφημίζει η κάθε εταιρία,  πόσες φάσεις 8+2, 12+2 κλπ,  6 ή 8 PCB layers κλπ). Αλλά αυτό βασικά ενδιαφέρει όσους αγοράζουν τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές, κάνουν μεγάλα overclock κλπ. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο για σένα που θέλεις εναν 7600. 

Μετά, υπάρχει παρομοίως το θέμα τι overclock μνήμης υποστηρίζουν. Πάλι αμφιβάλω αν σε αφορά το θέμα. (Αν η μία λέει ότι υποστηρίζει 8000 και η άλλη 7000 ας πούμε...)

Και τέλος πάμε στα πιο χειροπιαστά χαρακτηριστικά, που έχουν να κάνουν με τις θύρες και εξαρτώνται από την κάθε υλοποίηση. 

Όπως έλεγα, όλα έχουν το ίδιο τσιπ Promontory 21 της Asmedia και μετά κάνουν ότι τους λέει η AMD ως minimum για το κάθε "τσιπσετ" και ότι τους καπνίσει έξτρα σε κάθε υλοποίηση για να διαφοροποιήσουν τα δικά τους μοντέλα μεταξύ τους και για τον ανταγωνισμό. 

Οπότε ας πουμε ότι το B650 είναι το βασικό με PCIe 4.0, η B650E που εβαλες εδω βαζει PCIe 5.0 μόνο σε εναν Μ2 (ίσως κάποιες άλλες να βάζουν και στην 16x για καρτα γραφικων) και το 870 βάζει PCIe 5.0 και στην 16x της κάρτας γραφικών και σε έναν Μ2 και μετά υποχρεωτικα (από την AMD) βάζει και ενα τσιπάκι ελεγκτή για usb 4.0 (δύο υποδοχές USB-C 40Gbps), ενώ οι B650 έχουν ως ταχύτερη USB έξοδο τις USB 3.2 2x2 με υποδοχές USB-C ταχύτητας 20Gbps. Kαι έχει λέει και WiFi 7 αντί για 6.... Kαι ούτε καν 2x Promontori δεν έχουν πλέον οι απλές 870 για να βγάλουν διπλασια USB, sata κλπ όπως είχαν οι απλές 670, ένα μόνο έχουν τώρα...

Και τώρα, οι τωρινές κάρτες ούτε καν καταλαβαίνουν μεταξύ 16x PCIe 3.0 και 4.0, πόσο μάλλον 5.0,  ακόμα και η 4090, πόσο μάλλον η 7700ΧΤ. Και για το μέλλον επίσης αμφιβάλλω. Και αμφιβάλω και κατά πόσο σε νοιάζει για μελλοντικη καρτα (αφού όλο πουλάς και ξαναγοράζεις 😁 ). 

Οι Μ2 δίσκοι επίσης, 5.0 είναι για όποιον πάρει πχ 2 τέτοιους και κάνει συνέχεια αντιγραφές για κάποια επαγγελματική δουλειά (επεξεργασία βίντεο ή ξέρω γω). Αλλιώς το 4.0 μια χαρα είναι. Win και games να φορτώνεις, ούτε από το 3.0 δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Και τέλος, έχεις καμμία USB εφαρμογή που να θέλει 40Gbps USB4.0 και δεν σου φτάνει το 20Gbps USB 3.2 2x2? 

Σε νοιάζει wifi 7 αντί για 6? 

Με βάση αυτά, θα έψαχνα ποια μητρική με καλύπτει και μετά ποια μου αρέσει. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sattack είπε

Γενικά μιλώντας, υπάρχει το θέμα αν κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάποια προβλήματα. (Εγώ δεν γνωρίζω).

Μετά υπάρχει και το θέμα ποιά έχει καλύτερα κυκλώματα τροφοδοσίας. (Ούτε αυτό το γνωρίζω. Θεωρητικά μπορεί κάποιος να κοιταξει τι διαφημίζει η κάθε εταιρία,  πόσες φάσεις 8+2, 12+2 κλπ). Αλλά αυτό βασικά ενδιαφέρει όσους αγοράζουν τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές, κάνουν μεγάλα overclock κλπ. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο για σένα που θέλεις εναν 7600. 

Μετά, υπάρχει παρομοίως το θέμα τι overclock μνήμης υποστηρίζουν. Πάλι αμφιβάλω αν σε αφορά το θέμα. (Αν η μία λέει ότι υποστηρίζει 8000 και η άλλη 7000 ας πούμε...)

Και τέλος πάμε στα πιο χειροπιαστά χαρακτηριστικά, που έχουν να κάνουν με τις θύρες και εξαρτώνται από την κάθε υλοποίηση. 

Όπως έλεγα, όλα έχουν το ίδιο τσιπ Promontory 21 της Asmedia και μετά κάνουν ότι τους λέει η AMD ως minimum για το κάθε "τσιπσετ" και ότι τους καπνίσει έξτρα σε κάθε υλοποίηση για να διαφοροποιήσουν τα δικά τους μοντέλα μεταξύ τους και για τον ανταγωνισμό. 

Οπότε ας πουμε ότι το B650 είναι το βασικό με PCIe 4.0, η B650E που εβαλες εδω βαζει PCIe 5.0 μόνο σε εναν Μ2 (ίσως κάποιες άλλες να βάζουν και στην 16x για καρτα γραφικων) και το 870 βάζει PCIe 5.0 και στην 16x της κάρτας γραφικών και σε έναν Μ2 και μετά υποχρεωτικα (από την AMD) βάζει και ενα τσιπάκι ελεγκτή για usb 4.0 (δύο υποδοχές USB-C 40Gbps), ενώ οι B650 έχουν ως ταχύτερη USB έξοδο τις USB 3.2 2x2 με υποδοχές USB-C ταχύτητας 20Gbps. Kαι έχει λέει και WFI 7 αντί για 6.... Kαι ούτε καν 2x Promontori δεν έχουν πλέον οι απλές 870 για να βγάλουν διπλασια USB, sata κλπ όπως είχαν οι απλές 670, ένα μόνο έχουν τώρα...

Και τώρα, οι τωρινές κάρτες ούτε καν καταλαβαίνουν μεταξύ 16x PCIe 3.0 και 4.0, πόσο μάλλον 5.0,  ακόμα και η 4090, πόσο μάλλον η 7700ΧΤ. Και για το μέλλον επίσης αμφιβάλλω. Και αμφιβάλω και κατά πόσο σε νοιάζει για μελλοντικη καρτα (αφού όλο πουλάς και ξαναγοράζεις 😁 ). 

Οι Μ2 δίσκοι επίσης, 5.0 είναι για όποιον πάρει πχ 2 τέτοιους και κάνει συνέχεια αντιγραφές για κάποια επαγγελματική δουλειά (επεξεργασία βίντεο ή ξέρω γω). Αλλιώς το 4.0 μια χαρα είναι. Win και games να φορτώνεις, ούτε από το 3.0 δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Και τέλος, έχεις καμμία USB εφαρμογή που να θέλει 40Gbps USB4.0 και δεν σου φτάνει το 20Gbps USB 3.2 2x2? 

Σε νοιάζει wifi 7 αντί για 6? 

Με βάση αυτά, θα έψαχνα ποια μητρική με καλύπτει και μετά ποια μου αρέσει. 

Ευχαριστώ και πάλι μαν για τον χρόνο σου , όσο έγραφες πρόσθεσα και αυτή

https://t-support.gr/asrock-b650-pro-rs-motherboard-atx-me-amd-am5-socket

Βασικά το μόνο που με απασχολεί σύμφωνα με την εμπειρία που έχω μετά απο 5 ΑΜ5 μηχανήματα είναι :

1. Να μην έχει coil wine

2. Να μην έχω boot time πάνω απο 30 δευτερόλεπτα

Για το πρώτο αποφεύγω Gigabyte

Για το 2ο έχω βρει ακριβώς τις ρυθμίσεις σε MSI για να πέσει ο χρόνος , διαβάζω ότι οι Asrock τα πάνε καλύτερα με το training της μνήμης. Απλά κοιτάω το X870 σε περίπτωση που κρατήσω το PC και θέλω να πάω σε νέα σειρά επεξεργαστή στο μέλλον  , οπότε μήπως είναι καλύτερη κίνηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο θέμα να βγάλουν νέο Bios θα είναι για να υποστηρίξει νέα σειρά επεξεργαστη. Το τσιπάκι από μέσα είναι ολόιδιο, και ακόμα και η πιο basic Β650 νομίζω εχει αρκετά καλά κυκλώματα για να υποστηρίξει τροφοδοσια. Έτσι κι αλλιως οι νέοι AMD λιγότερο ενεργοβόροι βγαίνουν, όχι περισσότερο. 

Και μνήμες, αν υποστηρίζει overclock μέχρι 7000τόσο για 2 dimms single rank, αμφιβάλω αν θα βγάλει η AMD ταχύτερο από αυτό στο AM5.

Οπότε στη θέση σου για πακέτο 7600 με 7700ΧΤ, δεν θα πέταγα λεφτα σε ακριβότερη. Μαλλον την πιο φτηνή B650 που εβαλες θα έπαιρνα. 

Στη δικιά μου MSI, όταν έχει κάνει training στις μνήμες και δεν αλλαξω κάτι στο BIOS, μετά κάθε φορά μπουτάρει αμέσως. Μόνο όταν κάνω αλλαγές, παθαίνει τσοκομπλόκο και ψάχνεται και μου σπάει τα νεύρα....

Επεξ/σία από sattack
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 40-50 ευρω διαφορα δεν το σκεφτεσαι καν, πας στην sapphire vga radeon rx 7800 xt pulse 16 gb που ειναι πολυ καλυτερη απο την 7700ΧΤ και εχει και 16gb που την κανει πιο future proof για μελλοντικα παιχνιδια η αν αναβαθμισουν την μηχανη γραφικων του game που παιζεις. Και σε περιπτωση που σε πιασει παλι κριση ταυτοτητας, θα εχει μεγαλυτερη μεταπωλητικοτητα. Σκιζει σε 2Κ και ειναι καλη και σε 4Κ.

Υπαρχουν παρα πολλα, πολυ καλυτερα games απο αυτο που παιζεις και σε προσιτη τιμη και με πολυ καλυτερα γραφικα και εθιστικοτερα.Απλα δεν τα εχεις υποψη σου παλαιμαχε Τσοφρακο. :)

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, benign είπε

Για 40-50 ευρω διαφορα δεν το σκεφτεσαι καν, πας στην sapphire vga radeon rx 7800 xt pulse 16 gb που ειναι πολυ καλυτερη απο την 7700ΧΤ και εχει και 16gb που την κανει πιο future proof για μελλοντικα παιχνιδια η αν αναβαθμισουν την μηχανη γραφικων του game που παιζεις. Και σε περιπτωση που σε πιασει παλι κριση ταυτοτητας, θα εχει μεγαλυτερη μεταπωλητικοτητα. Σκιζει σε 2Κ και ειναι καλη και σε 4Κ.

Υπαρχουν παρα πολλα, πολυ καλυτερα games απο αυτο που παιζεις και σε προσιτη τιμη και με πολυ καλυτερα γραφικα και εθιστικοτερα.Απλα δεν τα εχεις υποψη σου παλαιμαχε Τσοφρακο. :)

thx μαν για το σχόλιο .

Τι games υπάρχουν καλύτερα? Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό

Εγώ έπαιζα τα πάντα πριν ξεκινήσω WoW

Αφού σταμάτησα μετά το Legion ξεκίνησα Heroes of The Storm ( το οποίο έπαιζα μέχρι και πριν 2 μήνες) , Diablo 3 + 4 .

Προφανώς έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει στην αγορά απο πλατφόρμες μέχρι AAA games , εκτός του Witcher δεν με συγκίνησε τίποτα άλλο , όλα τα παρατάω γιατί απλά τα βαριέμαι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φτιάχνω και τα μηχανάκια και καταλήγω να τα πουλάω , γιατί το HoTS παίζει και στο laptop.

Τελευταία προσπάθεια (που έφτιαξα και πάλι PC ) ήταν το throne and liberty το οποίο μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ το παράτησα.

Μου έκανε εντύπωση το POE2 που έκλεισα κοντά 200 ώρες σε 3 εβδομάδες , βέβαια άρχισε να με κουράζει και αυτό αλλά έχει μέλλον ακόμη ως early access .

Για αυτό κωλύομαι λίγο , μην πληρώσω πάλι και σε κανα μήνα αποδεχθώ ότι παρατάω το gaming.

Απλά επειδή χρειάζομαι ούτως η άλλως προσωπικό υπολογιστή γιατί απο την δουλειά μας υποχρέωσαν να έχουμε windows πλέον και κλείδωσαν μέχρι και τις θύρες , θέλω ένα pc με linux , οπότε είπα αν είναι να φτιάξω να μπορώ να παίξω και POE2 σαν άνθρωπος.

Αλλιώς θα έπαιρνα ένα mini pc

Sorry για τον οίστρο :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, tsofras said:

thx μαν για το σχόλιο .

Τι games υπάρχουν καλύτερα? Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό

Εγώ έπαιζα τα πάντα πριν ξεκινήσω WoW

Αφού σταμάτησα μετά το Legion ξεκίνησα Heroes of The Storm ( το οποίο έπαιζα μέχρι και πριν 2 μήνες) , Diablo 3 + 4 .

Προφανώς έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει στην αγορά απο πλατφόρμες μέχρι AAA games , εκτός του Witcher δεν με συγκίνησε τίποτα άλλο , όλα τα παρατάω γιατί απλά τα βαριέμαι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φτιάχνω και τα μηχανάκια και καταλήγω να τα πουλάω , γιατί το HoTS παίζει και στο laptop.

Τελευταία προσπάθεια (που έφτιαξα και πάλι PC ) ήταν το throne and liberty το οποίο μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ το παράτησα.

Μου έκανε εντύπωση το POE2 που έκλεισα κοντά 200 ώρες σε 3 εβδομάδες , βέβαια άρχισε να με κουράζει και αυτό αλλά έχει μέλλον ακόμη ως early access .

Για αυτό κωλύομαι λίγο , μην πληρώσω πάλι και σε κανα μήνα αποδεχθώ ότι παρατάω το gaming.

Απλά επειδή χρειάζομαι ούτως η άλλως προσωπικό υπολογιστή γιατί απο την δουλειά μας υποχρέωσαν να έχουμε windows πλέον και κλείδωσαν μέχρι και τις θύρες , θέλω ένα pc με linux , οπότε είπα αν είναι να φτιάξω να μπορώ να παίξω και POE2 σαν άνθρωπος.

Αλλιώς θα έπαιρνα ένα mini pc

Sorry για τον οίστρο :D 

Σου ζητω συγνωμη παλιε φιλε,αλλα αν και Σαββατο εχω καποια πραγματα να κανω. Για μια ιδεα και σαν παραδειγμα, παιχνιδι με εξαιρετικα γραφικα,παμφθηνο και εθιστικο :  https://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/

(Υπαρχουν παρα πολλα,εκατονταδες ισως,που εχουν ενδιαφερον. Βαζοντας μεσα και καποια παλιοτερα καπως.)

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, benign είπε

Σου ζητω συγνωμη παλιε φιλε,αλλα αν και Σαββατο εχω καποια πραγματα να κανω. Για μια ιδεα και σαν παραδειγμα, παιχνιδι με εξαιρετικα γραφικα,παμφθηνο και εθιστικο :  https://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/

thx man το έχω παίξει not my style

καλό βράδυ

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά

Θα περιμένω να δω πως θα πάει το early access του παιχνιδιού και φτιάχνω αν είναι αργότερα κάτι

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλικα να ξερεις δεν ειναι καν optimized το poe2 αυτη τι στιγμη αν πας amd καρτα και cpu δεν θα ζοριζετε μονο θα εχεις ενα πολυ καλο shutter kai lagspikes/freezing στα maps και οχι μονο εκει ... γιατι πολυ απλα το παιχνιδι δεν ειναι ετοιμο αρα το hype που εχεις καλυτερα να το κρατισεις οταν θα κανουνε full release το game.

εχω 170 ωρες στο παιχνιδι ο υπολογιστη μου ειναι cpu:5600x gpu7900xt 32gb και εχει γονατισει το δικο μου 

Επεξ/σία από Talixx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...