Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω μια βασική ιστοσελίδα μονοσέλιδη χωρίς ιδαίτερο περιεχόμενο για να την εταιρία μου. Μου το ζητάνε απο το ΓΕΜΗ. Για domain και hosting σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την dnhost.gr γιατί έχω domain σε gr. Για την ιστοσελίδα μου πρότειναν το zipwp.com. Ανοίγω το θέμα για να γράψει κάποιος εάν έχει κάποιον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο.

• Haha 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, giannispet19 είπε

Θέλω να φτιάξω μια βασική ιστοσελίδα μονοσέλιδη χωρίς ιδαίτερο περιεχόμενο για να την εταιρία μου. Μου το ζητάνε απο το ΓΕΜΗ. Για domain και hosting σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την dnhost.gr γιατί έχω domain σε gr. Για την ιστοσελίδα μου πρότειναν το zipwp.com. Ανοίγω το θέμα για να γράψει κάποιος εάν έχει κάποιον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με zipwp και κατ'επεκταση με το Wordpress για μια απλή μονοσέλιδη παρουσίαση που κάνεις απο ανάγκη. Θα ανοίξεις πληγές αργότερα, αφού το wordpress είναι ολόκληρο CMS, απαιτεί μια συντήρηση, ακόμα και στην απλούστερη μορφή του. Μπες σε μια σελίδα με Freelancers, πάρε προσφορές για ένα απλό static landing page για την εταιρία σου, και ανέβασε το όπου βρεις φτηνότερα, τα resources που απαιτεί μια static σελίδα είναι απειροελάχιστα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

απαιτεί μια συντήρηση, ακόμα και στην απλούστερη μορφή του

Ε όχι και τόσο... τρία κλικ κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση.

Από την άλλη, σου προσφέρει εργαλεία ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις μόνος σου την landing page σου, χωρίς να χρειαστείς freelancer.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, geomagas είπε

Ε όχι και τόσο... τρία κλικ κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση.

Από την άλλη, σου προσφέρει εργαλεία ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις μόνος σου την landing page σου, χωρίς να χρειαστείς freelancer.

Η πιθανότητα ένας ΕΝΤΕΛΩΣ αρχάριος, να καταφέρει να φτιάξει έστω το Landing page με το WP με λιγότερα χρήματα τελικά (γιατι και οι χαμένες ώρες που θα φας ρωτώντας  και ψάχνοντας ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα, χρήματα είναι) απο οσα θα του πάρει ένας freelancer για να του φτιάξει ένα static landing page είναι νομίζω μηδέν. ¨Ηδη ψάχνετε για το zipwp, που είναι ξέρω γώ κανα κατοστάρικο για να σου βγάλει ένα generated  theme. Όλα τα υπόλοιπα ποιος θα τα κάνει;

Αν νομίζει οτι αξίζει τον κόπο/χρόνο ας δοκιμάσει, εγώ το θεωρώ άδικο κόπο. 😊

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα 

Υπάρχουν έτοιμες λύσεις από εταιρείες στο διαδίκτυο για ιστοσελίδες τέτοιου τύπου με πολύ μικρό κόστος. Δεν ξέρω αν σε συμφέρει να μπλέξεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Giannis77i είπε

Καλημέρα 

Υπάρχουν έτοιμες λύσεις από εταιρείες στο διαδίκτυο για ιστοσελίδες τέτοιου τύπου με πολύ μικρό κόστος. Δεν ξέρω αν σε συμφέρει να μπλέξεις.

Ποιές είναι αυτές ? Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει πως δεν έχει .

Υποχρεωτική είναι η ιστοσελίδα για ΙΚΕ . Πρέπει να φτιαχτεί εντός 1 μήνα από την σύσταση.

https://www.online-gr.com/ypoxreotiki-istoselida-ike/

Συνήθως αυτή ζητάνε από το ΓΕΜΗ που αναφέρεις παραπάνω.

Το ζητάνε και οι τράπεζες για να ανοίξει εταιρικός λογαριασμός.

Τώρα αν είσαι σε άλλη περίπτωση που σου ζητάει το ΓΕΜΗ ιστοσελίδα δεν το γνωρίζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...