Προς το περιεχόμενο

Windows 11 καθυστέρηση ήχου.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από ntinosterpsis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Έχω ένα ανόητο πρόβλημα με τον ήχο. Έχω ασυγχρονισμο σε βίντεο στο youtube ή σε games όπου υπάρχουν διάλογοι. Πρώτα ακούγεται ο ήχος και μετά κινούνται τα χείλη. Είναι απίστευτα ενοχλητικό και δε μπορώ να βρω λύση. Καμία ιδέα ;;

Για οθόνη εχω την τηλεόραση μου, Lg Oled Cx

Windows 11

Setup: Rtx 4080 aorus master,amd ryzen 9 7950x3d,Asus Rog strip x670e-e.

Δεν έχω κάποια ξεχωριστή κάρτα ήχου,συνδεσα απευθείας  hdmi 2.1 στην τηλεόραση και στην καρτα γραφικων . Έχω κάνει ενημέρωση όλους τους drivers . Όταν επιλέγω έξοδο ήχου από τις ρυθμίσεις και επιλέγω RealTek δε βγαίνει καθόλου ήχος. 

Δημοσ.

καταρχάς εφόσον παίρνεις ήχο από την 4080 με hdmi 2.1 θα ορίσεις Nvidia Sound Output.

Realtek είναι για ήχο από το hdmi της motherboard.

φτιάξε πρώτα αυτό και βλέπουμε και την καθυστέρηση.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

καταρχάς εφόσον παίρνεις ήχο από την 4080 με hdmi 2.1 θα ορίσεις Nvidia Sound Output.

Realtek είναι για ήχο από το hdmi της motherboard.

φτιάξε πρώτα αυτό και βλέπουμε και την καθυστέρηση.

Δε μπορώ να βρω την επιλογή αυτή.  Στις ρυθμίσεις ήχου μου λεει Lg TV SSRCR2 και από κάτω AMD HIGH DEFINITION AUDIO DEVICE 

Δημοσ.
2 minutes ago, ntinosterpsis said:

Δε μπορώ να βρω την επιλογή αυτή.  Στις ρυθμίσεις ήχου μου λεει Lg TV SSRCR2 και από κάτω AMD HIGH DEFINITION AUDIO DEVICE 

αδερφέ μου έχεις κάνει λάθος συνδεσμολογία, επιλογή στις ρυθμίσεις ή και όλα μαζί. πιθανό και το ενδεχόμενο να μην έχεις περάσει καν nvidia audio drivers κατά την εγκατάσταση της 4080.

μόνος σου έστησες τον υπολογιστή ή τεχνικός;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

αδερφέ μου έχεις κάνει λάθος συνδεσμολογία, επιλογή στις ρυθμίσεις ή και όλα μαζί. πιθανό και το ενδεχόμενο να μην έχεις περάσει καν nvidia audio drivers κατά την εγκατάσταση της 4080.

μόνος σου έστησες τον υπολογιστή ή τεχνικός;

Μόνος τον έστησα. Έχω βάλει την εφαρμογή της Nvidia και το Nvidia conteol panel. Έχω κάνει update όλους τους drivers και Έχω βάλει το Nvidia studio. 

Δημοσ.
Just now, ntinosterpsis said:

Μόνος τον έστησα. Έχω βάλει την εφαρμογή της Nvidia και το Nvidia conteol panel. Έχω κάνει update όλους τους drivers και Έχω βάλει το Nvidia studio. 

ανέβασε 2 φωτογραφίες με τα καλώδια από το πίσω μέρος του υπολογιστή και προς τη τηλεόραση.

και μια φωτογραφία από τη διαχείριση συσκευών στην επιλογή ήχος να φαίνεται όλο το δέντρο.

τα χεις κάνει αχταρμά

• Λύση
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ανέβασε 2 φωτογραφίες με τα καλώδια από το πίσω μέρος του υπολογιστή και προς τη τηλεόραση.

και μια φωτογραφία από τη διαχείριση συσκευών στην επιλογή ήχος να φαίνεται όλο το δέντρο.

τα χεις κάνει αχταρμά

Βρήκα το λάθος... Δεν είχα συνδεσει το hdmi στην κάρτα γραφικών αλλά στην mobo... Έγινα ρεζίλι...

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Βρήκα το λάθος... Δεν είχα συνδεσει το hdmi στην κάρτα γραφικών αλλά στην mobo...

Θεέ μου!!! 😮

Αφού έπαιζες με την ενσωματωμένη του amd φυσικό ήταν. Στις ρυθμίσεις των παιχνιδιών δεν είδες στα γραφικά ότι έλεγε AMD Radeon;

2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

[...]Έγινα ρεζίλι...

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Μην αγχώνεσαι.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Θεέ μου!!! 😮

Αφού έπαιζες με την ενσωματωμένη του amd φυσικό ήταν. Στις ρυθμίσεις των παιχνιδιών δεν είδες στα γραφικά ότι έλεγε AMD Radeon;

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Μην αγχώνεσαι.

Δεν έπαιξα και κάτι βαρύ να πω την αλήθεια. Δεν πρόλαβα τόσες μέρες. 

Στις ρυθμίσεις τον γραφικών είχε κανονικά την κάρτα γραφικών και όλα στο Ultra. Αλλά όπως είπα, δεν έπαιζα και κάτι βαρύ, πχ eurotrack. 

Με αυτό το ρημάδι το hdmi εχω ταλαιπωρηθεί. 

5 φορές το έβαλα έβγαλα, ε την τελευταία φορά μπήκε σε λάθος τρύπα 😂

Έγινα ρεζίλι αδερφέ, ούτε να το σκέφτομαι. Και το χειρότερο είναι ότι είμαι ο τύπος που κούνα το δάχτυλο σε φίλους και γνωστούς και τα κορόιδευα κάτι τέτοια. Καλά να πάθω!!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...