dimitrissa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας , η προσφορά που τρέχει στον Κωτσόβολο , αφορά συγκεκριμένα ίδια προϊόντα με το 2ο στη μισή τιμή. Επιθυμεί κανείς το παρακάτω ώστε να εκμεταλλευτούμε μαζί την προσφορά ; Θα μας βγει 112κατι το κομμάτι. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/303348-ακουστικα-bt-marshall-major-v-black Ευχαριστώ πολύ !
fytotech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Καλησπέρα σας , η προσφορά που τρέχει στον Κωτσόβολο , αφορά συγκεκριμένα ίδια προϊόντα με το 2ο στη μισή τιμή. Επιθυμεί κανείς το παρακάτω ώστε να εκμεταλλευτούμε μαζί την προσφορά ; Θα μας βγει 112κατι το κομμάτι. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-kefalis/303348-ακουστικα-bt-marshall-major-v-black Ευχαριστώ πολύ ! Δεν επιτρέπεται να παίρνεις το ίδιο αντικείμενο όπως γράφει στους όρους. Το γράφει στο thread που έχει ανοιχτεί για τον Κωτσόβολο.
dimitrissa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, fytotech είπε Δεν επιτρέπεται να παίρνεις το ίδιο αντικείμενο όπως γράφει στους όρους. Το γράφει στο thread που έχει ανοιχτεί για τον Κωτσόβολο. Οντως ; Διότι εγώ βλέπω κανονικά την έκπτωση στο 2ο ίδιο προϊόν
Nikolis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Γίνεται εγώ έτσι τα πήρα. Βέβαια μου έχουν μείνει τα δεύτερα γιατί ο άλλος που θα τα έπαιρνε ούτε φωνή ούτε ακρόαση 🤷♂️. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα Sony WH-1000XM5 σε μαύρο χρώμα σφραγισμένα εννοείται στείλτε pm………… 1 1
devaggos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, fytotech είπε Δεν επιτρέπεται να παίρνεις το ίδιο αντικείμενο όπως γράφει στους όρους. Το γράφει στο thread που έχει ανοιχτεί για τον Κωτσόβολο. Στο πλαίσιο ήταν αυτό που λες νομίζω
fytotech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Προϋποθέτει την αγορά τουλάχιστον 2 και άνω από τους κωδικούς που συμμετέχουν στην ενέργεια από 20/12/2024 και ώρα 21:00 έως 24/12/2024 και ώρα 23:59. Το όφελος υπολογίζεται στο χαμηλότερο σε αξία προϊόν κατά την προσθήκη του στο καλάθι. Στην ενέργεια συμμετέχουν επιλεγμένοι κωδικοί με την σήμανση "ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ". Από την ενέργεια εξαιρούνται ΚΑΔ Εμπορίας. Επιτρέπεται μόνο 1 τεμάχιο ανά κωδικό στο καλάθι. Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη, ο πελάτης θα χρεώνεται με την συνολική αξία της παραγγελίας. Σε περίπτωση ανάγκης αντικατάστασης, θα πρέπει να γίνεται βάση αξίας παραστατικού https://www.insomnia.gr/forums/topic/837328-κωτσόβολος-στα-2-επιλεγμένα-προϊόντα-το-2ο-μισή-τιμή/#comment-60559997
AntiCambeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, Nikolis13 είπε Γίνεται εγώ έτσι τα πήρα. Βέβαια μου έχουν μείνει τα δεύτερα γιατί ο άλλος που θα τα έπαιρνε ούτε φωνή ούτε ακρόαση 🤷♂️. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα Sony WH-1000XM5 σε μαύρο χρώμα σφραγισμένα εννοείται στείλτε pm………… Επρεπε να πάτε μαζί και να πληρώνατε και οι 2 το συνολικό ποσό. Λογικά γίνεται, πχ σε SM μπορείς να πληρώσεις με μετρητά και τα υπόλοιπα με κάρτα η και το αντίθετο. Εμπιστεύτηκες κάποιον άγνωστο δηλαδή. Μακάρι να τα πουλήσεις χωρίς χασούρα όσο τα πήρες. 1
Nikolis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Επρεπε να πάτε μαζί και να πληρώνατε και οι 2 το συνολικό ποσό. Λογικά γίνεται, πχ σε SM μπορείς να πληρώσεις με μετρητά και τα υπόλοιπα με κάρτα η και το αντίθετο. Εμπιστεύτηκες κάποιον άγνωστο δηλαδή. Μακάρι να τα πουλήσεις χωρίς χασούρα όσο τα πήρες. Έχεις δίκιο, απλά πίεζε ο χρόνος γιατί θα τελείωνε η προσφορά και την πάτησα. Αν δε φύγουν όσο τα πήρα θα επιστραφούν δυστυχώς. Γιατί εξυπνάκηδες ήδη βρέθηκαν που τα θέλουν με 150-160€. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Nikolis13
Actinidio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) πόσο σου βγήκε τελική τιμή? Είχες και μείον την επιστροφή από eurobank? ακυρο , ειδα πόσο τα δίνεις, πολύ καλή τιμή Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από Actinidio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα