Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία που είχα με μια παραγγελία μέσω του Skroutz, για να δω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο. Τι παίζει με όλο αυτό καθαρά από περιέργεια και αν κάποιος που δουλεύει σε μεταφορική η έχει κάποια, επαφή να μας πει πως λειτουργή η όλη κατάσταση 

Στις 27/11/2024 παρήγγειλα ένα πλυντήριο από skroutz, το οποίο βρήκα σε εξαιρετική τιμή. Ξέρω ότι, λόγω του όγκου του, η μεταφορά μπορεί να απαιτούσε περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, μετά από πολλές αναβολές στην παράδοση, αποφάσισα να επικοινωνήσω με το Skroutz  όχι για να τους πιέσω, αλλά απλώς για να μάθω πότε θα παραλάβω το δέμα μου. 

Το πρόβλημα ξεκίνησε αμέσως μετά. Μόλις μίλησα με το Skroutz, η μεταφορική δήλωσε ψευδώς ότι έχω ήδη παραλάβει το πλυντήριο, κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί.

Αυτό ακριβώς το περιστατικό μου έχει ξανασυμβεί με την ίδια μεταφορική εταιρεία στο παρελθόν. Είχα παραγγείλει έναν καθρέφτη, ο οποίος επίσης είχε καθυστερήσει αρκετά. Μόλις επικοινώνησα τότε με το Skroutz για να μάθω τι συμβαίνει, η μεταφορική δήλωσε και πάλι ψευδώς οτι είχα παραλάβει τον καθρέφτη. Τελικά, μετά από πολλά τηλέφωνα και πίεση, παρέλαβα τον καθρέφτη, αλλά ήταν σπασμένος. Αναγκάστηκα να τον επιστρέψω.

Σε αυτή την περίπτωση με το πλυντήριο, δεν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία, γιατί η τιμή του ήταν εξαιρετική. Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Για την ιστορία, το Skroutz ήταν εξυπηρετικό και μου επέστρεψε τα έξοδα μεταφοράς αφού τους ενημέρωσα εγώ ότι δεν έχω παραλάβει και ότι ψευδός έχουν δηλώσει ότι έχω παραλάβει αλλά η εμπειρία με τη μεταφορική είναι πραγματικά κακή

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Σε διπλανό θέμα τα ίδια λένε με διάφορα μιας ωρας, τι φάση; Συνενοημενοι είστε; ή τα έχουν παίξει οι μεταφορικές;

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...