Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα με υγεια.

Απο προχθες και τελειως ξαφνικα συνδεω τα εξωτερικα ηχεια που εχω σπιτι στο λαπτοπ αλλα δεν παιζουν καθολου. Ενω τα ηχεια του λαπτοπ παιζουν κανονικα.

Δοκιμασα τα ηχεια με αλλες συσκευες και δουλευουν κανονικα . Σε τεχνικο που αναφερα το προβλημα μου απαντησε οτι η mathebord του λαπτοπ αρχισε σιγα σιγα να τα παιζει.

Αν υπαρχει καποια λυση για το θεμα θα ηταν καλο η εστω μια απαντηση αν αυτο που ειπε ο τεχνικος αν υσχιει γιατι μου φαινεται περιεργο.

Το λαπτοπ ειναι ενα hp ellite book 8740w 

Δημοσ.
15 minutes ago, djthanos-d said:

Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα με υγεια.

Απο προχθες και τελειως ξαφνικα συνδεω τα εξωτερικα ηχεια που εχω σπιτι στο λαπτοπ αλλα δεν παιζουν καθολου. Ενω τα ηχεια του λαπτοπ παιζουν κανονικα.

Δοκιμασα τα ηχεια με αλλες συσκευες και δουλευουν κανονικα . Σε τεχνικο που αναφερα το προβλημα μου απαντησε οτι η mathebord του λαπτοπ αρχισε σιγα σιγα να τα παιζει.

Αν υπαρχει καποια λυση για το θεμα θα ηταν καλο η εστω μια απαντηση αν αυτο που ειπε ο τεχνικος αν υσχιει γιατι μου φαινεται περιεργο.

Το λαπτοπ ειναι ενα hp ellite book 8740w 

Άλλαξες την έξοδο του ήχου από τα εσωτερικά ηχεία σε αυτά-στο panel του ήχου των windows-?(Μπορεί να τα αναφέρει και ως headphones/ακουστικα)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, @topos είπε

Άλλαξες την έξοδο του ήχου από τα εσωτερικά ηχεία σε αυτά-στο panel του ήχου των windows-?(Μπορεί να τα αναφέρει και ως headphones/ακουστικα)

Ναι το εκανα και αυτο εννοειται αλλα τιποτα και παλι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, @topos είπε

Μπορεί όντως και να χάλασε(δύσκολο βέβαια).

Plan b παίρνεις usb εξωτερική κάρτα ήχου με ένα 5-10ευρω.

Plan c παίρνεις ηχεία Bluetooth η δεκτη Bluetooth και τον βάζεις στα δικά σου.

Το γνωριζω αυτο . Απλα μου εκατσε στραβα στα αυτια μου να φταιει η motherboard και οτι στο μελλον θα βγαλει και αλλα προβλημματα. Πιστευω οτι αν υπηρχε τετοιο θεμα θα ηχαν προβλημμα και τα εσωτερικα ηχεια του λαπτοπ. Α επισης να πω οτι και μικροφωνο εξωτερικο που συνδεσα στην διπλα ακριβως θυρα του μικροφωνου ουτε και αυτο αναγνωριζε. 

Δημοσ.
5 minutes ago, djthanos-d said:

Το γνωριζω αυτο . Απλα μου εκατσε στραβα στα αυτια μου να φταιει η motherboard και οτι στο μελλον θα βγαλει και αλλα προβλημματα. Πιστευω οτι αν υπηρχε τετοιο θεμα θα ηχαν προβλημμα και τα εσωτερικα ηχεια του λαπτοπ. Α επισης να πω οτι και μικροφωνο εξωτερικο που συνδεσα στην διπλα ακριβως θυρα του μικροφωνου ουτε και αυτο αναγνωριζε. 

Πέρα από την περίπτωση να του έδωσες κάποιο σύρμα η καρφί εκεί μέσα.Το να χάλασαν και οι 2 είσοδοι/έξοδοι ταυτόχρονα το θεωρώ απίθανο.

Για δοκίμασε να βάλεις/βγάλεις drivers.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, @topos είπε

Πέρα από την περίπτωση να του έδωσες κάποιο σύρμα η καρφί εκεί μέσα.Το να χάλασαν και οι 2 είσοδοι/έξοδοι ταυτόχρονα το θεωρώ απίθανο.

Για δοκίμασε να βάλεις/βγάλεις drivers.

Εχω ελενξει και drivers  ενημερωμενοι . Συν του οτι το λαπτοπ το προσεχω και δεν μπαινει αλλο χερι επανω περα απο το δικο μου ωστε να εκανε καποιος αλλος καοια ζημια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...