Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, great said:

αλλο ενα τέλια click-bait αρθρο απο insomnia.

ας διαβασει κανεις τι πραγματικα γινεται, τι φταιει, πως γινεται και να μου πει εαν ο τιτλος ειναι σωστος.

Ακομα και "επηρεάζει κυρίως επαγγελματίες χρήστες που διαχειρίζονται εγκαταστάσεις υπολογιστών σε επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα,"  δεν κανει εγκαταστάσεις/αναβαθμισεις με CD(!!!!) και USB

Το άρθρο γράφει "Το πρόβλημα αφορά συγκεκριμένα τα USB και CD εγκατάστασης που δημιουργήθηκαν με τις ενημερώσεις ασφαλείας του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2024." και είναι ακριβές, μιλάει για τα ISO που περιλαμβάνουν Οκτωβρίου και Νοεμβρίου,

el-gr_windows_11_consumer_editions_version_24h2_x64_dvd_9e6ef9a0.iso

el-gr_windows_11_consumer_editions_version_24h2_updated_nov_2024_x64_dvd_ccbcec44.iso

και προτείνει "Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η Microsoft συνιστά στους χρήστες να επαναδημιουργήσουν τα μέσα εγκατάστασης των Windows 11 συμπεριλαμβάνοντας την ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2024 (που κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου) και να επανεγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα.", δηλαδή το ISO

el-gr_windows_11_consumer_editions_version_24h2_updated_dec_2024_x64_dvd_b146c3af.iso

---

Εγώ παραμένω σε Windows 10, δεν έχουν καμία βελτίωση τα 11 πέρα από χειρότερο (για μένα) UI και αυτό αποδείχθηκε και στις μετρήσεις τώρα τελευταία με τα reviews του 9800Χ3D

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Στο 90% των upgrades δεν έχω πρόβλημα. Πρόβλημα έχω στο 10% του clean install που πρέπει να στίσω από την αρχή ένα ολόκληρο σύμπαν.

Εχεις δικιο οτι ειναι βαρετο φτου και απο την αρχη να τα βαλεια ολα τα προγραμματα σου και  να στηνεις τα παντα συμφωνω.Απλα θεωρω το οτι να βαζεις παραδειγμα drivers πανω απο drivers ειναι λαθος.Οπως και λογισμικο το ιδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα με τα 10 είμαι, ολο λεω να τα δοκιμάσω αλλα δεν βαριέσαι.. αστα να ωριμασουν κανα δυο χρονια ακομα XD Οταν βγουν τα 12 θα βαλω τα 11

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.

Εμένα μου δημιουργήθηκαν προβλήματα στον ήχο με την τελευταία ενημέρωση σε 24Η, πότε παίζει το ηχείο, πότε όχι, πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά στις ιδιότητες να πειράζω τη στάθμη για να ξαναπαίξει ήχος.

Δημοσ.

Πάτε όλοι με τα rufus και κάνετε εγκαταστάσεις σε μη υποστηριζόμενα pc χωρίς να ρωτήσετε την Microsoft? 
Δηλαδή τόσο φράγκο killer είστε δεν μπορείτε να δώσετε ένα χιλιάρικο να πάρετε ενα νέο λάπτοπ της προκοπής;;;;

• Like 1
Δημοσ.

εμένα από τη στιγμή που κατέβασα τη έκδοση 24H2 μου δημιούργησε προβλήματα.. προβλήματα στον ήχο, αργούσε να κλείσει και να ανοίξει το λαπτοπ και πρόβλημα στις ενημερώσεις.. το πρόβλημα του ήχου το έλυσα μόνος μου αφού αυτοί της microsoft δεν είχαν ιδέα.. συγκεκριμένα στο πρόβλημα εμφανιζόταν στην εξισορρόπηση του ήχου.. με τις ενημερώσεις μου έβγαλε μπλε οθόνη.. πήγαινε στο 30% έγραφε επανεκκίνηση και μετά δεν άνοιγε μέχρι που πέταγε μπλε οθόνη με κωδικό σφάλματος. έτσι αναγκαστικά να φύγω από τα 11 pro και να γυρίσω στα home..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLHROPPP είπε

Πάτε όλοι με τα rufus και κάνετε εγκαταστάσεις σε μη υποστηριζόμενα pc χωρίς να ρωτήσετε την Microsoft? 
Δηλαδή τόσο φράγκο killer είστε δεν μπορείτε να δώσετε ένα χιλιάρικο να πάρετε ενα νέο λάπτοπ της προκοπής;;;;

Κανονική ενημέρωση έκανα σε συμβατό υπολογιστή και όλα νόμιμα, απλά είχα ανοιχτή την επιλογή να λάβω τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, τώρα το έκλεισα να μου έρχονται όταν πρέπει.

Δημοσ.

από το ενδέχεται στο οριζόντια affected 100% έχει διαφορά. Ας μας εξηγήσουν τι επηρεάζει το "ενδέχεται".

εγώ εδώ κανονικά.

windows24h2updates.jpg

Δημοσ.

Εδώ βάζαμε εξωτερικές εφαρμογές για να τα σταματήσουμε να κάνουν updates , ζάχαρη στο ψωμί μας χαχα!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μονο mac. Peace of mind.

Σαν την ψυχικη ηρεμια, δεν αξιζει τιποτε.

It just works.

Ναι....

Να είχαμε και τα φράγκα να πάρουμε ένα με τις τιμές που τα έχουν..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...