giorgos1966 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Εχω 3 λογαριασμούς email στο gmail.com. Ψαχνω, πως μπορώ να καταργήσω - διαγράψω τελείως τους 2 από τους 3 λογαριασμούς. Nα κρατήσω μόνο, αυτον που χρησιμοποιώ συνέχεια. Μου είναι άχρηστοι οι άλλοι 2 , δεν τους χρησιμοποιώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως γίνεται η διαγραφή; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από giorgos1966
driverpit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Βήμα 3 https://support.google.com/mail/answer/32046?hl=el πατάς διαγραφή λογαριασμού πριν τη διαγραφή κανε αντίγραφο του λογαριασμού αν έχεις αποθηκευμένο περιεχόμενο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από driverpit 1
giorgos1966 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, driverpit είπε Καλημέρα Βήμα 3 https://support.google.com/mail/answer/32046?hl=el πατάς διαγραφή λογαριασμού πριν τη διαγραφή κανε αντίγραφο του λογαριασμού αν έχεις αποθηκευμένο περιεχόμενο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Οταν παω εκει μου βγάζει γενικά τον λογαριασμό. Δε βλέπω δηλαδη πιο λογαριασμό email να επιλέξω και να διαγράψω...Εχω 3 λογαριασμούς gmail.
Λύση driverpit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Βήμα 3 πατάς την τονισμένη επιλογή με μπλε διαγραφή λογαριασμού συνδέσου στον λογαριασμό που θέλεις να διαγράψεις και θα σε μεταφέρει απευθείας στη σελίδα διαγράφης του. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από driverpit 1 1
giorgos1966 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, driverpit είπε Βήμα 3 πατάς την τονισμένη επιλογή με μπλε διαγραφή λογαριασμού συνδέσου στον λογαριασμό που θέλεις να διαγάψης και θα σε μεταφέρει απευθείας στην σελίδα διαγράφης του. Eνταξει φίλε μου σε ευχαριστώ. Τα κατάφερα, όπως μου είπες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα