chrivas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Χρόνια πολλά θέλω να μονώσω τον λέβητα πετρελαίου και το μπουρι του με πετροβάμβακα,ο σωστός τρόπος είναι να βγάλω τα καπάκια και να το ντύσω από μέσα η μπορώ και από έξω για μεγαλύτερη ευκολία?και το μπουρι λέω να το ντύσω με πετροβάμβακα και να το πιάσω με σύρμα
iml Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ντύνοντας το μπουρί τι πετυχαίνεις? Επίσης μονώνουμε τις σωληνώσεις των νερών που κυκλοφορούν, ένας καυστήρας τυλιγμένος με πετροβάμβακα πως θα ήταν, και τι όφελος θα είχε? Πως θα γινόταν service και ετήσιος καθαρισμός? Αν ο καυστήρας είναι εκτεθειμένος πχ σε κανένα μπαλκόνι, μπορείς να τον καλύψεις με μια συναρμολογούμενη κατασκευή για να μειώσεις το ήχο περισσότερο και να προστατέψεις τις λαμαρίνες από σκουριές, αλλά να τον ντύσεις με πετροβάμβακα, πιο πολύ με κάτι σκυλιά που τα φορούν πουλόβερ μου ακούγεται. Μήπως εννοείς κάτι άλλο? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από iml 1
nvel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, iml είπε Ντύνοντας το μπουρί τι πετυχαίνεις? Επίσης μονώνουμε τις σωληνώσεις των νερών που κυκλοφορούν, ένας καυστήρας τυλιγμένος με πετροβάμβακα πως θα ήταν, και τι όφελος θα είχε? Πως θα γινόταν service και ετήσιος καθαρισμός? η μόνωση του καπναγωγού αυξάνει την θερμοκρασία του και αποτρέπει τις συμπυκνώσεις στο εσωτερικό του. Η μόνωση του λέβητα μειώνει τις απώλειες του και αυξάνει την απόδοση του συστήματος.
hp8 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, chrivas είπε ο σωστός τρόπος είναι να βγάλω τα καπάκια και να το ντύσω από μέσα Αυτό Μην το σφίξεις πολύ και μειώσεις τον όγκο της μόνωσης Μπορείς αν χωράει να βάλεις και στο εσωτερικό των καπακιών Έχω βάλει εσωτερικά των καπακιών φύλλο φελλού Δεν βόλευε κάτι άλλο 13 ώρες πριν, chrivas είπε το μπουρι λέω να το ντύσω με πετροβάμβακα και να το πιάσω με σύρμα Ναι αν το μπουρί δεν βρέχεται Αντί για σύρμα μπορείς και ταινία αλουμινίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα