Diavolos666 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ας πάρουν ένα Xiaomi να δουν πως γίνεται, το έχουν βάλει πρώτοι και το έχουν ήδη σε 2 ναυαρχίδες τους. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από Diavolos666 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Θα είχε παραπάνω νόημα αν ταυτόχρονα βάλουν φακό με πιο ανοιχτό διάφραγμα πχ 1,0
JcD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, Jmanol000 said: Δεν παίζει να είχε . Το γκουκλαρα τελικά είχε . Δεν το περίμενα , Το θυμάμαι γιατί έκανε ένα "τσικ τσικ" όποτε άλλαζε ή αν κουνούσες την συσκευή βίαια 😆
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, georgiosmix said: Συγνώμη ρε παιδιά σε ποιό αριθμό είμαστε γιατί εχω χάσει τη μπάλα ? 16 ? Είναι βλέπεις η τόση σημασία που δίνω για τα κινητά πλέον... Ε σε λίγο θα μας γράψουν άρθρο και για το iPhone 23 που θα κυκλοφορίσει σε 7 χρόνια.
Bil79 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Τέτοιο δεν έβαζε η Samsung πριν 4-5 χρόνια; Το οποίο το σταμάτησε αν δεν κάνω λάθος... 1
Jmanol000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, JcD είπε Το θυμάμαι γιατί έκανε ένα "τσικ τσικ" όποτε άλλαζε ή αν κουνούσες την συσκευή βίαια 😆 μου κάνει τεράστια εντύπωση , όταν διάβασα το σχόλιο σου ήμουν σε φάση τι λέει αυτός ρε , και το googlara και έχεις δίκαιο απορώ γιατί δεν το βάλαν στα καινουρια μοντέλα 1
FELIX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 what is the noise from my phone camera when i shake it? Your phone's camera uses "optical image stabilization." Since the lens unit can't be fixed when the camera is not working, when the smartphone is shaken, the unit hits the cushion structure in the camera unit and makes a rattling sound. It is a mechanical specification and is not a malfunction με λιγα λογια ειναι ο σταθεροποιητης εικονας (ois),το συστημα φακων η το ccd ειναι πλευστο μεσα σε ηλεκρομαγνητη. στις mirror less καθαριζουμε το ccd με την καμερα ενεργοποιημενη για να ειναι κλεδωμενο και να μην κουνιεται δεν κανει θορυβο το διαφραγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα