infini Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Όταν φορτώνουν τα windows και τα ανοίγω, το led και από πράσινο γίνεται γαλάζιο και ακούγεται η λέξη "pairing" αντί να λειτουργεί σε 2.4ghz. Πρέπει να αποσυνδέσω το καλώδιο USB και να το ξανασυνδέσω για να παραμείνει πράσινο.
Teddy77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 @infini -Πως συνδέονταi? Με το dongle τους, με το RCA ή κατευθείαν με bluetooth με το pc σου? -Για ποιο λόγο έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο συνέχεια? (υποπτεύομαι ότι συνδέεσαι με πάνω από έναν τρόπο)
infini Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Έχω το dongle στην usb θύρα, έχω κοντά και το smartphone, παίζει ρόλο; Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι αν αφαιρέσω και ξανασυνδέσω το USB με το dongle, το αναγνωρίζει στα 2.4 ghz
Teddy77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μάλλον κάνει pairing με ό,τι βρίσκει πρώτο. Τι PC έχεις? Έχει από μόνο του bluetooth? Αν έχει, απενεργοποίησέ το (και του smartphone) Το ότι όταν βάζεις το usb στο dongle γυρνάει σε 2,4 πιθανόν να είναι trigger τύπου "'α, συνέδεσες το usb στο dongle, οπότε ας γυρίσω στο 2.4"
infini Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Το dongle πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην USB για να λειτουγήσει; To motherboad (Asus sabertooth 990fx) δεν έχει bluetooth. Δοκίμασα ν απενεργοποιήσω το bluetooth από το smartphone, χωρίς αποτέλεσμα. Έκλεισα το smartphone και πάλι κάνει το ίδιο. Αρχικά ανάβει πράσινο, μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα λέει "pairing" και αναβοσβήνει γαλάζιο.
Teddy77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, infini said: Το dongle πρέπει να είναι συνδεδεμένο στην USB για να λειτουγήσει; Τα ακουστικά αυτά μπορούν βγάλουν ήχο με 2 τρόπους: 1) με το RCA καλώδιο στο motherboard/κάρτα ήχου. Ελπίζω να μην έχεις κι αυτό συνδεδεμένο. 2) με ασύρματη σύνδεση μέχρι 2 connections (1xαπλό bluetooth, 1x2.4Ghz) -Αν έχει το motherboard bluetooth, μπορούν να συνδεθούν απευθείας ασύρματα, χωρίς dongle. Αυτό το ξεχνάμε. -Αφού δεν έχει, πρέπει να βάλεις το dongle (2.4Hgz) και το αφήνεις πάνω στο PC, δεν πρέπει να το βάζεις βγάζεις. Το ένα USΒ καλώδιο είναι "προέκταση", το συνδέεις πάνω στο PC και μετά συνδέεις το dongle πάνω του γιατί το motherboard σου βλέπω δεν έχει θύρες USB-C που θέλει το dongle. To άλλο USB καλώδιο είναι για φόρτιση, δεν χρειάζεται να το έχεις πάντα συνδεδεμένο με τα ακουστικά, μόνο όταν πρέπει να φορτίζει. Μην το έχεις συνδεδεμένο για τώρα. Όταν αναβοσβήνει μπλε, σημαίνει ότι ψάχνει για device να συνδεθεί, δεν είναι περίεργο, εκτός αν δεν συνδέεται ποτέ. -Αν συνδεθεί με απλό bluetooth, μένει μπλε (σταματάει να αναβοσβήνει). -Αν συνδεθεί με 2.4Ghz, μένει πράσινο. -Αν συνδεθείς με μία συσκευή 2.4 και με μια άλλη που έχει απλό bluetooth, θα μείνει άσπρο και μπορείς να αλλάζεις source μεταξύ τους. (πχ PC και κινητό) -Το ότι αρχικά είναι πράσινο θεωρώ συμβαίνει επειδή έχεις συνδεδεμένο πάνω στα ακουστικά το καλώδιο της φόρτισης (πράσινο=φουλ φορτισμένο, πέραν ένδειξης σύνδεσης 2.4). 1
infini Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 To καλώδιο της φόρτισης το έχω αφαιρ΄σει. Το συνδέω μόνο όταν πρέπει να τα φορτίσω.
Teddy77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Αν βαριέσαι να γράφεις δεν πειράζει. Καλή τύχη.
infini Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Αν δεν θέλεις να απαντήσεις, μην ψάχνεις άλλοθι, απλώς δεν απαντάς.
sakisgri Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, infini είπε Όταν φορτώνουν τα windows και τα ανοίγω, το led και από πράσινο γίνεται γαλάζιο και ακούγεται η λέξη "pairing" αντί να λειτουργεί σε 2.4ghz. Πρέπει να αποσυνδέσω το καλώδιο USB και να το ξανασυνδέσω για να παραμείνει πράσινο. Δοκίμασε αυτό: How to get Razer headphones out of Bluetooth mode? While connected via Bluetooth, triple press the power button then hold the last press for 2 seconds to activate or deactivate this function. Μετάφραση: Πώς να βγάλετε τα ακουστικά Razer από τη λειτουργία Bluetooth; Ενώ είστε συνδεδεμένοι μέσω Bluetooth, πατήστε τρεις φορές το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το τελευταίο πάτημα για 2 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία. To be fair ο φίλος @Teddy77 ασχολήθηκε με το παραπανω.
infini Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Το έκανα, χωρίς αποτέλεσμα. Να συμπληρώσω οτι για να ανοίξουν, πρέπει να έχω πατημένο το power, δεν ανοίγουν με στιγμιάιο πάτημα. Και μόλις δω οτι γίνεται πράσινο, δηλαδή οτι έχουν ανοίξει, μετά μπαίνουν σε pairing mode. Το LED δεν παραμένει ποτέ μπλε, αναβοσβήνει. Για να είμαι απόλυτα ακριβής και επειδή το ξαναείδα καόμα μια φορά, συμβαίνει το εξής: Για να ανοίξουν τα ακουστικά πρέπει να έχω περίπου για 5 δευτερόλεπτα πατημένο το power button. Ακούω το power on, το LED γίνεται στιγμιαία πράσινο, μετά αναβοσβήνει πράσινο για περίπου 10 δευτερόλεπτα και ακούω το pairing οπότε και αρχίζει να αναβοσβήνει μπλε.
sakisgri Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, infini είπε Το έκανα, χωρίς αποτέλεσμα. Να συμπληρώσω οτι για να ανοίξουν, πρέπει να έχω πατημένο το power, δεν ανοίγουν με στιγμιάιο πάτημα. Και μόλις δω οτι γίνεται πράσινο, δηλαδή οτι έχουν ανοίξει, μετά μπαίνουν σε pairing mode. Το LED δεν παραμένει ποτέ μπλε, αναβοσβήνει. Για να είμαι απόλυτα ακριβής και επειδή το ξαναείδα καόμα μια φορά, συμβαίνει το εξής: Για να ανοίξουν τα ακουστικά πρέπει να έχω περίπου για 5 δευτερόλεπτα πατημένο το power button. Ακούω το power on, το LED γίνεται στιγμιαία πράσινο, μετά αναβοσβήνει πράσινο για περίπου 10 δευτερόλεπτα και ακούω το pairing οπότε και αρχίζει να αναβοσβήνει μπλε. Δεν ξέρω αν το έκανες όπως γράφει, γράφουν "Ενώ είστε συνδεδεμένοι μέσω Bluetooth (δλδ να ειναι αναμμένο), πατήστε τρεις φορές το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το τελευταίο πάτημα για 2 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία." δοκίμασες να το συνδέσεις πρώτα με το κινητό με bluetooth και μετά να πατήσεις το κουμπί τρεις φορές με πατημένο την τρίτη φορά; Αν το έκανες έτσι και δεν γίνεται κάτι δες από το app αν σου δίνει αυτή την επιλογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.razer.audiocompanion Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από sakisgri
infini Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δεν συνδέεται στο bluetooth, απλώς αναβοσβήνει γαλάζιο. Στο manual γράφει: "Pairing mode will be activated if no device is found", που σημαίνει οτι για κάποιο λόγο αρχικά δεν βλέπει το dongle, και μόλις το αποσυνδέσω και το ξανασυνδέσω στη θύρα USB, το βλέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα