Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ! Γράφω όντας εκνευρισμένη σχετικά με τις πληρωμές από τη Δυπα. Από τον Νοέμβριο άρχισα εργασία ως πωλήτρια με καρτα ανεργίας και μέχρι σήμερα πληρωμή δεν έχει φανεί από τη Δυπα ούτε για τον Νοέμβριο ούτε για τον Δεκέμβριο και προφανώς ούτε δώρο Χριστουγέννων. Ξέρετε πάντα καθυστερούν τις πληρωμές τόσο πολύ; Μου κάνει εντύπωση. Ο εργοδότης λέει τα έχει καταθέσει όλα σωστά και ότι πάντα έτσι αργούν. Άντε να δούμε το νέο έτος. 

• Sad 1
Δημοσ.
9 hours ago, Antigoneeeeeee said:

Καλησπέρα στο φόρουμ! Γράφω όντας εκνευρισμένη σχετικά με τις πληρωμές από τη Δυπα. Από τον Νοέμβριο άρχισα εργασία ως πωλήτρια με καρτα ανεργίας και μέχρι σήμερα πληρωμή δεν έχει φανεί από τη Δυπα ούτε για τον Νοέμβριο ούτε για τον Δεκέμβριο και προφανώς ούτε δώρο Χριστουγέννων. Ξέρετε πάντα καθυστερούν τις πληρωμές τόσο πολύ; Μου κάνει εντύπωση. Ο εργοδότης λέει τα έχει καταθέσει όλα σωστά και ότι πάντα έτσι αργούν. Άντε να δούμε το νέο έτος. 

μηπως εχει σχεση με αυτο?

https://ypergasias.gov.gr/o-chartis-ton-pliromon-apo-e-efka-dypa-gia-tin-periodo-23-eos-27-dekemvriou/

Δημοσ.
On 26/12/2024 at 15:43, Antigoneeeeeee said:

Εάν μπεις στη πλατφόρμα της ΔΥΠΑ είναι καταχωρημένες σωστά οι προγραμματισμένες πληρωμές σου; Κανονικά πρέπει να φαίνονται έστω και ως σε εκκρεμότητα ή προς διεκπεραίωση.

Ο εργοδότης σου λέει....τα είδες στον υπολογιστή του οτι έχουν κατατεθεί ή στηρίζεσαι σε ότι σου λέει;

Δημοσ.
On 27/12/2024 at 20:54, Antigoneeeeeee said:

Πάντως ακόμα τίποτα.. είναι δυνατόν να δουλεύεις για τον άλλον 2 μήνες και η δυπα να μην σε πληρώνει; 

οπως ολοι ξερουμε και γενικα το λεω οταν ειναι να παρουν λεφτα τα θελουν αμεσα .οταν ειναι να πληρωσουν περιμενεις.

στα ιεκ που επρεπε να μου δωσουν λεφτα λογω υποτροφιας ξεκινησα να τα παιρνω 2 χρονια μετα.

για σεμιναριο για ατομα που δουλευουν πρεπει να περασαν κατι 5-6 μηνες για να τα πληρωθουμε.δεν με παραξενευει.αλλα ναι δες αν λεει κατι μεσα στο site γιατι τετοιες μερες τηλεφωνο δεν προκειται να βρεις κανεναν.

Δημοσ.
20 minutes ago, greekfragma said:

@Antigoneeeeeee 

σε ρώτησα κάτι πιο πάνω.

δεν απαντάς παρότι μπαίνεις κανονικά και κοιτάς το θέμα από τη Παρασκευή.

γιατι υποχρεωμενος ειναι? 😛

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...