DimitrisKal21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Γεια σας. Ενω επαιζα με τις ρυθμισεις του chrome παρατηρησα οτι μου βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα "Η διαχείριση του προγράμματος περιήγησής σας πραγματοποιείται από τον οργανισμό σας" και αρχισα να πανικοβάλλομαι μηπως εχω πατησει πουθενα και κολλησε κανεναν ιο, αλλα μετα θυμηθηκα οτι εβαλα το mail μου στον browser(chrome) σε υπολογιστη του δημου που κανω πρακτικη. Πως μπορω να βγαλω τον λογαριασμο μου απο αυτην την διαχειριση και πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ο διαχειριστης ειναι οντως απο τον δημο Να σημειωθει οτι ο λογαριασμος e-mail ειναι ο προσωπικος μου και δεν μου τον εδωσε κανενας.
kinhthra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, DimitrisKal21 είπε Γεια σας. Ενω επαιζα με τις ρυθμισεις του chrome παρατηρησα οτι μου βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα "Η διαχείριση του προγράμματος περιήγησής σας πραγματοποιείται από τον οργανισμό σας" και αρχισα να πανικοβάλλομαι μηπως εχω πατησει πουθενα και κολλησε κανεναν ιο, αλλα μετα θυμηθηκα οτι εβαλα το mail μου στον browser(chrome) σε υπολογιστη του δημου που κανω πρακτικη. Πως μπορω να βγαλω τον λογαριασμο μου απο αυτην την διαχειριση και πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ο διαχειριστης ειναι οντως απο τον δημο Να σημειωθει οτι ο λογαριασμος e-mail ειναι ο προσωπικος μου και δεν μου τον εδωσε κανενας. Πατάς Έξοδος στο τέλος, αλλά αυτό το μήνυμα που το είδατε;
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είναι κάτι να φοβάσαι. Μάλλον έχει κάποιο πρόγραμμα ασφαλείας στους υπολογιστές και διαχειρίζονται από το ΙΤ τμήμα. Δεν έχει σχέση με τον λογαριασμό σου. Όπως είπε ο kinhthras, κάνε έξοδο και τέλος. Αν θέλεις να συνδέεσαι σε δημόσιους ή εταιρικούς υπολογιστές καλύτερα να κατεβάσεις κάποια portable έκδοση του chrome και κράτα το σε στικακι.
DimitrisKal21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, kinhthra είπε Πατάς Έξοδος στο τέλος, αλλά αυτό το μήνυμα που το είδατε; Δεν εβαλα καλα το print screen🤣 Δεν παιζει ρολο που μου το βγαζει στο pc σπιτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα