anton5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο πεζό partner μου πετάγεται ξαφνικά ο δείκτης στο κόκκινο, ανάβει το stop και λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Αυτά γίνονται με κρύο νερό στο ψυγείο και μου μόνο όταν βρίσκομαι μόνο σε κατηφόρα περίπου 20 λεπτά μετά την οδήγηση. Ο αισθητήρας είναι καινούριος ο μηχανικός μου είπε ότι είναι θέμα εγκεφάλου να μην δίνω σημασία να συνεχίζω την οδήγηση και να μη σταματώ για 25 λεπτά μέχρι να περάσει το πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο ότι συμβαίνει μόνο στις κατηφόρες. Ζητώ κάποια γνώμη για το θέμα που διαρκεί εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, anton5 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο πεζό partner μου πετάγεται ξαφνικά ο δείκτης στο κόκκινο, ανάβει το stop και λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Αυτά γίνονται με κρύο νερό στο ψυγείο και μου μόνο όταν βρίσκομαι μόνο σε κατηφόρα περίπου 20 λεπτά μετά την οδήγηση. Ο αισθητήρας είναι καινούριος ο μηχανικός μου είπε ότι είναι θέμα εγκεφάλου να μην δίνω σημασία να συνεχίζω την οδήγηση και να μη σταματώ για 25 λεπτά μέχρι να περάσει το πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο ότι συμβαίνει μόνο στις κατηφόρες. Ζητώ κάποια γνώμη για το θέμα που διαρκεί εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ O θερμοστάτης είναι ηλεκτρονικός ή με ελατήριο ; Μήπως πρέπει να ρωτήσεις και σε άλλο συνεργείο που κοιτάζει Peugeot;
atheatos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το μόνο σε κατηφόρα, δείχνει ότι κάπου έχει παγιδεύει αέρα. Ο θερμοστάτης σε ποιο σημείο βρίσκεται? Νομίζω ότι αυτός του ψυγείου ,μπορεί να το κάνει αν ειναι ψηλά. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από atheatos
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, anton5 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο πεζό partner μου πετάγεται ξαφνικά ο δείκτης στο κόκκινο, ανάβει το stop και λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Αυτά γίνονται με κρύο νερό στο ψυγείο και μου μόνο όταν βρίσκομαι μόνο σε κατηφόρα περίπου 20 λεπτά μετά την οδήγηση. Ο αισθητήρας είναι καινούριος ο μηχανικός μου είπε ότι είναι θέμα εγκεφάλου να μην δίνω σημασία να συνεχίζω την οδήγηση και να μη σταματώ για 25 λεπτά μέχρι να περάσει το πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο ότι συμβαίνει μόνο στις κατηφόρες. Ζητώ κάποια γνώμη για το θέμα που διαρκεί εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ Βάλε το σε διαγνωστικό να δεις τι θερμοκρασίες δείχνει .Πάντως φυσιολογικό δεν είναι.Οπως και η απάντηση του μηχανικού να μην δίνεις σημασία. 1
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Βάλε διαγνωστικό και δες τι θερμοκρασία δείχνει αν είναι όντος ψιλά θέλει διερεύνηση το θέμα καθος αν δείχνει γενικός λάθος θερμοκρασία γίνεται και διαφορετική καύση με ότι συνεπάγεται αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα