Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο πεζό partner μου πετάγεται ξαφνικά ο δείκτης στο κόκκινο, ανάβει το stop και λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Αυτά γίνονται με κρύο νερό στο ψυγείο και μου μόνο όταν βρίσκομαι μόνο σε κατηφόρα περίπου 20 λεπτά μετά την οδήγηση. Ο αισθητήρας είναι καινούριος ο μηχανικός μου είπε ότι είναι θέμα εγκεφάλου να μην δίνω σημασία  να συνεχίζω την οδήγηση και να μη σταματώ για 25 λεπτά μέχρι να περάσει το πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο ότι συμβαίνει μόνο στις κατηφόρες. Ζητώ   κάποια γνώμη για το θέμα που διαρκεί εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, anton5 είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο πεζό partner μου πετάγεται ξαφνικά ο δείκτης στο κόκκινο, ανάβει το stop και λειτουργεί ο ανεμιστήρας. Αυτά γίνονται με κρύο νερό στο ψυγείο και μου μόνο όταν βρίσκομαι μόνο σε κατηφόρα περίπου 20 λεπτά μετά την οδήγηση. Ο αισθητήρας είναι καινούριος ο μηχανικός μου είπε ότι είναι θέμα εγκεφάλου να μην δίνω σημασία  να συνεχίζω την οδήγηση και να μη σταματώ για 25 λεπτά μέχρι να περάσει το πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο ότι συμβαίνει μόνο στις κατηφόρες. Ζητώ   κάποια γνώμη για το θέμα που διαρκεί εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ

O θερμοστάτης είναι ηλεκτρονικός ή με ελατήριο ; 

Μήπως πρέπει να ρωτήσεις και σε άλλο συνεργείο που κοιτάζει Peugeot; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο σε κατηφόρα,  δείχνει ότι κάπου έχει παγιδεύει αέρα. Ο θερμοστάτης σε ποιο σημείο βρίσκεται? Νομίζω ότι αυτός του ψυγείου ,μπορεί να το κάνει αν ειναι ψηλά. 

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, anton5 είπε

Βάλε το σε διαγνωστικό να δεις τι θερμοκρασίες δείχνει .Πάντως φυσιολογικό δεν είναι.Οπως και η απάντηση του μηχανικού να μην δίνεις σημασία.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε διαγνωστικό και δες τι θερμοκρασία δείχνει αν είναι όντος ψιλά θέλει διερεύνηση το θέμα καθος αν δείχνει γενικός λάθος θερμοκρασία γίνεται και διαφορετική καύση με ότι συνεπάγεται αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...