Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, great είπε

αλλα δεν προγραματιζει το ταξιδι του με το αν εχει charger το χωρίο στα κάτω σούλια.

Δεν παει καν ταξιδι γιατι δεν εχει λεφτα για βενζινη. Παει μεχρι συνταγμα με μετρο.

Δημοσ.
3 minutes ago, Ntinaras said:

Δεν παει καν ταξιδι γιατι δεν εχει λεφτα για βενζινη. Παει μεχρι συνταγμα με μετρο.

οτι ναναι

• Like 1
Δημοσ.

ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΡΕ ΚΙΜΩΝΑ!
ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
(και άλλες χιλιάδες ατάκες που ταιριάζουν στο θέμα)

Μόνο ο Τσακ Νόρις τα κατάφερε.😂

Δημοσ.
On 29/12/2024 at 12:10, great said:

αλλα δεν προγραματιζει το ταξιδι του με το αν εχει charger το χωρίο στα κάτω σούλια.

Να μην πας στα κάτω σουλια φίλε μου αν δεν έχεις φορτιστή για το αυτοκίνητο σου. Με την ίδια λογική που δε θα πήγαινες και με το θερμικό αν δεν σε έφτανε το καύσιμο. 

Δημοσ.
1 hour ago, momentum said:

Με την ίδια λογική που δε θα πήγαινες και με το θερμικό αν δεν σε έφτανε το καύσιμο. 

με την ιδια λογικη δεν εχει λογικη.

Οπου θες πας, παντου εχει να βαλεις βενζινη, παντου ομως. Και αν δεν εχει θα σου φερουν σε ενα μπιτονακι καποιος. (μην μου δειξετε το video με την γεννητρια που φωρτιζει το τεσλα απο το πορτ-μπαγκαζ)

Το οτι πρεπει να εχουμε αλλο ενα στο κεφάλι μας να φορτιζουμε και οχι οτι θα μεινεις απο κινητο θα μεινεις απλα στο δρομο.

Δημοσ.
8 hours ago, great said:

με την ιδια λογικη δεν εχει λογικη.

Οπου θες πας, παντου εχει να βαλεις βενζινη, παντου ομως. Και αν δεν εχει θα σου φερουν σε ενα μπιτονακι καποιος. (μην μου δειξετε το video με την γεννητρια που φωρτιζει το τεσλα απο το πορτ-μπαγκαζ)

Το οτι πρεπει να εχουμε αλλο ενα στο κεφάλι μας να φορτιζουμε και οχι οτι θα μεινεις απο κινητο θα μεινεις απλα στο δρομο.

Δεν πας όπου θες πας όπου μπορείς, και για όσο μπορείς ακόμα με αυτές τις τιμές στα καύσιμα δηλαδή (και που να δεις και τις καινούργιες που έρχονται). Το προϊόν δεν απευθύνεται σε σένα που στα κάτω σουλια δεν έχεις φορτιστή. Εκείνος που θελει να δει και τίποτα παραπέρα από το δεινόσαυρο φροντίζει έχει αυτό που χρειάζεται, εσυ κάτσε με αυτό που έχεις, ούτε σε υποχρεώνει κανείς να αλλάξεις αλλά ούτε και εσύ μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν χρησιμοποιείς και δεν καταλαβαίνεις. 

Εσυ ψάχνεις βενζινάδικο, ο άλλος ψάχνει φορτιστή. Το ότι έχουμε πολύ περισσότερα βενζινάδικα από φορτιστές είναι (εκτος του ότι είναι μεγάλη μπιζνα και όλοι κλέβουν αβέρτα) γιατί έχουμε οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια. Επίσης γιατί η Ελλάδα ως η Κολομβία της Ευρώπης τα παίρνει όλα τελευταία. Σε άλλες χώρες η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Αν τα κάτω σουλια ήταν στην βόρεια Ευρώπη θα είχαν υποδομές φόρτισης σύγχρονων μέσων. Προς το παρόν στο ελλαντα πετρελαιάκι  μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, momentum είπε

Προς το παρόν στο ελλαντα πετρελαιάκι  μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

οπότε συμφωνείς ξέρωγώ, απλά δε σου αρέσει;

• Haha 1
Δημοσ.

Το τι μου αρέσει εμένα λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι πια είναι η φάση. Και η φάση για αυτούς που δεν θέλουν και δεν μπορούν είναι αυτή.

Δημοσ.
15 hours ago, momentum said:

ούτε σε υποχρεώνει κανείς να αλλάξεις αλλά ούτε και εσύ μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν χρησιμοποιείς και δεν καταλαβαίνεις.

15 hours ago, momentum said:

γιατί έχουμε οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια. Επίσης γιατί η Ελλάδα ως η Κολομβία της Ευρώπης τα παίρνει όλα τελευταία

να τετοια γραφεται και μετα κανεις δεν μπορει να σας παρει στα σοβαρά.

Βασικά δεν ξερω αν καταλαβαινεις αυτα που γραφεις αλλα δεν εχει νοημα καμια κουβεντα τωρα. Αρα τα λεμε σε 100 χρόνια που θα εχει ισοφαρίσει το θερμικά-ηλεκτικα να δουμε τελικά εαν θα μπορει τότε καποιος να παει στο κατω σουλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...