georgiouu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Θέλω να μάθω πληροφορίες για το παραπάνω θέμα Καταρχάς πως γίνεται; Μπορει να γίνει με καλώδιο ανταπτορα και κάποιο app στο κινητο; ή πρέπει να κουμπώσουμε στην θύρα κάποια συσκευή Bluetooth; Οι φθηνές λύσεις της τάξης των 20 ευρώ αξίζουν τιποτα; Βάλτε κανα λινκ οποιος εχει κάτι δοκιμασμένο αξιόπιστο και σχετικά φθηνό
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Ανάλογα με αυτοκίνητο αν είναι κάνα περίεργο σύγχρονο αμαξι κάποιο ηλεκτρικό κλπ το ξεχνας , αν ειναι απλο αμαξι με obd πορτ Παίρνεις έναν bluetooth ανάκτορα στο εμπόριο το κουμπώνεις στην φύσα αγοραζεις καποια εφαρμογή τύπου Torque Pro και βλεπεις καποιες βασικες πλυροφοριες για μερικούς αισθητήρες και λειτουργία κινητήρα κλπ τωρα αν θες κατι παραπανω πχ να περιαξεις κατι κλπ αλλαζει κατα πολυ το θεμα και απο αμαξι σε αμαξι διαφερει ξεκινοντας απο 100 ευρω φτανοντας μερικα χιλιαρικα α ναι αν εχεις android παιρνεις bluetooth αν εχεις ios wifi ανταπτορα 1
georgiouu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) οχι ενα απλο αυτοκινητο ειναι του 2007 και θελω να δω αν εχω σφαλματα.Αρα παιρνω εναν ανταπτορα (οποιονδηποτε ;)bluetooth και κατεβαζω μια εφαρμογη obd απο play store https://www.skroutz.gr/s/20371978/Konnwei-KW903-Diagnostiko-Aytokinitou-ELM-327-OBD-2-me-Bluetooth-Symvato-me-Android.html αυτο καλες κριτικες εχει Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από georgiouu
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, georgiouu said: οχι ενα απλο αυτοκινητο ειναι του 2007 και θελω να δω αν εχω σφαλματα.Αρα παιρνω εναν ανταπτορα (οποιονδηποτε ;)bluetooth και κατεβαζω μια εφαρμογη obd απο play store https://www.skroutz.gr/s/20371978/Konnwei-KW903-Diagnostiko-Aytokinitou-ELM-327-OBD-2-me-Bluetooth-Symvato-me-Android.html αυτο καλες κριτικες εχει δεν θα δεις ολα τα σφάλματά θα δει μόνο τον κεντρικό εγκέφαλο άντε και αν εισαι τυχερός κανα abs module, οπως ειπα αν θες κατι ποιο σοβαρό πρεπει να βρεις αλλο εξοπλισμο να μπορεις να συνδεσει μαμα πρόγραμμά με καποιο τροπο χωρις να εχεις μαμα hardware παραδειγμα εχω ενα mitshubishi αρχαιο του 2012 με απλο obd βλεπω καποια βασικα πραγμματα και βασικα λαθη με ενα 80 ευρω βρηκα τροπο να δουλεψω μαμα προγραμμα απο το laptop χωρις να δωσω 3 χιλιαρικα για το καταλληλο hardware και ετσι βλεπω λαθη απο καθε εγγεφαλο που υπαρχει τα πραγματικα χιλομετρα στον καφε εφκεφαλο μπορω να αλλαξω παραμετρους να κανω τεστ διαφορα εξαρτηματα κλπ
hellios-gk Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Ανέβασε αν θέλεις ποιο odb2 και ποιο πρόγραμμα έχεις για το mitsubishi.
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, hellios-gk said: Ανέβασε αν θέλεις ποιο odb2 και ποιο πρόγραμμα έχεις για το mitsubishi. Πρόγραμμα είναι mut 2 (δλδ το επίσημο της mitsubishi), έχει σπασμένο loader Έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει οποίο j2534 αντάπτορα βάλω Και ο αντάπτορας είναι Tactrix Openport 2.0 τον οποίο αν ψάξεις μπορείς να βρεις στο ebay με καμία 80 ευρώ για να μην δίνεις 160 από το μαμά site, αλλιος κλονο από Ali στα 30 ευρώ που κάνει την δουλειά 2
lordvec Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πάντως με το obd του πεντάευρου και το torque pro ένα βασικό troubleshooting θα το κάνεις. Ένα καμένο πολλαπλασιαστή, μια αντλία βενζίνης, κάνα αισθητήρα, να σβήνεις τίποτα σφάλματα από λόξιγκα... Απλά μην τον αφήνεις κουμπωμένο πάνω συνέχεια γιατί θα γκρινιάζεις στο skroutz ότι σου κάηκε. Από εκεί και πέρα αν πιάνουν τα χέρια σου, μια χαρά στα γράφουν για πιο εξειδικευμένες λύσεις ανά μάρκα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από lordvec
meletis_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/12/2024 στις 1:41 ΜΜ, georgiouu είπε οχι ενα απλο αυτοκινητο ειναι του 2007 και θελω να δω αν εχω σφαλματα.Αρα παιρνω εναν ανταπτορα (οποιονδηποτε ;)bluetooth και κατεβαζω μια εφαρμογη obd απο play store https://www.skroutz.gr/s/20371978/Konnwei-KW903-Diagnostiko-Aytokinitou-ELM-327-OBD-2-me-Bluetooth-Symvato-me-Android.html αυτο καλες κριτικες εχει Σε τι αμάξι μάρκα θες ; Πάρε ένα αυτόνομο διαγνωστικό . Να το έχεις για αυτή τη δουλειά . Είτε Autel ή Konwei .
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, meletis_m said: Σε τι αμάξι μάρκα θες ; Πάρε ένα αυτόνομο διαγνωστικό . Να το έχεις για αυτή τη δουλειά . Είτε Autel ή Konwei . και παλι εναν εναν εγκεφαλους δεν προκειτε να τους δει στα περρισοτερα μοντελα , αν θες να τα δεις ολα πρεπει να παρεις brand specific 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, Black Demis είπε και παλι εναν εναν εγκεφαλους δεν προκειτε να τους δει στα περρισοτερα μοντελα , αν θες να τα δεις ολα πρεπει να παρεις brand specific +1 . Για όπελ άστρα έχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html που βλέπει όλους τους εγκεφάλους και έχει και πολλές λειτουργίες σέρβις.Οχι όλες όπως το επίσημο διαγνωστικό αλλά για εμένα τον ερασιτέχνη μια χαρά είναι. 1
liopyr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό + torque pro (το οποίο δεν το έχουν κάνει update ενάμιση χρόνο τώρα, οπότε μάλλον το παρατήσανε) μου δουλεύει μια χαρά σε Golf mk7. Καμιά φορά χάνει το Bluetooth αν δεν το χρησιμοποιήσω για καιρό, αλλά φτιάχνει με ένα βγάλε-βάλε. 1
meletis_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Black Demis είπε και παλι εναν εναν εγκεφαλους δεν προκειτε να τους δει στα περρισοτερα μοντελα , αν θες να τα δεις ολα πρεπει να παρεις brand specific Εννοείται αυτό θέλει πιο εξειδικευμένο . Με το απλό το check να διαβάσει και μερικά δεδομένα live data. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα