Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και πολλές ήμερες με τα την <<αναβάθμιση>>  που εκαναν  δεν εμφανίζει την παροχή ρεύματος τους εχω ενημερώσει αλλά δεν αλλαξε τίποτα  μιας και μιλάμε για την δεη 

Σε κάποια σχολια στο play store γράφει ότι το έχουν πάθει και αλλοι 

Εχει συμβεί σε κάποιον εδώ μέσα?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tollisth είπε

Εδώ και πολλές ήμερες με τα την <<αναβάθμιση>>  που εκαναν  δεν εμφανίζει την παροχή ρεύματος τους εχω ενημερώσει αλλά δεν αλλαξε τίποτα  μιας και μιλάμε για την δεη 

Σε κάποια σχολια στο play store γράφει ότι το έχουν πάθει και αλλοι 

Εχει συμβεί σε κάποιον εδώ μέσα?

Καλημερα και χρονια πολλά.

Ναι και σε μένα. Αλλαξαν πρόγραμμα και πρέπει να ξαναμπείς από την αρχή στο νέο.Ξεκινάς από την επιλογή φυσικά - νομικά - πρόσωπα στη νεα σελίδα ακολουθείς οδηγίες σου στέλνει στο email εγγραφής νέο κωδικό και μπαίνεις.

Παιδεύτηκα λίγο και λόγω ηλικίας 😛 αλλα αφού το κατάφερα εγώ όλοι μπορούν να το κάνουν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Καλημερα και χρονια πολλά.

Ναι και σε μένα. Αλλαξαν πρόγραμμα και πρέπει να ξαναμπείς από την αρχή στο νέο.Ξεκινάς από την επιλογή φυσικά - νομικά - πρόσωπα στη νεα σελίδα ακολουθείς οδηγίες σου στέλνει στο email εγγραφής νέο κωδικό και μπαίνεις.

Παιδεύτηκα λίγο και λόγω ηλικίας 😛 αλλα αφού το κατάφερα εγώ όλοι μπορούν να το κάνουν.

Το εχω κανει και εγώ αυτό από την αρχή την παροχή του αέριου την εμφάνισε όχι όμως του ρεύματος  

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tollisth είπε

Το εχω κανει και εγώ αυτό από την αρχή την παροχή του αέριου την εμφάνισε όχι όμως του ρεύματος  

Α σε αυτό δεν μπορώ να βοηθησω πάρε τους τηλέφωνο σε αυτό που δίνουν. Οσες φορές χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Α σε αυτό δεν μπορώ να βοηθησω πάρε τους τηλέφωνο σε αυτό που δίνουν. Οσες φορές χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν

Τους εχω ενημερώσει γραπτως  από την πρώτη στιγμή που είπαν ότι θα γίνει σε 3-4 ημέρες αν όχι να τους ενημερώσω ξανα οπως και εκανα 

Από εκεί και περα έχουν εξαφανιστεί και δεν εχω κάποια ενημέρωση και ήδη έπρεπε να φανεί λογαριασμος ρεύματος 

Επεξ/σία από tollisth
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tollisth είπε

Τους εχω ενημερώσει γραπτως  από την πρώτη στιγμή που είπαν ότι θα γίνει σε 3-4 ημέρες αν όχι να τους ενημερώσω ξανα οπως και εκανα 

Από εκεί και περα έχουν εξαφανιστεί και δεν εχω κάποια ενημέρωση και ήδη επρπε να φανεί λογαριασμος ρεύματος 

Καινούργιο πρόγραμμα μάλλον θα έβαλαν τίποτε συνομήλικους με μενα να το χειρίζονται και θα είναι άσχετοι. Δυστυχώς δεν θέλουμε να κάνουμε πέρα και να δώσουμε τόπο  στα νιάτα.😛

Πριν σχολιάσω έκανα δοκιμη και μπήκα κανονικά με το νεο κωδικό.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Καινούργιο πρόγραμμα μάλλον θα έβαλαν τίποτε συνομήλικους με μενα να το χειρίζονται και θα είναι άσχετοι. Δυστυχώς δεν θέλουμε να κάνουμε πέρα και να δώσουμε τόπο  στα νιάτα.😛

Δεν είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει αυτό γενικα η ΔΕΗ είναι προβληματική και ανίκανη  σε αυτό το κομμάτι

Πριν δυο χρονιά είχαν κανει τα ιδια και κυριολεκτικά για ένα χρόνο δεν έβγαζαν λογαριασμούς αέριου και διαφορά αλλά   

Δημοσ.

σχεδον ολοι οι πελατες του mydeh εχουν το ιδιο προβλημα. βασικα δεν ξερω κανεναν που να μην το εχει. εγινε μεταβαση μαλλον σε καποια πλατφορμα της microsoft (αν κρινω απο το περιβάλλον που ειδα) και δεν δουλευουν τα credentials. στον ενα λογαριασμο καταφερα να μπω στον αλλον δεν μπορω με τιποτα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...