QyyQ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας και καλές γιορτές να έχετε θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ψάχνω κάποια πράγματα από Ελλάδα να αγοράσω και τα πουλάνε πιο ακριβά εδώ και βρήκα τυχαία μια σελίδα την aliexpress δεν ξέρω από αυτά γιατί δεν έχω παραγγέλλει ποτέ από εξωτερικό και είδα εκεί παρόμοια πράγματα από αυτά που ψάχνω σε πολύ καλύτερες τιμές. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να παραγγέιλλεις γίνεται με revolut ? Είναι έμπιστο κατάστημα τι πρέπει να προσέξει κάποιος που δεν γνωρίζει , πληρώνεις μεταφορικά? Σας ευχαριστω πολυ
fmarkos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, QyyQ είπε Καλησπέρα σας και καλές γιορτές να έχετε θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ψάχνω κάποια πράγματα από Ελλάδα να αγοράσω και τα πουλάνε πιο ακριβά εδώ και βρήκα τυχαία μια σελίδα την aliexpress δεν ξέρω από αυτά γιατί δεν έχω παραγγέλλει ποτέ από εξωτερικό και είδα εκεί παρόμοια πράγματα από αυτά που ψάχνω σε πολύ καλύτερες τιμές. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να παραγγέιλλεις γίνεται με revolut ? Είναι έμπιστο κατάστημα τι πρέπει να προσέξει κάποιος που δεν γνωρίζει , πληρώνεις μεταφορικά? Σας ευχαριστω πολυ Έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από το aliexpess είναι αξιόπιστο. Μεταφορικά είναι ανάλογα την περίπτωσή, τα αναγράφει όταν πας να πάρεις κάτι. Κατά περιόδους έχει διαφορά promo με δωρεάν μεταφορικά.
dimitrismvr__ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Nα κοιτας τα προιοντα να ειναι απο το choice. Eιναι σαν αποθηκη του ali και στα στελνει μαζεμενα και οχι το καθενα μονο του. Μεταφορικα εχει δωρεαν απο 10 ευρω και πανω και θα τα εχεις σε 2-3 εβδομαδες με κουριερ σπιτι. Μεχρι 180 ευρω αυτα μετα αλλαζει λιγο το πραγμα..
StamTheMan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, QyyQ είπε Είναι έμπιστο κατάστημα τι πρέπει να προσέξει κάποιος που δεν γνωρίζει , πληρώνεις μεταφορικά? Τo ali δεν ειναι καταστημα. Πρεπει να δεις αν ο πωλητης που εχει το αντικειμενο εχει καλες αξιολογησεις. Συγκεκριμενα,κοιτα τις αξιολογησεις για το ιδιο το αντικειμενο.
sakisgri Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, QyyQ είπε Καλησπέρα σας και καλές γιορτές να έχετε θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ψάχνω κάποια πράγματα από Ελλάδα να αγοράσω και τα πουλάνε πιο ακριβά εδώ και βρήκα τυχαία μια σελίδα την aliexpress δεν ξέρω από αυτά γιατί δεν έχω παραγγέλλει ποτέ από εξωτερικό και είδα εκεί παρόμοια πράγματα από αυτά που ψάχνω σε πολύ καλύτερες τιμές. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να παραγγέιλλεις γίνεται με revolut ? Είναι έμπιστο κατάστημα τι πρέπει να προσέξει κάποιος που δεν γνωρίζει , πληρώνεις μεταφορικά? Σας ευχαριστω πολυ Καλησπέρα, Εδώ θα δεις σχεδόν ότι χρειάζεται να ξέρεις για ασφαλής αγορές από το Aliexpress https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/page/424/#findComment-60122907 + ότι σου γράψανε τα παιδιά πιο πάνω. Έχω πάρει εκατοντάδες δέματα (χωρίς υπερβολές) ειναι full αξιόπιστο. Ναι μπορεις να πληρωσεις και με revolut. Αν εχεις καποια απορία η κάποιο πρόβλημα αν θες ρώτα στο θέμα που υπάρχει εδώ να σε βοηθήσουμε 4 ώρες πριν, dimitrismvr__ είπε Nα κοιτας τα προιοντα να ειναι απο το choice. Eιναι σαν αποθηκη του ali και στα στελνει μαζεμενα και οχι το καθενα μονο του. Μεταφορικα εχει δωρεαν απο 10 ευρω και πανω και θα τα εχεις σε 2-3 εβδομαδες με κουριερ σπιτι. Μεχρι 180 ευρω αυτα μετα αλλαζει λιγο το πραγμα.. Αν υπάρχουν τα προϊόντα στο bundle deals ειναι ακόμα καλύτερα (έχει και search bar), εκεί θα τα βρεις σε πολύ καλύτερη τιμή από τα Choice και ο τρόπος αποστολής ειναι ακριβώς ο ίδιος. Έχω βάλει παραγγελία Choice προϊόντα και bundle και ενοποιήθηκαν μαζί και ήρθαν σαν ένα δέμα. Βέβαια στο Bundle πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 5 προϊόντα (ανεξαρτήτως τιμές) αλλά έχει και πολλά προϊόντα ακόμα και κάτω από 1€ που σίγουρα θα βρεις κάτι να συμπληρώσεις την πεντάδα. 1
QyyQ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 σας ευχαριστω ολου σας πολυ εαν χρειαστει καποια πληροφορια θα ξανα ρωτησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα