zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Έχω ένα plain txt αρχείο με μια ατελείωτη λίστα από διαφορετικά websites π.χ.... www.blabla.com www.kramba.com www.123.com κλπ. κλπ. Eπειδή πρέπει να τα ανοίγω ένα ένα το κάθε site, υπάρχει τρόπος ώστε η κάθε ιστοσελίδα να γίνει clickable και εάν ναι πώς;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Έχω ένα plain txt αρχείο με μια ατελείωτη λίστα από διαφορετικά websites π.χ.... www.blabla.com www.kramba.com www.123.com κλπ. κλπ. Eπειδή πρέπει να τα ανοίγω ένα ένα το κάθε site, υπάρχει τρόπος ώστε η κάθε ιστοσελίδα να γίνει clickable και εάν ναι πώς; Βάλε τα σε folder του browser και θα είναι clickable.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε folder του browser? ναι.
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήγαινε εδώ και κάνε επικόλληση όλα τα λινκ. Αν θέλεις να ανοίγει σε νέο tab άλλαξε το Link target σε _blank αλλιώς άστο όπως είναι. Τσεκάρισε να προσθέσει https:// αν δεν το έχουν τα λινκ σου ή αν το έχουν άστο όπως είναι. Τσεκάρισε στο formatting το bulletin list. Πάτα Convert. Πάτα Copy to clipboard. Σε νέο σημειωματάριο πάτα επικόλληση. Πήγαινε Αποθήκευση ως, επέλεξε που θα το σώσεις, δώσε όνομα με κατάληξη .html αλλά φρόντισε να σωθεί με αυτήν την κατάληξη και να μην σου προσθέσει κανένα .txt στο τέλος. Δεν ξέρω πως γίνεται στο mac os Σώσε και άνοιξε το με τον browser. Τέλος-------------------------------------------- Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από micos000 Δεν είχα προσθέσει το λινκ της σελίδας. 1
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Έχω αυτό το text αρχείο σε Mac test.txt
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όπως ακριβώς τα έγραψα τότε. Το αποτέλεσμα θα σου βγει κάπως έτσι... test.zip Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από micos000 2
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εντάξει micos000 αυτό ήτανε σε ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα