alex84 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Για να ικανοποιήσω την περιέργεια σου , ναι έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες εκεί. Γνωρίζω πως έχει πολλά format το IMAX και ίσως δεν είναι ''το αυθεντικό'' όπως πιθανώς θα εννοείς αλλά η διαφορά σε σχέση με τις απλές αίθουσες είναι ήδη μέρα με την νύχτα και σε εικόνα και σε ήχο. Πάλι καλά να λέμε που υπάρχει έστω και μια αίθουσα στην Ελλάδα με το λογότυπο και την απόδοση των πλάνων όπως αρχικά είχε φανταστεί ο σκηνοθέτης. 1
ethereum Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, paniti είπε Μάλλον θα διαφωνήσετε στον ορισμό της λέξης γνήσια. Από περιέργεια (δεν το λέω ειρωνικά), έχεις παρακολουθήσει ταινία σε αυτό που λες; γνήσια εννοώ την πιο τελευταία σύγχρονη ανανεωμένη όπως τονίζει και το άρθρο , είναι παλιά τεχνολογία το imax , έχω παρακολουθήσει στη Μελβούρνη , στο Τορόντο αν και έχω πάει για αυτό το ξέρω , δεν παρακολούθησα
Diavolos666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, repanas said: Χωρις να εχω ψαξει τιποτα περα απο αυτα που γραφει το αρθρο.. Matt Damon (Οδυσσέας) , Tom Holland (Τηλέμαχος), Anne Hathaway (Πηνελοπη), Zendaya (Κίρκη), Robert Pattinson (Κανας κουκλεντες μνηστήρας), Lupita Nyong'o (Καλυψω η Ναυσικά) και Charlize Theron (Αθηνά). Θα κάνουν τον Τηλέμαχο πιο άσχημο από τον Οδυσσέα δηλαδή, μπράβο τους. Αυτό που ο Tom Holland και η Zendaya έχουν γίνει ο κινηματογραφικός μαϊντανός και τους βάζουν παντού δεν θα το καταλάβω ποτέ. Και φυσικά γιατί όχι μία μαύρη Καλυψώ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από Diavolos666 2
georgiosmix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Θα κάνουν τον Τηλέμαχο πιο άσχημο από τον Οδυσσέα δηλαδή, μπράβο τους. Αυτό που ο Tom Holland και η Zendaya έχουν γίνει ο κινηματογραφικός μαϊντανός και τους βάζουν παντού δεν θα το καταλάβω ποτέ. Και φυσικά γιατί όχι μία μαύρη Καλυψώ Θα πεταχτούν οι ειδήμονες του ινσόμνια και θα σε πουν ρατσιστή.. 1 2
psof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Ελπίζω να ξανασυνεργαστεί ξανά με τον Hans Zimmer. Θέλω να δω τι θα κάνει με τα αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα όπως η λύρα, ο αυλός κλπ. 3
maxx71 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οχι. https://www.reddit.com/r/imax/comments/1hlkfub/christopher_nolans_the_odyssey/?rdt=63959 Σοβαρά τώρα μεταξύ μας κανείς δε μας βλέπει μίλα ελεύθερα
anonymous999 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Mhlogiatros said: Οι ρόλοι δεν έχουν σημασία ? Η Zendaya Οδυσσέας και ο tom Holand Πηνελόπη σπάστε τις νόρμες - και τα νεύρα μας Κάτσε να μη δούμε καμιά μαύρη Αθηνά...αν και με τη φόλα της μαύρης Κλεοπάτρας ελπίζω ότι θα συμμαζευτουν λίγο. 1 hour ago, psof said: Ελπίζω να ξανασυνεργαστεί ξανά με τον Hans Zimmer. Θέλω να δω τι θα κάνει με τα αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα όπως η λύρα, ο αυλός κλπ. Δες το βιντεάκι με τη συνέντευξη που μιλάει ο συνεργάτης του στα πνευστά. Το αγαπημένο του όργανο ήταν ο ζουρνάς! 3 hours ago, Voodooman said: Γιατί δηλαδή να πρέπει να χαρώ που ένας μεγάλος σκηνοθέτης ανέλαβε να ξαναπεί μια χιλιοειπωμένη ιστορία; Γιατί είναι η δική μας ιστορία, και είναι τόσο ανθρώπινη που 3000 χρόνια μετά στην άλλη άκρη του πλανήτη δεν βαρέθηκαν να την ακούν. 4 2
7nisiotis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, Arkin said: Ο Holland για ταινίες όπως Spiderman η uncharted είναι τίμιος ευχάριστος οπτικά για κάτι παραπάνω όμως ούτε για αστείο. Η zendaya ακόμα χειρότερα ατάλαντη έχει βύσμα ξεκάθαρα και την προωθούν. Μια dune τώρα Nolan. Θα έκανε deal ο αγαπούλης (Holland). Πάνε πακέτο συνήθως αυτοί οι δύο.
megapaixtaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 τα ιστορικα εργα και ακομα και τα ελληνικα δεν ειναι του γουστου μου.επειδη ομως ειναι νολαν εχω μια περιεργεια τι παραπανω θα δωσει για να την κανει να αξιζει.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει σωστά μια επική περιπέτεια αυτός είναι ο Νόλαν. Δυστυχώς υπάρχουν και πολλά που μπορούν να πάνε στραβά. Για να αποδοθεί σωστά το ταξίδι των 10+ ετών αλλά και η έκταση του έπους πρέπει η ταινία να είναι τουλάχιστον 3 ώρες. Και ο ρυθμός δεν θα πρέπει να είναι καταιγιστικός αλλά να χαλαρώνει για να δίνει την αίσθηση του χρόνου που πέρασε. Πρέπει να μείνουν πιστοί στην ιστορία και όχι αλλαγές στο σενάριο για εμπορικούς λόγους. Ίσως βάλει υπερβολική αχρείαστη δράση όπως σε πολλές ταινίες του και να αμερικανίζει αρκετά Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από cthulhucarbide 2
georgiosmag Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Thresh είπε Καλά θα πάει αυτό... Στείλε τους ένσταση και κάνε πρόταση για άλλο cast. Όταν αποφασίσεις εμείς εδώ θα είμαστε οι τυχεροί που θα το μάθουμε πρώτοι
alcemist Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Million dollars question: Θα γίνουν γυρίσματα στην Ελλάδα; Αν είναι να μην κλείσω για Ιθάκη το καλοκαίρι. 1
6xXx6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει σωστά μια επική περιπέτεια αυτός είναι ο Νόλαν. Δυστυχώς υπάρχουν και πολλά που μπορούν να πάνε στραβά. Για να αποδοθεί σωστά το ταξίδι των 10+ ετών αλλά και η έκταση του έπους πρέπει η ταινία να είναι τουλάχιστον 3. Και ο ρυθμός δεν θα πρέπει να είναι καταιγιστικός αλλά να χαλαρώνει για να δίνει την αίσθηση του χρόνου που πέρασε. Πρέπει να μείνουν πιστοί στην ιστορία και όχι αλλαγές στο σενάριο για εμπορικούς λόγους. Ίσως βάλει υπερβολική αχρείαστη δράση όπως σε πολλές ταινίες του και να αμερικανίζει αρκετά Μην ψάχνετε ψύλλους στα χήρα οι σκηνοθέτες που αξίζουν εκεί έξω είναι ελάχιστοι όπως και οι ηθοποιοί Το ότι το αναλαμβάνει ό Nolan Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο οι ηθοποιοί είναι καλή στην πλειοψηφία τους με εξαίρεση 1 -2 Για λόγους εμπορικότητα και για να πιάσουν το νεανικό κοινό Η Σαρλίζ Θερόν και ο ματ Ντέιμον θα τραβήξουν το καράβι οι υπόλοιποι θα’ναι τριγύρω Επίσης μην υποτιμάτε τον Ρόμπερτ Πάτινσον έχει αποδείξει την αξία του σε πολλές ταινίες και δεν είναι αυτό που ήταν Σημαντική λεπτομέρεια είναι επίσης ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης απεχθάνεται τα cgi Προτιμάει να χρησιμοποιεί αληθινές κατασκευές οπότε σίγουρα θα γλυτώσουμε από 3d Φτήνια στην παραγωγή Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από 6xXx6 3
esykas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 ελπίζω να μην έχουμε τίποτα περιττές μαυρίλες και άλλα καλούδια της νέας εποχής, διότι η τελευταία οδύσσεια ήταν για τον μπρούντζο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα