Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ικανοποιήσω την περιέργεια σου , ναι έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες εκεί.

Γνωρίζω πως έχει πολλά format το IMAX και ίσως δεν είναι ''το αυθεντικό'' όπως πιθανώς θα εννοείς αλλά η διαφορά σε σχέση με τις απλές αίθουσες είναι ήδη μέρα με την νύχτα και σε εικόνα και σε ήχο.

Πάλι καλά να λέμε που υπάρχει έστω και μια αίθουσα στην Ελλάδα με το λογότυπο και την απόδοση των πλάνων όπως αρχικά είχε φανταστεί ο σκηνοθέτης.

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paniti είπε

Μάλλον θα διαφωνήσετε στον ορισμό της λέξης γνήσια. Από περιέργεια (δεν το λέω ειρωνικά), έχεις παρακολουθήσει ταινία σε αυτό που λες;

γνήσια εννοώ την πιο τελευταία σύγχρονη ανανεωμένη όπως τονίζει και το άρθρο , είναι παλιά τεχνολογία το imax , έχω παρακολουθήσει στη Μελβούρνη , στο Τορόντο αν και έχω πάει για αυτό το ξέρω , δεν παρακολούθησα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, repanas said:

Χωρις να εχω ψαξει τιποτα περα απο αυτα που γραφει το αρθρο..

Matt Damon (Οδυσσέας) , Tom Holland (Τηλέμαχος), Anne Hathaway (Πηνελοπη), Zendaya (Κίρκη), Robert Pattinson (Κανας κουκλεντες μνηστήρας), Lupita Nyong'o (Καλυψω η Ναυσικά) και Charlize Theron (Αθηνά).

Θα κάνουν τον Τηλέμαχο πιο άσχημο από τον Οδυσσέα δηλαδή, μπράβο τους.

Αυτό που ο Tom Holland και η Zendaya έχουν γίνει ο κινηματογραφικός μαϊντανός και τους βάζουν παντού δεν θα το καταλάβω ποτέ.

Και φυσικά γιατί όχι μία μαύρη Καλυψώ

Untitled.jpg.2069e418fd13e5f5f9b7d05cb80180e2.jpg

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Θα κάνουν τον Τηλέμαχο πιο άσχημο από τον Οδυσσέα δηλαδή, μπράβο τους.

Αυτό που ο Tom Holland και η Zendaya έχουν γίνει ο κινηματογραφικός μαϊντανός και τους βάζουν παντού δεν θα το καταλάβω ποτέ.

Και φυσικά γιατί όχι μία μαύρη Καλυψώ

Untitled.jpg.2069e418fd13e5f5f9b7d05cb80180e2.jpg

Θα πεταχτούν οι ειδήμονες του ινσόμνια και θα σε πουν ρατσιστή.. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Ελπίζω να ξανασυνεργαστεί ξανά με τον Hans Zimmer. Θέλω να δω τι θα κάνει με τα αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα όπως η λύρα, ο αυλός κλπ.

• Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, Mhlogiatros said:

Οι ρόλοι δεν έχουν σημασία ? Η Zendaya Οδυσσέας και ο tom Holand Πηνελόπη σπάστε τις νόρμες - και τα νεύρα μας :P

Κάτσε να μη δούμε καμιά μαύρη Αθηνά...αν και με τη φόλα της μαύρης Κλεοπάτρας ελπίζω ότι θα συμμαζευτουν λίγο.

1 hour ago, psof said:

Ελπίζω να ξανασυνεργαστεί ξανά με τον Hans Zimmer. Θέλω να δω τι θα κάνει με τα αρχαιοελληνικά μουσικά όργανα όπως η λύρα, ο αυλός κλπ.

Δες το βιντεάκι με τη συνέντευξη που μιλάει ο συνεργάτης του στα πνευστά. Το αγαπημένο του όργανο ήταν ο ζουρνάς!

3 hours ago, Voodooman said:

Γιατί δηλαδή να πρέπει να χαρώ που ένας μεγάλος σκηνοθέτης ανέλαβε να ξαναπεί μια χιλιοειπωμένη ιστορία; 

Γιατί είναι η δική μας ιστορία, και είναι τόσο ανθρώπινη που 3000 χρόνια μετά στην άλλη άκρη του πλανήτη δεν βαρέθηκαν να την ακούν.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 hours ago, Arkin said:

Ο Holland για ταινίες όπως Spiderman η uncharted είναι τίμιος ευχάριστος οπτικά για κάτι παραπάνω όμως ούτε για αστείο. Η zendaya ακόμα χειρότερα ατάλαντη έχει βύσμα ξεκάθαρα και την προωθούν. Μια dune τώρα Nolan. 

Θα έκανε deal ο αγαπούλης (Holland). Πάνε πακέτο συνήθως αυτοί οι δύο.

Δημοσ.

τα ιστορικα εργα και ακομα και τα ελληνικα δεν ειναι του γουστου μου.επειδη ομως ειναι νολαν εχω μια περιεργεια τι παραπανω θα δωσει για να την κανει να αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει σωστά μια επική περιπέτεια αυτός είναι ο Νόλαν.

Δυστυχώς υπάρχουν και πολλά που μπορούν να πάνε στραβά.

Για να αποδοθεί σωστά το ταξίδι των 10+ ετών αλλά και η έκταση του έπους πρέπει η ταινία να είναι τουλάχιστον 3 ώρες. Και ο ρυθμός δεν θα πρέπει να είναι καταιγιστικός αλλά να χαλαρώνει για να δίνει την αίσθηση του χρόνου που πέρασε.

Πρέπει να μείνουν πιστοί στην ιστορία και όχι αλλαγές στο σενάριο για εμπορικούς λόγους.

Ίσως βάλει υπερβολική αχρείαστη δράση όπως σε πολλές ταινίες του και να αμερικανίζει αρκετά

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Thresh είπε

Καλά θα πάει αυτό...

Στείλε τους ένσταση και κάνε πρόταση για άλλο cast.  Όταν αποφασίσεις εμείς εδώ θα είμαστε οι τυχεροί που θα το μάθουμε πρώτοι  :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να φτιάξει σωστά μια επική περιπέτεια αυτός είναι ο Νόλαν.

Δυστυχώς υπάρχουν και πολλά που μπορούν να πάνε στραβά.

Για να αποδοθεί σωστά το ταξίδι των 10+ ετών αλλά και η έκταση του έπους πρέπει η ταινία να είναι τουλάχιστον 3. Και ο ρυθμός δεν θα πρέπει να είναι καταιγιστικός αλλά να χαλαρώνει για να δίνει την αίσθηση του χρόνου που πέρασε.

Πρέπει να μείνουν πιστοί στην ιστορία και όχι αλλαγές στο σενάριο για εμπορικούς λόγους.

Ίσως βάλει υπερβολική αχρείαστη δράση όπως σε πολλές ταινίες του και να αμερικανίζει αρκετά

Μην ψάχνετε ψύλλους στα χήρα οι σκηνοθέτες που αξίζουν εκεί έξω είναι ελάχιστοι όπως και οι ηθοποιοί 

Το ότι το αναλαμβάνει ό Nolan  Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο οι ηθοποιοί είναι καλή στην πλειοψηφία τους με εξαίρεση 1 -2 Για λόγους εμπορικότητα και για να πιάσουν το νεανικό κοινό  

Η Σαρλίζ Θερόν και ο ματ Ντέιμον θα τραβήξουν το καράβι οι υπόλοιποι θα’ναι τριγύρω Επίσης μην υποτιμάτε τον Ρόμπερτ Πάτινσον έχει αποδείξει την αξία του σε πολλές ταινίες και δεν είναι αυτό που ήταν 

Σημαντική λεπτομέρεια είναι επίσης ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης απεχθάνεται τα cgi Προτιμάει να χρησιμοποιεί αληθινές κατασκευές οπότε σίγουρα θα γλυτώσουμε από 3d  Φτήνια στην παραγωγή

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 3
Δημοσ.

ελπίζω να μην έχουμε τίποτα περιττές μαυρίλες και άλλα καλούδια της νέας εποχής, διότι η τελευταία οδύσσεια ήταν για τον μπρούντζο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...