infini Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Έχω το Turbo-X WD500 pro το οποίο «παγώνει» πολύ συχνά και πρέπει να πατήσω το κουμπί που είναι στην επάνω πλευρά και αλλάζει τα dpi, για να ενεργοποιηθεί. Το ίδιο μου κάνει και όταν συνδέομαι σε άλλον υπολογιστή μέσω vpn. Εκτιμάτε οτι είναι πρόβλημα του mouse. Έχω αλλάξει θύρα usb και κάνει το ίδιο.
infini Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δεν έχω την δυνατότητα. Δοκίμασα σε άλλο δίσκο με windows 7 και μου παρουσίζα το ίδιο πρόβλημα. Το mouse το έχω περίπου 10 χρόνια, άρχισε να έχει πρόβλημα τους τελευταίους 3 μήνες. Εκτιμάς οτι μπορεί να έχει σχέση με τις usb θύρες;
sakisgri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, infini είπε Έχω το Turbo-X WD500 pro το οποίο «παγώνει» πολύ συχνά και πρέπει να πατήσω το κουμπί που είναι στην επάνω πλευρά και αλλάζει τα dpi, για να ενεργοποιηθεί. Το ίδιο μου κάνει και όταν συνδέομαι σε άλλον υπολογιστή μέσω vpn. Εκτιμάτε οτι είναι πρόβλημα του mouse. Έχω αλλάξει θύρα usb και κάνει το ίδιο. Δοκίμασε να καθαρίσεις τις επαφές μέσα στο usb με κάποιο λεπτό βουρτσάκι η παλιά οδοντόβουρτσα και οινόπνευμα. Επισης αν πιάνει το χέρι σου και μπορεις να το ανοίξεις καθάρισε το κόκκινο led που βλέπεις να φωτίζει από κάτω, αν δεν μπορεις καθάρισε το έστω από κάτω με μια μπατονέτα και οινόπνευμα, τράβα λίγο το βαμβάκι από την μπατονέτα και βαλ' την μέσα στην τρύπα που βρίσκεται το λαμπάκι και γύρισε την.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, infini είπε Δεν έχω την δυνατότητα. Δοκίμασα σε άλλο δίσκο με windows 7 και μου παρουσίζα το ίδιο πρόβλημα. Το mouse το έχω περίπου 10 χρόνια, άρχισε να έχει πρόβλημα τους τελευταίους 3 μήνες. Εκτιμάς οτι μπορεί να έχει σχέση με τις usb θύρες; 10 χρόνια το ίδιο ποντίκι;;;;Μπράβο σου.
infini Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Αν λειτουργεί, γιατί να αγοράσω άλλο; Τελικά μάλλον ευθύνεται το mouse pad. Το αφαίρεσα και έχω το ποντίκι στην ξύλινη επιφάνεια του γραφείου χωρίς πρόβλημα. Το mouse pad είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/27064957/Trust-Bigfoot-Gel-Mouse-Pad-295mm-me-Stirigma-karpou-Mayro.html θα δοκιμάσω να το καθαρίσω με βαμβάκι και οινόπνευμα.
Λύση sakisgri Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε 10 χρόνια το ίδιο ποντίκι;;;;Μπράβο σου. Εγώ έχω ένα σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι της microsoft συγκεκριμένα αυτό https://www.ebay.com/itm/325939312177 από το 2004 (Αν θυμάμαι καλά) 😁 Βέβαια έχω αλλάξει ένα ένα όλα τα κουμπιά από το ποντίκι μέσα σε αυτό τα χρόνια που έβγαλα από άλλα ασύρματα ποντίκια που πήρα σε αυτό το διάστημα και την έκλασαν. Όπως γράφει και ο φίλος εφόσον δουλεύει δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω. Άσε που όσα άλλα έχω πάρει δεν με γεμίζουν το χέρι όπως αυτό, ίσως να ειναι από συνήθεια. 33 λεπτά πριν, infini είπε Αν λειτουργεί, γιατί να αγοράσω άλλο; Τελικά μάλλον ευθύνεται το mouse pad. Το αφαίρεσα και έχω το ποντίκι στην ξύλινη επιφάνεια του γραφείου χωρίς πρόβλημα. Το mouse pad είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/27064957/Trust-Bigfoot-Gel-Mouse-Pad-295mm-me-Stirigma-karpou-Mayro.html θα δοκιμάσω να το καθαρίσω με βαμβάκι και οινόπνευμα. Το είχα και εγώ αυτό το mouse pad, όντως παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Πλύνε το με σαπουνάδα και άστο να στεγνώσει. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από sakisgri
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, infini είπε Αν λειτουργεί, γιατί να αγοράσω άλλο; Τελικά μάλλον ευθύνεται το mouse pad. Το αφαίρεσα και έχω το ποντίκι στην ξύλινη επιφάνεια του γραφείου χωρίς πρόβλημα. Το mouse pad είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/27064957/Trust-Bigfoot-Gel-Mouse-Pad-295mm-me-Stirigma-karpou-Mayro.html θα δοκιμάσω να το καθαρίσω με βαμβάκι και οινόπνευμα. Δεν είπα να αγοράσεις άλλο.Εμένα τόσα χρόνια δεν φτουράνε με τίποτα.
infini Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Στις 25/12/2024 στις 10:52 ΜΜ, sakisgri είπε Εγώ έχω ένα σετ πληκτρολόγιο και ποντίκι της microsoft συγκεκριμένα αυτό https://www.ebay.com/itm/325939312177 από το 2004 (Αν θυμάμαι καλά) 😁 Βέβαια έχω αλλάξει ένα ένα όλα τα κουμπιά από το ποντίκι μέσα σε αυτό τα χρόνια που έβγαλα από άλλα ασύρματα ποντίκια που πήρα σε αυτό το διάστημα και την έκλασαν. Όπως γράφει και ο φίλος εφόσον δουλεύει δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω. Άσε που όσα άλλα έχω πάρει δεν με γεμίζουν το χέρι όπως αυτό, ίσως να ειναι από συνήθεια. Το είχα και εγώ αυτό το mouse pad, όντως παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Πλύνε το με σαπουνάδα και άστο να στεγνώσει. Αυτό έκανα και αναστήθηκε. 1
Meredoth Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Turbo-X WD500 pro και το έχω περίπου 10 χρόνια στην ιδια πρόταση !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα