Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tselehub είπε

Πέρυσι τέτοιο καιρό πάντως είχε βάλει την ίδια προσφορά, αλλά με 50% στο δεύτερο. Αγόρασε η πεθερά μια τηλεόραση και πήρα και για εμένα μία.

Α, ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά δεν έμαθε ποτέ για την προσφορά! 😂😂😂😂

Της στέλνω pm στο Insta. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. 

• Sad 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nick64 είπε

Αγορά του Ninebot G2 στα 649€ μαζί με το PSVR2 στα 279€. Τίμια επιλογή νομίζω για κάτι που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως. Μακάρι να είχε διαθέσιμο το VR με το Horizon απλά.

Αγορά με πιστωτική Eurobank και σε 4 άτοκες δόσεις. Τρομερά τίμια προσφορά αφού και τα δύο θα βγούνε κοντά στα 800€+ αν υπολογίσουμε την €πιστροφη

Εμένα πάντως και τώρα που πήγα στο καλάθι για δοκιμή, μου βγάζει έως 36 άτοκες 

δεν βλεπω ατοκες

IMG_5365.jpeg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tselehub είπε

Πέρυσι τέτοιο καιρό πάντως είχε βάλει την ίδια προσφορά, αλλά με 50% στο δεύτερο. Αγόρασε η πεθερά μια τηλεόραση και πήρα και για εμένα μία.

Α, ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά δεν έμαθε ποτέ για την προσφορά! 😂😂😂😂

Αυτο ειναι καλυτερο και απο προσφορα

• Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Applefun είπε

δεν βλεπω ατοκες

IMG_5365.jpeg

Εμένα πάντως με παραλαβή από κατάστημα και χρήση πιστωτικής μου εμφανίζει μέχρι 36 άτοκες 

Screenshot_2024-12-25-21-08-09-676_com.brave.browser.jpg

• Like 1
Δημοσ.

https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/skoupes-stick/xiaomi-skoupa-stick-epanaf-meni-g20-max_4660005

το plaisio σου δίνει για τη συγκεκριμένη κατευθείαν -30% (244 ευρώ) και δώρο ένα μικρό σκουπάκι για στρώματα και καναπέδες αξίας 70 ευρώ. Σε συνδυασμό και επιστροφή Eurobank τελική σου βγαίνει στα 220 + δώρο το σκουπάκι 

σημείωση το σκουπάκι στο βάζει δώρο η σελίδα κατευθείαν 

τιμή Σκρουτζ 264

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Theofilos.Bos είπε

https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/skoupes-stick/xiaomi-skoupa-stick-epanaf-meni-g20-max_4660005

το plaisio σου δίνει για τη συγκεκριμένη κατευθείαν -30% (244 ευρώ) και δώρο ένα μικρό σκουπάκι για στρώματα και καναπέδες αξίας 70 ευρώ. Σε συνδυασμό και επιστροφή Eurobank τελική σου βγαίνει στα 220 + δώρο το σκουπάκι 

σημείωση το σκουπάκι στο βάζει δώρο η σελίδα κατευθείαν 

τιμή Σκρουτζ 264

349€ τη βγάζει 

399€++ θέλει για την €πιστροφή 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, terry308 είπε

349€ τη βγάζει 

399€++ θέλει για την €πιστροφή 

Προσθεσε την στο καλάθι 

θα σου την κατεβάσει στα 244 και θα σου βάλει απευθείας το σκουπάκι χειρός δώρο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την τίμησα την προσφορά αλλά πολύ οριακό το κέρδος ακόμα και με το συνδυασμό με την πιστωτική της eurobank. Ψυγείο με 429 + δωρεάν μεταφορικά στο praktiker, 400 στο skroutz και στο plaisio 499 + 21 μεταφορικά... Στη 7700xt η τιμή είχε μικρότερη διαφορά από τον ανταγωνισμό επειδή όλοι είναι απαράδεκτα ακριβοί...

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά

Το έβαλε ξανά μέχρι αύριο (02/01) τα μεσάνυχτα

Να ρωτήσω γίνεται να κάνω 2 διαφορετικές παραγγελίες ?

Επειδή είναι με ποσοστό η έκπτωση συμφέρει να τις κάνω 2 διαφορετικές για να μου βγεί μεγαλύτερη

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Να ρωτήσω γίνεται να κάνω 2 διαφορετικές παραγγελίες ?

Καλή Χρονιά με τύχη και υγεία Θωμά 

Πρέπει να έχει 1 ζευγάρι προϊόντων η παραγγελία, εάν θέλεις 4 κομμάτια ναι θα πρέπει να κάνεις 2 Χ 2τεμ,η έκπτωση πάει στο φθηνότερο τεμάχιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Καλή Χρονιά με τύχη και υγεία Θωμά 

Πρέπει να έχει 1 ζευγάρι προϊόντων η παραγγελία, εάν θέλεις 4 κομμάτια ναι θα πρέπει να κάνεις 2 Χ 2τεμ,η έκπτωση πάει στο φθηνότερο τεμάχιο.

Ευχαριστώ Λευτέρη και εσύ να είσαι πάντα καλά

Μόλις παρήγγειλα μία 7800xt και έναν 7700 :)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...