tiniakos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, tselehub είπε Πέρυσι τέτοιο καιρό πάντως είχε βάλει την ίδια προσφορά, αλλά με 50% στο δεύτερο. Αγόρασε η πεθερά μια τηλεόραση και πήρα και για εμένα μία. Α, ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά δεν έμαθε ποτέ για την προσφορά! 😂😂😂😂 Της στέλνω pm στο Insta. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. 1 4
Applefun Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nick64 είπε Αγορά του Ninebot G2 στα 649€ μαζί με το PSVR2 στα 279€. Τίμια επιλογή νομίζω για κάτι που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως. Μακάρι να είχε διαθέσιμο το VR με το Horizon απλά. Αγορά με πιστωτική Eurobank και σε 4 άτοκες δόσεις. Τρομερά τίμια προσφορά αφού και τα δύο θα βγούνε κοντά στα 800€+ αν υπολογίσουμε την €πιστροφη Εμένα πάντως και τώρα που πήγα στο καλάθι για δοκιμή, μου βγάζει έως 36 άτοκες δεν βλεπω ατοκες
jimmyl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, tselehub είπε Πέρυσι τέτοιο καιρό πάντως είχε βάλει την ίδια προσφορά, αλλά με 50% στο δεύτερο. Αγόρασε η πεθερά μια τηλεόραση και πήρα και για εμένα μία. Α, ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά δεν έμαθε ποτέ για την προσφορά! 😂😂😂😂 Αυτο ειναι καλυτερο και απο προσφορα 3
Nick64 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Applefun είπε δεν βλεπω ατοκες Εμένα πάντως με παραλαβή από κατάστημα και χρήση πιστωτικής μου εμφανίζει μέχρι 36 άτοκες 1
Theofilos.Bos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/skoupes-stick/xiaomi-skoupa-stick-epanaf-meni-g20-max_4660005 το plaisio σου δίνει για τη συγκεκριμένη κατευθείαν -30% (244 ευρώ) και δώρο ένα μικρό σκουπάκι για στρώματα και καναπέδες αξίας 70 ευρώ. Σε συνδυασμό και επιστροφή Eurobank τελική σου βγαίνει στα 220 + δώρο το σκουπάκι σημείωση το σκουπάκι στο βάζει δώρο η σελίδα κατευθείαν τιμή Σκρουτζ 264
terry308 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Theofilos.Bos είπε https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/skoupes-stick/xiaomi-skoupa-stick-epanaf-meni-g20-max_4660005 το plaisio σου δίνει για τη συγκεκριμένη κατευθείαν -30% (244 ευρώ) και δώρο ένα μικρό σκουπάκι για στρώματα και καναπέδες αξίας 70 ευρώ. Σε συνδυασμό και επιστροφή Eurobank τελική σου βγαίνει στα 220 + δώρο το σκουπάκι σημείωση το σκουπάκι στο βάζει δώρο η σελίδα κατευθείαν τιμή Σκρουτζ 264 349€ τη βγάζει 399€++ θέλει για την €πιστροφή
Theofilos.Bos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, terry308 είπε 349€ τη βγάζει 399€++ θέλει για την €πιστροφή Προσθεσε την στο καλάθι θα σου την κατεβάσει στα 244 και θα σου βάλει απευθείας το σκουπάκι χειρός δώρο 1
elpenor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ την τίμησα την προσφορά αλλά πολύ οριακό το κέρδος ακόμα και με το συνδυασμό με την πιστωτική της eurobank. Ψυγείο με 429 + δωρεάν μεταφορικά στο praktiker, 400 στο skroutz και στο plaisio 499 + 21 μεταφορικά... Στη 7700xt η τιμή είχε μικρότερη διαφορά από τον ανταγωνισμό επειδή όλοι είναι απαράδεκτα ακριβοί... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από elpenor
tsofras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλημέρα και καλή χρονιά Το έβαλε ξανά μέχρι αύριο (02/01) τα μεσάνυχτα Να ρωτήσω γίνεται να κάνω 2 διαφορετικές παραγγελίες ? Επειδή είναι με ποσοστό η έκπτωση συμφέρει να τις κάνω 2 διαφορετικές για να μου βγεί μεγαλύτερη
terry308 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Να ρωτήσω γίνεται να κάνω 2 διαφορετικές παραγγελίες ? Καλή Χρονιά με τύχη και υγεία Θωμά Πρέπει να έχει 1 ζευγάρι προϊόντων η παραγγελία, εάν θέλεις 4 κομμάτια ναι θα πρέπει να κάνεις 2 Χ 2τεμ,η έκπτωση πάει στο φθηνότερο τεμάχιο. 1
tsofras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Καλή Χρονιά με τύχη και υγεία Θωμά Πρέπει να έχει 1 ζευγάρι προϊόντων η παραγγελία, εάν θέλεις 4 κομμάτια ναι θα πρέπει να κάνεις 2 Χ 2τεμ,η έκπτωση πάει στο φθηνότερο τεμάχιο. Ευχαριστώ Λευτέρη και εσύ να είσαι πάντα καλά Μόλις παρήγγειλα μία 7800xt και έναν 7700 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα