tselehub Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Link Προσθηκη: Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από matrixxx προσθήκη όρων
nickol-us Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Γνωστό το πλαίσιο για τις αρκετά υψηλές του τιμές. Κάνε το ποστ χρήσιμο παραθέτοντας τους όρους και μερικούς πιθανούς συνδυασμούς που το κάνουν πραγματική προσφορά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Αν παρει καποιος ακομα και ιδιας εντελως αξιας 2 προιοντα, τοτε η εκπτωση στο συνολικο ποσο θα ειναι 15%. Αυτο ειναι το μεγιστο ποσοστο εκπτωσης λοιπον. Αν το ενα προιον αρχισει να ξεφευγει απο την τιμη του αλλου, τοτε αντιστοιχα μειωνεται και η εκπτωση στο συνολικο ποσο. Οριακη σχεδον προσφορα με βαση το 10% μας. Καθε χρονο και χειροτερα οι τιμες στην Ελλαδα. Περιμενα κατι πιο δυνατο απο το Πλαισιο. Για μενα ειναι ισως ο δυνατοτερος παιχτης στην αγορα σημερα. 15 2
nickol-us Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, matrixxx είπε Περιμενα κατι πιο δυνατο απο το Πλαισιο. Για μενα ειναι ισως ο δυνατοτερος παιχτης στην αγορα σημερα. Στη bf (black November???) δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, δεδομένου της άμεσης διαθεσιμότητας και της υποστήριξης που παρέχει. Έκανε σχετικά καλές προσφορές και είχε αρκετά διαθέσιμα κομμάτια απ'οτι φάνηκε. Γενικά όμως έχεις δίκιο, άσε που έχουν φτάσει οι "προσφορές" να είναι οι "normal" σχετικά τιμές... Καλά χριστούγγενα επί τη ευκαιρία! 2
sopas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά! Θέλει κάποιος να αγοράσουμε μαζί την 7700ΧΤ Frostpunk 2 edition ? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7700-xt-pure-frostpunk-2-12-gb_4588460 Θα μας κατέβει περίπου 400€ που είναι εξαιρετική τιμή. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από sopas 1
zacharias99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, sopas said: Καλημέρα και χρόνια πολλά! Θέλει κάποιος να αγοράσουμε μαζί την 7700ΧΤ Frostpunk 2 edition ? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7700-xt-pure-frostpunk-2-12-gb_4588460 Θα μας κατέβει περίπου 400€ που είναι εξαιρετική τιμή. Προσοχή φίλε! Έχω την εντύπωση ότι δεν πιάνει η εκτύπωση σε 2 ιδια προϊόντα. Νομίζω το λέει και στους όρους. Μην την πατήσετε! Επισης υπολογιστε και το 10% eurobank. Βγαίνει 365ευρω τελική (εμμεσα) 2
nickol-us Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, sopas είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά! Θέλει κάποιος να αγοράσουμε μαζί την 7700ΧΤ Frostpunk 2 edition ? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7700-xt-pure-frostpunk-2-12-gb_4588460 Θα μας κατέβει περίπου 400€ που είναι εξαιρετική τιμή. Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα μόνο προϊόν 2 φορές, θέλει συνδυασμό 2 διαφορετικών κωδικών (βλέπε όρους). Πρέπει να βρεις κάποιον... που χρειάζεται κάτι... που έχει ίδια σχεδόν τιμή 1
sopas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, zacharias99 είπε Προσοχή φίλε! Έχω την εντύπωση ότι δεν πιάνει η εκτύπωση σε 2 ιδια προϊόντα. Νομίζω το λέει και στους όρους. Μην την πατήσετε! Επισης υπολογιστε και το 10% eurobank. Βγαίνει 365ευρω τελική (εμμεσα) 38 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα μόνο προϊόν 2 φορές, θέλει συνδυασμό 2 διαφορετικών κωδικών (βλέπε όρους). Πρέπει να βρεις κάποιον... που χρειάζεται κάτι... που έχει ίδια σχεδόν τιμή Τα έβαλα στο καλάθι και το κατάλαβα. Ωραία, αν θέλει κάποιος κάτι γύρω στα 400 ας μου πει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, zacharias99 είπε Προσοχή φίλε! Έχω την εντύπωση ότι δεν πιάνει η εκτύπωση σε 2 ιδια προϊόντα. Νομίζω το λέει και στους όρους. Μην την πατήσετε! Επισης υπολογιστε και το 10% eurobank. Βγαίνει 365ευρω τελική (εμμεσα) Μιας και λες ο ιδιος "Μην την πατησετε", να πω το ιδιο για το 10% που αναφερεις το οποιο δεν μπορεις μαλιστα να το δεις την ωρα της παραγγελιας και εκει ειναι πολυ πιο πιθανο να την πατησει καποιος με αυτο που γραφεις. 10% ΜΟΝΟ με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ eurobank, με χρεωστικη οχι! 56 λεπτά πριν, nickol-us είπε Καλά χριστούγγενα επί τη ευκαιρία! Καλα Χριστουγεννα και χρονια πολλα σε ολους! 4
alimentas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Τρομερή προσφορά έβαλε χθες το πλαίσιο που έβαλε κάτι 48αρες oled στα 700 κ στα 800 οι οποίες συνδυαστικά με την επιστροφή βγαίνανε 80 Ε κάτω.Αυτη είναι απλά κακή προσφορά.Νομιζω ότι το τελευταίο τρίμηνο είναι απ' τα χειρότερα ever.Μετρημενα στα δάχτυλα τα καλά deal
zacharias99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 17 minutes ago, matrixxx said: Μιας και λες ο ιδιος "Μην την πατησετε", να πω το ιδιο για το 10% που αναφερεις το οποιο δεν μπορεις μαλιστα να το δεις την ωρα της παραγγελιας και εκει ειναι πολυ πιο πιθανο να την πατησει καποιος με αυτο που γραφεις. 10% ΜΟΝΟ με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ eurobank, με χρεωστικη οχι! Πολύ σωστά! Ξέχασα να το αναφέρω. Το θεωρώ ωστόσο απαράδεκτο... Κάνε μια προωθητική απλά όμορφα και ωραία... Αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον οι 5 στους 10 δε θα πάρουν το 10%... Και στο κάτω κάτω 10% είναι.. Όχι όπως παλιά που είχαμε 20-25%... Τέσπα... Οι προωθητικές έχουν καταντήσει αηδία... Για να επωφεληθεί κανείς, πρέπει να λύνει γρύφους... Το ξεκίνησε ο Κωτσοβολος και τώρα και το πλαίσιο.. Τέσπα, μην βγαίνω offtopic... Καλές γιορτες! 5
Ola150 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Και εκεί που σκέφτηκα ότι μπορεί να χτυπούσα τον 9800x3D, θέλει να είναι μικρότερης αξίας, θέλει να είναι άμεσα διαθέσιμο, θέλει θέλει θέλει. Άστο ρε φίλε δεν παίρνουμε καν. 2
Δημοφιλής ανάρτηση tselehub Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πέρυσι τέτοιο καιρό πάντως είχε βάλει την ίδια προσφορά, αλλά με 50% στο δεύτερο. Αγόρασε η πεθερά μια τηλεόραση και πήρα και για εμένα μία. Α, ξέχασα να αναφέρω ότι η πεθερά δεν έμαθε ποτέ για την προσφορά! 😂😂😂😂 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από tselehub 48
Applefun Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εκτος απο οσα αναφερθηκαν ηδη με πιστωτικη ΔΕΝ εχει και ατοκες
Nick64 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Αγορά του Ninebot G2 στα 649€ μαζί με το PSVR2 στα 279€. Τίμια επιλογή νομίζω για κάτι που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως. Μακάρι να είχε διαθέσιμο το VR με το Horizon απλά. Αγορά με πιστωτική Eurobank και σε 4 άτοκες δόσεις. Τρομερά τίμια προσφορά αφού και τα δύο θα βγούνε κοντά στα 800€+ αν υπολογίσουμε την €πιστροφη 3 ώρες πριν, Applefun είπε Εκτος απο οσα αναφερθηκαν ηδη με πιστωτικη ΔΕΝ εχει και ατοκες Εμένα πάντως και τώρα που πήγα στο καλάθι για δοκιμή, μου βγάζει έως 36 άτοκες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα