Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας και καλα χριστουγεννα ευχομαι. Εχω βαρεθει να κανω εγκατασταση και απεγκατασταση το μTorrent. Δοκιμασα την σταθερη εκδοση του 2.2.1 και δεν κανει τιποτα μετα απο λιγα δευτερολεπτα παγωνει και δεν ανταποκρινεται ο υπολογιστης καθολου μονο με επαννεκινηση. Εχω δοκιμασει και την εκδοση 3.6 παλι τα ιδια.  Το συστημα μου ειναι το εξης:

1.PNG.0bdfe666f2ed5b1e03f666424505f680.PNG

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Δοκίμασε με έναν άλλο client να κάνεις τη δουλειά σου.

Πως θα μεταφερω τα αρχεια .τορρεντ μου στο αλλο client διχως να τα χασω ;

Δημοσ.

Το upload που το έχεις; Σου είχα πει στο άλλο thread να το κατεβάσεις στα 1000.

Μηπως έχεις κάποιο internet security suite ή δικο Σου firewall;

Μηπως έχεις μπλοκάρει την κίνηση του ut στο τοίχος προστασίας;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Το upload που το έχεις; Σου είχα πει στο άλλο thread να το κατεβάσεις στα 1000.

Μηπως έχεις κάποιο internet security suite ή δικο Σου firewall;

Μηπως έχεις μπλοκάρει την κίνηση του ut στο τοίχος προστασίας;

Καλησπερα φιλε μου το εχω στα 3000kb/s το upload. τον τοιχο προστασιας εχω μονο αυτο των windows δεν εχω κατι αλλο απο antivirus κλπ.

Δημοσ.

Αυτό το πάγωμα του υπολογιστή όταν δουλεύει το utorrent ήταν σύνηθες παλαιότερα με τα third party firewalls γι αυτο σε ρώτησα. Κάνε μια προσπάθεια να απενεργοποιήσεις το firewall να δούμε αν φταίει κάτι τέτοιο.

Μια άλλη περίπτωση είναι να έχεις παρά πολλές συνδέσεις ανοιχτές στο ut ή να κατεβάζεις πάρα πολλά ταυτόχρονα και να μην προλαβαίνει να τα μεταφέρει στον δίσκο. Θα έλεγα, αν όντως έχεις πολλά, να το περιορίσεις στα 2 ή 3 ταυτόχρονα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό το πάγωμα του υπολογιστή όταν δουλεύει το utorrent ήταν σύνηθες παλαιότερα με τα third party firewalls γι αυτο σε ρώτησα. Κάνε μια προσπάθεια να απενεργοποιήσεις το firewall να δούμε αν φταίει κάτι τέτοιο.

Μια άλλη περίπτωση είναι να έχεις παρά πολλές συνδέσεις ανοιχτές στο ut ή να κατεβάζεις πάρα πολλά ταυτόχρονα και να μην προλαβαίνει να τα μεταφέρει στον δίσκο. Θα έλεγα, αν όντως έχεις πολλά, να το περιορίσεις στα 2 ή 3 ταυτόχρονα.

Καλησπερα φιλε μου καλα χριστουγεννα. Αν κατεβαζα πολλα θα ελεγε λογικα disk over 100% απο κατω. δεν το λεει αυτο ομως.
Ανεβαζω ομως πολλα και τα εχω ενεργα ομως ειναι ενεργο που δινεται μονο το ενα αρχειο τα αλλα ειναι ως διαμοιραστης seed.

Δημοσ.

https://superuser.com/questions/431538/utorrent-disk-overloaded-error/776354#776354 

Η λυση στο προβλημα μου βρεθηκε στο παραπανω θεμα και το ποστάρω εδω για να το δουν και αλλοι αν εχουν  το ιδιο προβλημα ή παρομιο προβλημα με μενα.

Options -> Preferences -> Advanced

Search for diskio.use_partfile

Set diskio.use_partfile to false.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...