great Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 ΖΕR ρε παιδια !! ελεος ουτε να σκεφτεις μονο αυτο του παππου που δινει με το κουμπακι SOS
AlienTechGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Άθλιος ο ZER. Είχα πάρει ένα 11 Pro Max για τη γυναίκα, πέρα από το ότι μας δούλευαν καμιά βδομάδα ότι το έστειλαν, χωρίς να το έχουν στείλει και μόλις απαίτησα ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων, δια μαγείας έγινε η αποστολή της συσκευής. Η οποία συσκευή αν θυμάμαι καλά, ήταν και με αλλαγμένη οθόνη. Αν θες 14 Pro, μπες σε αγγελίες, βρες ένα προσεγμένο, ιδανικά από τη περιοχή σου για συναλλαγή χέρι με χέρι και τέλος. Ότι κινητό έχω πάρει από καταστήματα που πουλάνε refurbished, όλα λίγο πολύ κάτι θα είχαν. 1
notist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή τα χρήματα για iphone είναι πολλά, ξεχάστε ζερ φλιπ φλουπ κτλ. με refurbished. Όπως εδώ τους εξυπνακηδες που θέλουν 700-800 κατάθεση, box now, λες και τους ήξερες και από χθες. Βρείτε άλλο τρόπο να το πάρετε καινούργιο. Παίζει η klarna με 3 άτοκες χωρίς κάρτα, η tbi με 4 άτοκες, η το flex της vodafone με δόσεις στο λογαριασμό συμβολαίου. Εγώ με flex πήρα το 14αρι του γιου μου σε 11 άτοκες δόσεις όσες απομένουν στο συμβόλαιο μου. Βέβαια όλα αυτά με προϋποθέσεις, αλλά όχι και ζερ που ιδρώνει να πουλήσει κινητό με κουμπάκι sos που έγραψε και ένας φίλος ποιο πάνω.
Jmanol000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, notist είπε Επειδή τα χρήματα για iphone είναι πολλά, ξεχάστε ζερ φλιπ φλουπ κτλ. με refurbished. Όπως εδώ τους εξυπνακηδες που θέλουν 700-800 κατάθεση, box now, λες και τους ήξερες και από χθες. Βρείτε άλλο τρόπο να το πάρετε καινούργιο. Παίζει η klarna με 3 άτοκες χωρίς κάρτα, η tbi με 4 άτοκες, η το flex της vodafone με δόσεις στο λογαριασμό συμβολαίου. Εγώ με flex πήρα το 14αρι του γιου μου σε 11 άτοκες δόσεις όσες απομένουν στο συμβόλαιο μου. Βέβαια όλα αυτά με προϋποθέσεις, αλλά όχι και ζερ που ιδρώνει να πουλήσει κινητό με κουμπάκι sos που έγραψε και ένας φίλος ποιο πάνω. Ευχαριστώ φίλε . Γενικά δεν αγοράζω ποτέ από τέτοια και πάντα παίρνω καινουρια . Οι γνωστοί μου λένε ότι είναι ηλιθιο αυτο . Ετσι πρότεινα σε γνωστό μου να τσεκάρει το μαγαζί . Παντως εγώ καινούριο πήρα το 15 pro μου πέρσι και ήταν ελαττωματικό δυστηχως 4 ώρες πριν, AlienTechGR είπε Άθλιος ο ZER. Είχα πάρει ένα 11 Pro Max για τη γυναίκα, πέρα από το ότι μας δούλευαν καμιά βδομάδα ότι το έστειλαν, χωρίς να το έχουν στείλει και μόλις απαίτησα ακύρωση παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων, δια μαγείας έγινε η αποστολή της συσκευής. Η οποία συσκευή αν θυμάμαι καλά, ήταν και με αλλαγμένη οθόνη. Αν θες 14 Pro, μπες σε αγγελίες, βρες ένα προσεγμένο, ιδανικά από τη περιοχή σου για συναλλαγή χέρι με χέρι και τέλος. Ότι κινητό έχω πάρει από καταστήματα που πουλάνε refurbished, όλα λίγο πολύ κάτι θα είχαν. Οκ θα προτείνω στο γνωστό μου να κοιτάξει και αγγελίες . Απλά επειδή δεν ξέρει από αυτά σκέφτηκα ότι το να πάρει από ένα μαγαζί θα ήταν καλύτερο . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Jmanol000
great Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, Jmanol000 said: Απλά επειδή δεν ξέρει από αυτά σκέφτηκα ότι το να πάρει από ένα μαγαζί θα ήταν καλύτερο . ναι φυσικα απο μαγαζι, οχι απο τηλεοπτικό στούντιο
Jmanol000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, great είπε ναι φυσικα απο μαγαζι, οχι απο τηλεοπτικό στούντιο Νταξει μαγαζί έχει και ο zer . Όσο για αυτό και γω από μαγαζί πήρα και το Mac μου και το 15 pro ελλατωματικα βγήκαν . Ετσι δεν πρότεινα το ίδιο στο γνωστό . Προς γνώση και συμμόρφωση αφού εδώ λέτε πως δεν είναι η καλύτερη λύση ο zer
notist Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Ευχαριστώ φίλε . Γενικά δεν αγοράζω ποτέ από τέτοια και πάντα παίρνω καινουρια . Οι γνωστοί μου λένε ότι είναι ηλιθιο αυτο . Ετσι πρότεινα σε γνωστό μου να τσεκάρει το μαγαζί . Παντως εγώ καινούριο πήρα το 15 pro μου πέρσι και ήταν ελαττωματικό δυστηχως Οκ θα προτείνω στο γνωστό μου να κοιτάξει και αγγελίες . Απλά επειδή δεν ξέρει από αυτά σκέφτηκα ότι το να πάρει από ένα μαγαζί θα ήταν καλύτερο . Οκ μπορεί να έπεσες σε τηλέφωνο με κατασκευαστικό λάθος. Δεν σου έκαναν αντικατάσταση με άλλο καινούργιο? Αυτή είναι η έννοια του καινούργιου και η εγγύηση που παρέχει. Στο μεταχειρισμένο από ιδιώτη δεν έχεις τίποτα, από τα μαγαζιά κάποιους μήνες. Αν έχει φάει τουμπα κατά λάθος και δεν έχει κάποιο σημάδι, εσωτερικά είναι εντάξει? Επίσης με τις μπαταρίες και τον τρόπο φόρτισης. Εγώ δεν έχω iphone απο φίλους τα ακούω.
great Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Jmanol000 said: Νταξει μαγαζί έχει και ο zer Οχι δεν εχει. Λεει οτι εχει αλλα επι του πρακτέος ολα τα δινει απο τις εκπομπες του. Εκει αν πας θα δεις απλά κάτι ψεύτικα. Ασε που μερικες φορες νομιζω οτι κανει εκπομπη απο το κεντρικο του στον Ν. Κοσμο.
Jmanol000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, notist είπε Οκ μπορεί να έπεσες σε τηλέφωνο με κατασκευαστικό λάθος. Δεν σου έκαναν αντικατάσταση με άλλο καινούργιο? Αυτή είναι η έννοια του καινούργιου και η εγγύηση που παρέχει. Στο μεταχειρισμένο από ιδιώτη δεν έχεις τίποτα, από τα μαγαζιά κάποιους μήνες. Αν έχει φάει τουμπα κατά λάθος και δεν έχει κάποιο σημάδι, εσωτερικά είναι εντάξει? Επίσης με τις μπαταρίες και τον τρόπο φόρτισης. Εγώ δεν έχω iphone απο φίλους τα ακούω. αδερφέ τι αντικατάσταση κάνουν ότι δεν υπάρχει θέμα . και για να καταλάβεις φαίνεται και το κουτί βρεγμένο , γενικά έχω αρχίσει να προτείνω λύσεις τύπου ινσομνια από το πόσο πόλου δεν με καλύπτουν οι εταιρείες Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από Jmanol000
kostasbm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 θυμάμαι τον Ζερ (2004) που είχε κιόσκι μέσα στο μέγα ΑΒ στη Βουλιαγμένης και έκανε επισκευές και ανταλλαγές..μπαταρίες και συναφη νόμιζα ότι είχε χαθει .... 1
polaki Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 πμ On 28/12/2024 at 19:23, Jmanol000 said: αδερφέ τι αντικατάσταση κάνουν ότι δεν υπάρχει θέμα . και για να καταλάβεις φαίνεται και το κουτί βρεγμένο , γενικά έχω αρχίσει να προτείνω λύσεις τύπου ινσομνια από το πόσο πόλου δεν με καλύπτουν οι εταιρείες Δεν κατάλαβα… δηλαδή επειδή δεν σε καλύπτουν οι εταιρίες, τα μαγαζιά δηλαδή, που έχουν φυσική έδρα και υπόκεινται κανονικότατα στους νόμους της εγγύησης κλπ, εσύ έχεις αρχίσει να προτείνεις λύσεις ΤΥΠΟΥ insomnia, δηλαδή τί ΤΥΠΟΥ ακριβώς; Μου προτείνεις δηλαδή εμένα αντί να το πάρω απ’τον Κοτσοβολο και να έχω την εγγύηση μου κανονικά, να το πάρω από κανέναν εδώ μέσα έστω και σφραγισμένο; Και αυτός από που το πήρε αδερφέ; Απτά κεντρικά της Apple στο Cupertino? Και ποιος θα με καλύψει εμένα αν μου βγει πίθηκος το κινητό; Τα σκέφτεστε πριν τα γράφετε;; 1 1 1
koutsis Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, polaki είπε Δεν κατάλαβα… δηλαδή επειδή δεν σε καλύπτουν οι εταιρίες, τα μαγαζιά δηλαδή, που έχουν φυσική έδρα και υπόκεινται κανονικότατα στους νόμους της εγγύησης κλπ, εσύ έχεις αρχίσει να προτείνεις λύσεις ΤΥΠΟΥ insomnia, δηλαδή τί ΤΥΠΟΥ ακριβώς; Μου προτείνεις δηλαδή εμένα αντί να το πάρω απ’τον Κοτσοβολο και να έχω την εγγύηση μου κανονικά, να το πάρω από κανέναν εδώ μέσα έστω και σφραγισμένο; Και αυτός από που το πήρε αδερφέ; Απτά κεντρικά της Apple στο Cupertino? Και ποιος θα με καλύψει εμένα αν μου βγει πίθηκος το κινητό; Τα σκέφτεστε πριν τα γράφετε;; Αλήθεια τώρα δεν έχεις αγοράσει ποτέ κάτι μεταχειρισμένο από αγγελίες; πληρώνεις για τα πάντα full price για καινούργια; Επεξ/σία Σάββατο στις 12:28 μμ από koutsis
Jmanol000 Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:31 μμ 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αλήθεια τώρα δεν έχεις αγοράσει ποτέ κάτι μεταχειρισμένο από αγγελίες; πληρώνεις για τα πάντα full price για καινούργια; έτσι λέει για να το παίξει καλύτερος ,
polaki Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, koutsis said: Αλήθεια τώρα δεν έχεις αγοράσει ποτέ κάτι μεταχειρισμένο από αγγελίες; πληρώνεις για τα πάντα full price για καινούργια; ΦΥΣΙΚΑ και έχω αγοράσει. Αρχικά ποιός σου μίλησε για μεταχειρισμένα? Που βρήκες στο δικό μου κείμενο τη λέξη μεταχειρισμένο. Είπα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ. Οκ? Πάμε παρακάτω. Ο από πάνω λέει ότι αντί να προτείνει ΜΑΓΑΖΙΑ με εγγυήσεις και ΝΟΜΟΥΣ, εξετάζει λέει τη λύση του insomnia. Λες και ο κάθε ένας εδώ μέσα αγοράζει απευθείας από Cupertino, και όχι από τα ΙΔΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. 14 minutes ago, Jmanol000 said: έτσι λέει για να το παίξει καλύτερος , Διάβασε το παραπάνω και εσύ, και περιμένω ακόμα από εσένα απάντηση στο εξής: 4 hours ago, polaki said: Και ποιος θα με καλύψει εμένα αν μου βγει πίθηκος το κινητό; Mη χαθείτε και ο ένας και ο άλλος ε? Αναμένω απάντησή σας. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:46 μμ από polaki 1
koutsis Δημοσ. Σάββατο στις 02:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:43 μμ 56 λεπτά πριν, polaki είπε ΦΥΣΙΚΑ και έχω αγοράσει. Αρχικά ποιός σου μίλησε για μεταχειρισμένα? Που βρήκες στο δικό μου κείμενο τη λέξη μεταχειρισμένο. Είπα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ. Οκ? Πάμε παρακάτω. Ο από πάνω λέει ότι αντί να προτείνει ΜΑΓΑΖΙΑ με εγγυήσεις και ΝΟΜΟΥΣ, εξετάζει λέει τη λύση του insomnia. Λες και ο κάθε ένας εδώ μέσα αγοράζει απευθείας από Cupertino, και όχι από τα ΙΔΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. Διάβασε το παραπάνω και εσύ, και περιμένω ακόμα από εσένα απάντηση στο εξής: Mη χαθείτε και ο ένας και ο άλλος ε? Αναμένω απάντησή σας. Οι αγγελίες του insomnia πουλανε μεταχειρισμένα, κάνω λάθος; άρα ποιά είναι η λύση του insomnia αν όχι μεταχειρισμένο; Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να ξεχωρησεις το αυθεντικό κινητό από το μαϊμού όταν το δεις από κοντά ειναι δικό σου θέμα. Δίνε μια περιουσία για κινητό αν σου περισσεύουν. Εμένα δεν μου περισσεύουν δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα