notist Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Πουλάνε και σφραγισμένα. Κάποιοι όμως δεν έχουν απόδειξη γιατί λένε ότι τους τα έχουν κάνει δώρο, η τους τα έδωσε η εταιρεία τους και κάτι τέτοια απίθανα. Όποιος θέλει αγοράζει.
koutsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, notist είπε Πουλάνε και σφραγισμένα. Κάποιοι όμως δεν έχουν απόδειξη γιατί λένε ότι τους τα έχουν κάνει δώρο, η τους τα έδωσε η εταιρεία τους και κάτι τέτοια απίθανα. Όποιος θέλει αγοράζει. Τα σφραγισμένα πολύ πιθανόν να είναι από επιδότηση ή όντως να τα δίνει η εταιρία τους σαν εταιρικά. Και πάλι όμως θα το ανοίξεις να δεις τι έχει μέσα, δεν θα το πάρεις έτσι! Εννοείται υπάρχουν και πολλοί απατεώνες. Αν δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις καλύτερα αγορά από κατάστημα... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από koutsis
Jmanol000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, notist είπε Πουλάνε και σφραγισμένα. Κάποιοι όμως δεν έχουν απόδειξη γιατί λένε ότι τους τα έχουν κάνει δώρο, η τους τα έδωσε η εταιρεία τους και κάτι τέτοια απίθανα. Όποιος θέλει αγοράζει. καλά σφραγισμένα δεν είναι να τα εμπιστευτείς , ειδικά αν το ποιον βρίσκεται ακόμα στην αγορά και η τιμή του είναι πολύ υψηλότερη 1
WhoKilledJFK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On Topic : Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν θα αγόραζα ούτε καλώδιο φόρτισης... Off Topic (μιας και προηγηθηκαν αντίστοιχα σχόλια...) : Το σπορ των αγγελιών μεταχειρισμένων δεν είναι για όλους...Ο οποιοσδήποτε αναπτύσσει αμφιβολίες και φόβους περί πιθανής απάτης, κάνει τη χάρη στον εαυτό του και παει σε κατάστημα ή παραγγελνει online και έχει το κεφαλάκι του ήσυχο (στις περισσότερες των περιπτώσεων, γιατι και με καταστήματα φαντάσματα έχουν γυριστεί κάτι ωραία έργα παλαιότερα;-)...π.χ. peri-shop) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από WhoKilledJFK 2 2
Jmanol000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, WhoKilledJFK είπε On Topic : Από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν θα αγόραζα ούτε καλώδιο φόρτισης... Off Topic (μιας και προηγηθηκαν αντίστοιχα σχόλια...) : Το σπορ των αγγελιών μεταχειρισμένων δεν είναι για όλους...Ο οποιοσδήποτε αναπτύσσει αμφιβολίες και φόβους περί πιθανής απάτης, κάνει τη χάρη στον εαυτό του και παει σε κατάστημα ή παραγγελνει online και έχει το κεφαλάκι του ήσυχο (στις περισσότερες των περιπτώσεων, γιατι και με καταστήματα φαντάσματα έχουν γυριστεί κάτι ωραία έργα παλαιότερα;-)...π.χ. peri-shop) όλοι λέτε ότι δεν θα αγοράζατε χωρίς να λέτε ποτέ ένα συγκεκριμένο λόγο η να έχετε κάτι απτό να προσάψετε , όσο για το perishop δεν θεωρώ ότι την πάτησε κάποιος που γνωρίζει να κάνει αγορές και να προσέχει , εγώ είχα πει σε αρκετούς γνωστούς μου να μην πάρουν και δεν με άκουσαν , τουλάχιστον κατάλαβα γιατί είχε νόημα που έμπαινε πρώτο στη λίστα ωσ promoted αν θυμαμαι καλα
great Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 8 hours ago, Jmanol000 said: όλοι λέτε ότι δεν θα αγοράζατε χωρίς να λέτε ποτέ ένα συγκεκριμένο λόγο η να έχετε κάτι απτό να προσάψετε τι να πουν, δεκαδες αν ψαξεις στο internet για απατεωνιες, το γραψαν και καποιοι εδω με παραδειγματα, τωρα αληθεια τι περιμενεις αλλο, εχετε μπερδευτει ομιλος ΖΕR , εχετε δει ποτε τις εκπομπες; και θελετε και λογο γιατι δεν θα αγοραζες απο εκει; 2
Jmanol000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, great είπε τι να πουν, δεκαδες αν ψαξεις στο internet για απατεωνιες, το γραψαν και καποιοι εδω με παραδειγματα, τωρα αληθεια τι περιμενεις αλλο, εχετε μπερδευτει ομιλος ΖΕR , εχετε δει ποτε τις εκπομπες; και θελετε και λογο γιατι δεν θα αγοραζες απο εκει; Τι να ψάξω ρε φίλε; Κατι απτό ζήτησα και δεν μου λέτε τίποτα συγκεκριμένο ; Τις εκπομπές που βγήκαν πριν 10 χρόνια να δω ; Τι σχέση έχουν με το τώρα ; Εδώ πέρα τι παραδείγματα έχεις δει γραμμένα ; Γιατί κοίταξα και σε άλλα φόρουμ και δεν βρίσκω κάτι τύπου jmc tech ή perishop μπορεί να κάνω λάθος αλλά η γνώμη χωρίς κάποια απτή απόδειξη δεν βοηθάει καθόλου
WhoKilledJFK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε Τι να ψάξω ρε φίλε; Κατι απτό ζήτησα και δεν μου λέτε τίποτα συγκεκριμένο ; Τις εκπομπές που βγήκαν πριν 10 χρόνια να δω ; Τι σχέση έχουν με το τώρα ; Εδώ πέρα τι παραδείγματα έχεις δει γραμμένα ; Γιατί κοίταξα και σε άλλα φόρουμ και δεν βρίσκω κάτι τύπου jmc tech ή perishop μπορεί να κάνω λάθος αλλά η γνώμη χωρίς κάποια απτή απόδειξη δεν βοηθάει καθόλου Παρότι 1000% σίγουρος οτι θα το μετανιώσω το τρολofeedάρισμα, ας κανουμε οτι πιστεύουμε πως δεν βρίσκεις μόνος/η σου πληροφορίες και ας παραθέοσυμε αυτό, για αρχή: https://www.google.com/search?sca_esv=fa851b694379ccd1&rlz=1C1GCEB_enGR1065GR1065&sxsrf=ADLYWIKnnA4QCXycKyLpAev688bqPGWeXw:1736429586553&q=zer+νεος+κοσμος&si=ACC90nwjPmqJHrCEt6ewASzksVFQDX8zco_7MgBaIawvaF4-7stkmPsST1XvbF4EZ-d9jeEBM1D2QpSgTh2PKSvo7QrE0yW18LV7G-l_SEvvybQCTANVILA%3D&uds=ADvngMjNDURqMubXfHHQ3a4u6mW_YPQJaxfVv8fok5PG8AU7LzlNBS7NT-6x1HDcJGVIIV47tn0pUPx67FPB_EYnhgElb-LcJhbeCMfOfY57d7IE-S7q9me37h8bMD4PBFCpUEigZKVS&sa=X&ved=2ahUKEwizhLyl4OiKAxVnR_EDHcpVGfMQ3PALegQIHRAE&biw=1920&bih=993&dpr=1 Καλη ανάγνωση... Υ.Γ : To perishop αναφέρθηκε σε σχόλιο μου προηγουμένως που υπήρχε μια συζήτηση off topic για αγορα από αγγελίες vs καταστήματα, δεν χρειάζεται να γίνεται πασατέμπο...Ας μείνουμε στα του zer... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από WhoKilledJFK 2
Jmanol000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, WhoKilledJFK είπε Παρότι 1000% σίγουρος οτι θα το μετανιώσω το τρολofeedάρισμα, ας κανουμε οτι πιστεύουμε πως δεν βρίσκεις μόνος/η σου πληροφορίες και ας παραθέοσυμε αυτό, για αρχή: https://www.google.com/search?sca_esv=fa851b694379ccd1&rlz=1C1GCEB_enGR1065GR1065&sxsrf=ADLYWIKnnA4QCXycKyLpAev688bqPGWeXw:1736429586553&q=zer+νεος+κοσμος&si=ACC90nwjPmqJHrCEt6ewASzksVFQDX8zco_7MgBaIawvaF4-7stkmPsST1XvbF4EZ-d9jeEBM1D2QpSgTh2PKSvo7QrE0yW18LV7G-l_SEvvybQCTANVILA%3D&uds=ADvngMjNDURqMubXfHHQ3a4u6mW_YPQJaxfVv8fok5PG8AU7LzlNBS7NT-6x1HDcJGVIIV47tn0pUPx67FPB_EYnhgElb-LcJhbeCMfOfY57d7IE-S7q9me37h8bMD4PBFCpUEigZKVS&sa=X&ved=2ahUKEwizhLyl4OiKAxVnR_EDHcpVGfMQ3PALegQIHRAE&biw=1920&bih=993&dpr=1 Καλη ανάγνωση... Υ.Γ : To perishop αναφέρθηκε σε σχόλιο μου προηγουμένως που υπήρχε μια συζήτηση off topic για αγορα από αγγελίες vs καταστήματα, δεν χρειάζεται να γίνεται πασατέμπο...Ας μείνουμε στα του zer... 4 σχεδόν στα 5 αστέρια δεν μου λέει τίποτα , και εκτός αυτού σιγά το σπουδαίο παράδειγμα που ανέφερες που δεν θέλεις να γίνεται πασατέμπο , είπες το περισοπ που το ξέρει όλη η Ελλάδα , αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να δόσεις μην ρίχνεις λάσπη, τέτοιο λιγκ σου στέλνω εγώ για οποία εταιρεία θεσ , καθώς πάντα θα υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος πελάτης , μάλλον τρολαρεισ για αυτό και δεν θα ασχοληθώ περεταίρω , καλή συνέχεια 1 1
efib Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Του μαγαζιού είσαι και τους υπερασπίζεσαι με τόσο σθένος; 1 1
WhoKilledJFK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sleepychris είπε Don’t feed the troll. Εγώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους, δικό μου το λάθος…Απλά κάτι τέτοιοι είναι για μεροκάματο,δεν είναι να τους αφήνεις… Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από WhoKilledJFK 1
Dinos1973 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 hour ago, Jmanol000 said: 4 σχεδόν στα 5 αστέρια δεν μου λέει τίποτα , και εκτός αυτού σιγά το σπουδαίο παράδειγμα που ανέφερες που δεν θέλεις να γίνεται πασατέμπο , είπες το περισοπ που το ξέρει όλη η Ελλάδα , αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να δόσεις μην ρίχνεις λάσπη, τέτοιο λιγκ σου στέλνω εγώ για οποία εταιρεία θεσ , καθώς πάντα θα υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος πελάτης , μάλλον τρολαρεισ για αυτό και δεν θα ασχοληθώ περεταίρω , καλή συνέχεια Τις αρνητικές διαβάζουμε πάντα όχι τις θετικές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις