Προς το περιεχόμενο

Ομιλος Zer και iPhone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Jmanol000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα να έχει πολύ φτηνά iPhone 14 Pro refurbished όπως τα λέει και έτσι το σύστησα σαν λύση σε γνωστό που θέλει να αγοράσει iPhone . Ποια είναι η γνώμη σας ; Έχετε κάποια εμπειρία να τα iPhone του μαγαζιού ; Ευχαριστώ πολύ 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Είδα να έχει πολύ φτηνά iPhone 14 Pro refurbished όπως τα λέει και έτσι το σύστησα σαν λύση σε γνωστό που θέλει να αγοράσει iPhone . Ποια είναι η γνώμη σας ; Έχετε κάποια εμπειρία να τα iPhone του μαγαζιού ; Ευχαριστώ πολύ 

Φαντάζομαι θα είναι τίγκα στα μαϊμού ανταλλακτικά!

• Λύση
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φαντάζομαι θα είναι τίγκα στα μαϊμού ανταλλακτικά!

ευχαριστώ , εγώ ειχα  την εντύπωση ότι θα είναι απλά μεταχειρισμένο 

1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Τρέξε όσο μακρυά γίνεται……

ευχαριστώ για την απάντηση , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ? 

Δημοσ.
4 hours ago, Jmanol000 said:

ευχαριστώ για την απάντηση , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ? 

Τι μπορεί να περιμένεις όταν πωλούσαν κινέζικες αντιγραφές του iPhone 4, αλλά και των nokia?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Τι μπορεί να περιμένεις όταν πωλούσαν κινέζικες αντιγραφές του iPhone 4, αλλά και των nokia?

αλήθεια ? δεν το γνώριζα αυτό ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Δεν λέει μεταχειρισμένα, λέει refurbished.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δεν λέει μεταχειρισμένα, λέει refurbished.

ε καλά όλα τα μαγαζιά λένε refurbished στην Ελλάδα και δεν αλλάζουν τίποτα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

ε καλά όλα τα μαγαζιά λένε refurbished στην Ελλάδα και δεν αλλάζουν τίποτα

Refurbished σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί το κινητό. Καμία σχέση με μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Refurbished σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί το κινητό. Καμία σχέση με μεταχειρισμένο.

σώπα ρε , και το πιστεύεις εσύ αυτό τώρα ? εγώ αυτό είπα όλοι το λένε και δεν αλλάζουν τίποτα , έχω αγοράσει και ούτε είχαν αλλάξει τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

σώπα ρε , και το πιστεύεις εσύ αυτό τώρα ? εγώ αυτό είπα όλοι το λένε και δεν αλλάζουν τίποτα , έχω αγοράσει και ούτε είχαν αλλάξει τίποτα 

Αν δεν είχαν αλλάξει τίποτα γιατί να πουν ότι ειναι refurbished? Γιατί να ρίξουν την αξία του κινητού τους χωρίς λόγο; 🤔 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν δεν είχαν αλλάξει τίποτα γιατί να πουν ότι ειναι refurbished? Γιατί να ρίξουν την αξία του κινητού τους χωρίς λόγο; 🤔 

μπα την ανέβασαν έτσι πάει για κάνα διχιλιαρο το 11αρι 

Δημοσ.

Η αγορα εχει γεμισει με μαγαζια που πουλανε refurbished/μεταχειρισμενα iphone.

Τα φερνουν απο ευρωπη κυριως. Μπορει να παει να το ελεγξει να δει αν ειναι οκ, οθονη μπαταρια κλπ.

ο ζερ ενας τυπακος ειναι που εχει ακρες σε καναλια και κανει εκπομπες, και παλιοτερα εφερνε κινεζικα φασον που κολλουσε το ονομα του τυπου turbo x. Τελευταια ειναι ενεργος και στα social.

η αγορα μεταχειρισμενου εχει γενικα τα ρισκα της, ενω ισχυει παντα ο κανονας, οτι ειναι πολυ φθηνο για να ειναι αληθινο κάτι βρωμαει.

απο την αλλη οταν ενα τηλ

εχει 700€ δεν καταλαβαινω ποιος δινει 450-500€ για να το παρει μεταχειρισμενο, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SuperLuigis είπε

Η αγορα εχει γεμισει με μαγαζια που πουλανε refurbished/μεταχειρισμενα iphone.

Τα φερνουν απο ευρωπη κυριως. Μπορει να παει να το ελεγξει να δει αν ειναι οκ, οθονη μπαταρια κλπ.

ο ζερ ενας τυπακος ειναι που εχει ακρες σε καναλια και κανει εκπομπες, και παλιοτερα εφερνε κινεζικα φασον που κολλουσε το ονομα του τυπου turbo x. Τελευταια ειναι ενεργος και στα social.

η αγορα μεταχειρισμενου εχει γενικα τα ρισκα της, ενω ισχυει παντα ο κανονας, οτι ειναι πολυ φθηνο για να ειναι αληθινο κάτι βρωμαει.

απο την αλλη οταν ενα τηλ

εχει 700€ δεν καταλαβαινω ποιος δινει 450-500€ για να το παρει μεταχειρισμενο, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα

Γιατι ποιο κινητό έχεις δει με 700 που κάποιος θα πάρει με 500; Εγώ δεν έχω δει . Μίλησα για το 14ρι προ που δεν υπάρχει καινούριο ή ως καινούριο κοστίζει όσο το 16ρι 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Γιατι ποιο κινητό έχεις δει με 700 που κάποιος θα πάρει με 500; Εγώ δεν έχω δει . Μίλησα για το 14ρι προ που δεν υπάρχει καινούριο ή ως καινούριο κοστίζει όσο το 16ρι 

Μιλαω γενικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...