Jmanol000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Είδα να έχει πολύ φτηνά iPhone 14 Pro refurbished όπως τα λέει και έτσι το σύστησα σαν λύση σε γνωστό που θέλει να αγοράσει iPhone . Ποια είναι η γνώμη σας ; Έχετε κάποια εμπειρία να τα iPhone του μαγαζιού ; Ευχαριστώ πολύ
koutsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Είδα να έχει πολύ φτηνά iPhone 14 Pro refurbished όπως τα λέει και έτσι το σύστησα σαν λύση σε γνωστό που θέλει να αγοράσει iPhone . Ποια είναι η γνώμη σας ; Έχετε κάποια εμπειρία να τα iPhone του μαγαζιού ; Ευχαριστώ πολύ Φαντάζομαι θα είναι τίγκα στα μαϊμού ανταλλακτικά!
Λύση Jmanol000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, koutsis είπε Φαντάζομαι θα είναι τίγκα στα μαϊμού ανταλλακτικά! ευχαριστώ , εγώ ειχα την εντύπωση ότι θα είναι απλά μεταχειρισμένο 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Τρέξε όσο μακρυά γίνεται…… ευχαριστώ για την απάντηση , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ?
Dinos1973 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Jmanol000 said: ευχαριστώ , εγώ ειχα την εντύπωση ότι θα είναι απλά μεταχειρισμένο ευχαριστώ για την απάντηση , υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ? Τι μπορεί να περιμένεις όταν πωλούσαν κινέζικες αντιγραφές του iPhone 4, αλλά και των nokia? 1
Jmanol000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Τι μπορεί να περιμένεις όταν πωλούσαν κινέζικες αντιγραφές του iPhone 4, αλλά και των nokia? αλήθεια ? δεν το γνώριζα αυτό ευχαριστώ πολύ
koutsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε ευχαριστώ , εγώ ειχα την εντύπωση ότι θα είναι απλά μεταχειρισμένο Δεν λέει μεταχειρισμένα, λέει refurbished. 1
Jmanol000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν λέει μεταχειρισμένα, λέει refurbished. ε καλά όλα τα μαγαζιά λένε refurbished στην Ελλάδα και δεν αλλάζουν τίποτα
koutsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Jmanol000 είπε ε καλά όλα τα μαγαζιά λένε refurbished στην Ελλάδα και δεν αλλάζουν τίποτα Refurbished σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί το κινητό. Καμία σχέση με μεταχειρισμένο.
Jmanol000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, koutsis είπε Refurbished σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί το κινητό. Καμία σχέση με μεταχειρισμένο. σώπα ρε , και το πιστεύεις εσύ αυτό τώρα ? εγώ αυτό είπα όλοι το λένε και δεν αλλάζουν τίποτα , έχω αγοράσει και ούτε είχαν αλλάξει τίποτα
koutsis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε σώπα ρε , και το πιστεύεις εσύ αυτό τώρα ? εγώ αυτό είπα όλοι το λένε και δεν αλλάζουν τίποτα , έχω αγοράσει και ούτε είχαν αλλάξει τίποτα Αν δεν είχαν αλλάξει τίποτα γιατί να πουν ότι ειναι refurbished? Γιατί να ρίξουν την αξία του κινητού τους χωρίς λόγο; 🤔 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από koutsis
Jmanol000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, koutsis είπε Αν δεν είχαν αλλάξει τίποτα γιατί να πουν ότι ειναι refurbished? Γιατί να ρίξουν την αξία του κινητού τους χωρίς λόγο; 🤔 μπα την ανέβασαν έτσι πάει για κάνα διχιλιαρο το 11αρι
SuperLuigis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Η αγορα εχει γεμισει με μαγαζια που πουλανε refurbished/μεταχειρισμενα iphone. Τα φερνουν απο ευρωπη κυριως. Μπορει να παει να το ελεγξει να δει αν ειναι οκ, οθονη μπαταρια κλπ. ο ζερ ενας τυπακος ειναι που εχει ακρες σε καναλια και κανει εκπομπες, και παλιοτερα εφερνε κινεζικα φασον που κολλουσε το ονομα του τυπου turbo x. Τελευταια ειναι ενεργος και στα social. η αγορα μεταχειρισμενου εχει γενικα τα ρισκα της, ενω ισχυει παντα ο κανονας, οτι ειναι πολυ φθηνο για να ειναι αληθινο κάτι βρωμαει. απο την αλλη οταν ενα τηλ εχει 700€ δεν καταλαβαινω ποιος δινει 450-500€ για να το παρει μεταχειρισμενο, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα 2
Jmanol000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, SuperLuigis είπε Η αγορα εχει γεμισει με μαγαζια που πουλανε refurbished/μεταχειρισμενα iphone. Τα φερνουν απο ευρωπη κυριως. Μπορει να παει να το ελεγξει να δει αν ειναι οκ, οθονη μπαταρια κλπ. ο ζερ ενας τυπακος ειναι που εχει ακρες σε καναλια και κανει εκπομπες, και παλιοτερα εφερνε κινεζικα φασον που κολλουσε το ονομα του τυπου turbo x. Τελευταια ειναι ενεργος και στα social. η αγορα μεταχειρισμενου εχει γενικα τα ρισκα της, ενω ισχυει παντα ο κανονας, οτι ειναι πολυ φθηνο για να ειναι αληθινο κάτι βρωμαει. απο την αλλη οταν ενα τηλ εχει 700€ δεν καταλαβαινω ποιος δινει 450-500€ για να το παρει μεταχειρισμενο, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα Γιατι ποιο κινητό έχεις δει με 700 που κάποιος θα πάρει με 500; Εγώ δεν έχω δει . Μίλησα για το 14ρι προ που δεν υπάρχει καινούριο ή ως καινούριο κοστίζει όσο το 16ρι
SuperLuigis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 40 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Γιατι ποιο κινητό έχεις δει με 700 που κάποιος θα πάρει με 500; Εγώ δεν έχω δει . Μίλησα για το 14ρι προ που δεν υπάρχει καινούριο ή ως καινούριο κοστίζει όσο το 16ρι Μιλαω γενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα