Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Cubicolor said:

γνωριζεις αν  υπαρχουν ευρωπαικα καταστηματα  που να  πουλανε refurbished σκληρους δισκους? περα  απο το αμαζον  εννοω.

αν  γνωριζεις  φυσικα.?  επειδη δεν  μπορω να  βρω ευρωπαικα καταστηματα. εχω βρει μονο καταστηματα  που ειναι εκτος  ευρωπαικης ενωσης  μεχρι στιγμης ..

θα κοιταγα amazon και ebay.αλλιως ας παρει new.και αλλο μοντελο να παρει who cares.backup θελει να κραταει οχι να στησει datacenter

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, poulinos said:

θα κοιταγα amazon και ebay.αλλιως ας παρει new.και αλλο μοντελο να παρει who cares.backup θελει να κραταει οχι να στησει datacenter

ενταξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Cubicolor said:

ενταξει 

οπως ειχα γραψει πιο πανω σημασια δεν εχει μονο τι δισκο θα παρει αλλα το να εχει  backup. και ολοι οι  servers κτλ ασχετα που φορανε πολλες φορες datacenter edition σκληρους παντα μα παντα υπαρχει backup με οποιαδηποτε μορφη.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
21 minutes ago, poulinos said:

οπως ειχα γραψει πιο πανω σημασια δεν εχει μονο τι δισκο θα παρει αλλα το να εχει  backup. και ολοι οι  servers κτλ ασχετα που φορανε πολλες φορες datacenter edition σκληρους παντα μα παντα υπαρχει backup με οποιαδηποτε μορφη.

ναι το καταλαβαινω  απολυτα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Cubicolor είπε

απλα  φιλε μου απο το αμερικανικο amazon θα πληρωσει custom charges και taxes/

To  γερμανικο αμαζον  φιλε μου δεν εχεις   τον  WD Ultrastar DC HC550 16TB SATA 6G 3.5" 7200RPM Enterprise HDD   σε  refurbished..

Αυτός με τα 208 ευρώ που έβαλες είναι από γερμανικό αμαζον. Μάλλον κοροϊδεύεις εδώ μέσα για να περνάς την ώρα σου.

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, panos spain said:

Αυτός με τα 208 ευρώ που έβαλες είναι από γερμανικό αμαζον. Μάλλον κοροϊδεύεις εδώ μέσα για να περνάς την ώρα σου.

Just now, Cubicolor said:
18 minutes ago, panos spain said:

file τι λες?/

φιλε στο γερμανικο αμαζον δεν  υπαρχει  σαν refurbized

image.png.8eb4d0de12c0b94e61f1baab29b4a502.png

3 minutes ago, Cubicolor said:

file τι λες?/

μονο στο αμερικανικο αμαζον υπαρχει  

μαλλον δεν το ειδες καλα  φιλε   μου.image.png.85ffbdff488da50be62e6867edb1a4ca.png

Δημοσ.

raid 1 τουλάχιστον οποίο δίσκο θέλει , ακόμα και αυτό δεν σε φυλάει από malware μόνο "ερασιτεχνικό" hardware failure 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Cubicolor είπε

file τι λες?/

μονο στο αμερικανικο αμαζον υπαρχει  

μαλλον δεν το ειδες καλα  φιλε   μου.image.png.85ffbdff488da50be62e6867edb1a4ca.png

Δεύτερο μνμ, σελίδα 3, amazon.de

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, panos spain said:

Δεύτερο μνμ, σελίδα 3, amazon.de

τοτε  ειτανε διαθεσιμος και τον ειχε σε προσφορα    απλα τοτε  ο φιλος  μου δεν  ειτανε ετοιμος στο να  αγορασει..ειτανε ακομα παρα  πολυ    επιφυλακτικος με  τους  refurbized  diskous οποτε  μην προτρεχεις σε παρακαλω/

Επεξ/σία από Cubicolor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Cubicolor είπε

τοτε  ειτανε διαθεσιμος και τον ειχε σε προσφορα    απλα τοτε  ο φιλος  μου δεν  ειτανε ετοιμος στο να  αγορασει..ειτανε ακομα παρα  πολυ    επιφυλακτικος με  τους  refurbized  diskous οποτε  μην προτρεχεις σε παρακαλω/

Υπάρχει ειδική sticky ενότητα για να βοηθήσει τον φίλο σου :

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
7 hours ago, Cubicolor said:

τοτε  ειτανε διαθεσιμος και τον ειχε σε προσφορα    απλα τοτε  ο φιλος  μου δεν  ειτανε ετοιμος στο να  αγορασει..ειτανε ακομα παρα  πολυ    επιφυλακτικος με  τους  refurbized  diskous 

ας παρει new διοτι με τα κολληματα που τρωει ο φιλος σιμου αν χτυπησει ο δισκος θα σου πει μετα:και στα ειπα εγω δεν ειναι καλοι οι refurbished.γνωστη ιστορια.

Δημοσ.
On 04/01/2025 at 17:08, Aris_ said:

raid 1 τουλάχιστον οποίο δίσκο θέλει , ακόμα και αυτό δεν σε φυλάει από malware μόνο "ερασιτεχνικό" hardware failure 

το raid 1 δεν το λες ολοκληρωμενο backup. με πολλους τροπους μπορει να  χασει αρχεια απο raid1.το raid 1 ειναι μονο backup του hardware πιο πολυ και αυτο υπο προυποθεσεις

8 hours ago, Cubicolor said:

σε  αυτο δεν εχεις αδικο μετα θα βρω και το μπελα μου

πολλες φορες εχω πει την αποψη μου και μετα τα ακουω εγω οποτε γενικα δεν επιμενω πλεον στο τι να παρει ο αλλος.

ειδικα οταν ο αλλος δεν νιωθει

Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

το raid 1 δεν το λες ολοκληρωμενο backup. με πολλους τροπους μπορει να  χασει αρχεια απο raid1.το raid 1 ειναι μονο backup του hardware πιο πολυ και αυτο υπο προυποθεσεις

πολλες φορες εχω πει την αποψη μου και μετα τα ακουω εγω οποτε γενικα δεν επιμενω πλεον στο τι να παρει ο αλλος.

ειδικα οταν ο αλλος δεν νιωθει

και  εγω το ιδιο ειχα παθει μια φορα.. ειχα προτεινει σε ενα γνωστο μου να παρει κατι που ειθελε να   αγορασει ., βασικα ειτανε  για ενα  κινητο     και οταν το αγορασε  αρχισε να μου λεει οτι δεν του αρεσε  και εριξε σε εμενα την ευθυνη,.. οτι και καλα δεν ειναι καλο,, οτι  αλλα περιμενε απο το  κινητο κτλ..

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Cubicolor said:

και  εγω το ιδιο ειχα παθει μια φορα.. ειχα προτεινει σε ενα γνωστο μου να παρει κατι που ειθελε να   αγορασει ., βασικα ειτανε  για ενα  κινητο     και οταν το αγορασε  αρχισε να μου λεει οτι δεν του αρεσε  και εριξε σε εμενα την ευθυνη,.. οτι και καλα δεν ειναι καλο,, οτι  αλλα περιμενε απο το  κινητο κτλ..

οποτε αστον να τον παρει new

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...