Cubicolor Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 minute ago, poulinos said: 1 tb western digital . 2,5 inches.δεν θυμαμαι μοντελο. δεν ειναι τιποτα τρελλο.οπως ειπα με ενοιαζε να εχω τα αρχεια σε δυο δισκους.αν ειναι να χαλασει ο δισκος θα χαλασει ειτε ειναι των 100 ευρω ειτε των 1000.τον εχω ηδη 5-6 χρονια και μια φορα ανα 2-3 βδομαδες του περναω τα backup μου και μετα ξανα πισω. τα backup μου ειναι λιγα οποτε και ο 1 Tb ειναι ήδη μεγαλος. δεν κραταω ταινιες και τετοια.μονο φωτογραφιες απο ταξιδια και κανα σημαντικο αρχειο. και την μουσικη μου που δεν ειναι ουτε 20 gb. σε εναν εξωτερικο δισκο αξιζει να βαλεις backup αρχεια απο ταινιες. φωτογραφιες μουσικη , εγγραφα?
poulinos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 minutes ago, Cubicolor said: σε εναν εξωτερικο δισκο αξιζει να βαλεις backup αρχεια απο ταινιες. φωτογραφιες μουσικη , εγγραφα? εγω σου ειπα μια φορα σε εσωτερικο και μια σε εξωτερικο.μια στο λαπτοπ που το εχω μαζι μου και μια στον εξωτερικο που βολευει να τον παω οπουδηποτε. ετσι βολεψε εμενα.αλλος μπορει να παιζει με nas αλλος με cloud
Cubicolor Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 minutes ago, poulinos said: εγω σου ειπα μια φορα σε εσωτερικο και μια σε εξωτερικο.μια στο λαπτοπ που το εχω μαζι μου και μια στον εξωτερικο που βολευει να τον παω οπουδηποτε. ετσι βολεψε εμενα.αλλος μπορει να παιζει με nas αλλος με cloud το καλυτερο αυτο ειναι να εχεις εναν εσωτερικο δισκο και εναν εξωτερικο δισκο οπως μου ειπες.
poulinos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 19 minutes ago, Cubicolor said: το καλυτερο αυτο ειναι να εχεις εναν εσωτερικο δισκο και εναν εξωτερικο δισκο οπως μου ειπες. για τις δικες μου αναγκες με βολευει. ναι θα μπορουσα να εχω και Nas θα μπορουσα να εχω και cloud κτλ.περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε.καποιος αλλος θα ελεγε οτι θελει να τα εχει cloud. ολα ειναι συσχετισμος τις αναγκες και τα λεφτα που θες να δωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα