Ducatista Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδια! Λοιπόν μπαίνω στο θέμα έχω ένα Ρούτερ το κλασικό μαύρο της cosmote εχει επιλογή για 2 συχνότητες την 2.4 και την 5 και προφανώς τρέχουν ταυτόχρονα μπορώ οταν θέλω να κλείνω την μια; π.χ να κλείσω την 2.4 και να αφήσω την 5
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδια! Λοιπόν μπαίνω στο θέμα έχω ένα Ρούτερ το κλασικό μαύρο της cosmote εχει επιλογή για 2 συχνότητες την 2.4 και την 5 και προφανώς τρέχουν ταυτόχρονα μπορώ οταν θέλω να κλείνω την μια; π.χ να κλείσω την 2.4 και να αφήσω την 5 Nαι μπορείς,γιατί να το κάνεις όμως;
Ducatista Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Nαι μπορείς,γιατί να το κάνεις όμως; Γιατί στο 2.4 έχω τα κινητά ταμπλετ κλπ και οταν δεν θέλω τα παιδιά να είναι μέσα θέλω να κλείνω αυτη τη συχνότητα χωρις να αλλάζω κωδικούς κλπ
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Γιατί στο 2.4 έχω τα κινητά ταμπλετ κλπ και οταν δεν θέλω τα παιδιά να είναι μέσα θέλω να κλείνω αυτη τη συχνότητα χωρις να αλλάζω κωδικούς κλπ Αν δεν συνδέονται στο 5 απο μόνα τους........
Ducatista Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αν δεν συνδέονται στο 5 απο μόνα τους........ Έχω άλλο κωδικό εκεί! Έχουμε λύση???
pp6210 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 σιγουρα μεσα απο το μενου του ρουτερ θα μπορεις να απενεργοποιησεις το 2.4, τωρα ποσο βολικο ειναι....
Ducatista Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, pp6210 είπε σιγουρα μεσα απο το μενου του ρουτερ θα μπορεις να απενεργοποιησεις το 2.4, τωρα ποσο βολικο ειναι.... Υπάρχει κάποιος οδηγός γιατι δεν το βρίσκω..! Αν υπάρχει κάποια άλλη λύση παρόμοια ποιο εύκολη να μου την πειτε
uniquegr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/24/2024 στις 9:58 ΜΜ, Ducatista είπε Έχω άλλο κωδικό εκεί! Έχουμε λύση??? Κλείδωμα mac address. Ορίζεις ποιες mac addresses θέλεις να απορρίπτονται και στη συνέχεια ενεργοποιείς και απενεργοποιείς τον κανόνα κατά το δοκούν.
Ducatista Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, uniquegr είπε Κλείδωμα mac address. Ορίζεις ποιες mac addresses θέλεις να απορρίπτονται και στη συνέχεια ενεργοποιείς και απενεργοποιείς τον κανόνα κατά το δοκούν. Αυτό και αν μου φαίνεται βουνό!
kaklikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημερα και χρονια πολλα. Για αρχη ενεργοποιησε το band steering να κανεις τις δυο μπαντες μια με κωδικο που δεν θα ξερουν τα παιδια. Επειτα ανοιξε ενα guest network ssid 2.4 για να το δωσεις στα παιδια. Οταν θα θελεις να κοβεις το ιντερνετ θα πρεπει να μπαινεις στο ρουτερ και να πατας στο guest network off. Η καλυτερη λυση ειναι ομως να κανεις mac filtering απο το parental control και οχι μεσα απο το wifi γιατι μεσα απο το wifi θα πρεπει να μπαινεις μεσα καθε φορα και να το ανοιγοκλεινεις. ειναι πολυ απλο. απλα επιλεγεις τις mac απο τα ταμπλετ των παιδιων και τα περνας μεσα. επειτα μπορεις να κανεις ενα πλανο ποιες μερες και ποιες ωρες να εχουν τα συγκεκριμενα mac δηλαδη τα παιδια προσβαση στο δικτυο και ετσι δεν θα ασχοληθεις ξανα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από kaklikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα