stepits Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Είμαι με windows 11 24Η2 σε λαπτοπ και τώρα έκανα κλώνο σε desktop. Όλα καλά Ryzen Nvidia. H κοινοχρησία φακέλου δεν δουλέυει όμως με τίποτα με λάθος 0x80004005 αμφίδρομα στο ίδιο work group και ίδιο wireless. Τα έχω κάνει "σχεδόν όλα". Νομίζω ότι κάτι τρέχει με την registry. Βοήθεια καλοδεχούμενη. Ερώτηση: Όταν περνάς μεγάλη αναβάθμιση γνωρίζω ότι τα πιο πολλά κλειδιά του μητρώου ενημερώνονται σωστά. (Δεν χρησιμοποιώ κανένα Registry Cleaner Software). Τί λέτε ισχύει αυτό;
29gk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 https://www.howtogeek.com/810837/how-to-fix-error-code-0x80004005-on-windows-10-and-11/
stepits Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Τα έχω δει όλα αυτά ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς κάποια μακακία έχω κάνει με registry κλειδιά ή έχει γίνει κάποιο μικρό corrupt στο user profile. Σύντομά θα μάθω γιατί ευτυχώς μπορώ να κάνω πειραμάτα. Καταρχάς από το ίδιο pc (στον εαυτό του) όταν πατάω στο file explorer \\192.168.1.5 (private ip address του) που είναι η διεύθυνση του μου βγάζει network error cannot access 0x80004005 και όταν πατάω το \\computername μου βγάζει τον κοινόχρηστο φάκελο αλλά όταν κάνω διπλό κλικ για άνοιγμα παίρνω open folder error is not accessible. You might not have permission to use this network resource.... The specified network name is no longer available. Ενώ όταν πατάω τον συγκεκριμένο κοινόχρηστο φάκελο από το τοπικό δίσκο μπαίνω κανονικά και άμεσα. Πάντα Τοπικά και στο ίδιο pc από το ίδιο pc.
29gk Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δοκιμασε και στα 2 pc που προσπαθεις να δεις δικτυακα, να αφαιρεσεις τις δικτυακες ρυθμισεις και μετα απο επανεκκινηση, και στα δυο να δωσεις νεες και με αλλες οπως και καρφωτες ips. Επισης τσεκαρε τα σωστα δικαιωματα προσβασης στο κοινοχρηστο, καθως πολλες φορες οι αναβαθμισεις τα "επαναφερουν" οπου η MS θεωρει το σωστο και αν και ολα αυτα δεν πιασουν, θα προτεινα κλεισιμο στο ρουτερ για κανα 15λεπτο, ειδικα αν μοιραζει μεσω dhcp αντρεσσες και μετα ανοιγμα μια προς μια τις συσκευες. Παιξε ισως και με τα παρακατω, ΑΦΟΥ εισαι σιγουρος πως δεν υπαρχει καποιο software που να σου κανει ζημια κρατωντας ή και διαχειριζοντας ips ( antivirus, firewall κτλ ) Search box "Commend prompt" Type "ipconfig /release" and press Enter. Type "ipconfig /renew" and press Enter. Type "ipconfig /flushdns" and press Enter. Restart the computer.
stepits Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Τα έχω κάνει όλα ---- σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς κάποια μακακία έχω κάνει με registry κλειδιά ή έχει γίνει κάποιο μικρό corrupt στο user profile. Αυτά τα στοιχεία παραπάνω, από το ίδιο pc στο εαυτό του κάτι τέτοιο δείχνουν. Όταν δεν μπορεί να μπει ο ίδιος ο εαυτός στην κοινοχρησία πώς θα μπεί ο γείτονας. Το ψάχνω...
stepits Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία! Τελικά δεν μπορούσα να χάσω άλλο χρόνο κ έκανα reset τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα