Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Αν άνοιξα το topic σε λάθος πεδίο ζητώ συγνώμη... Ήθελα μια βοήθεια! Αγόρασα ένα προϊόν από μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών και ήταν ελαττωματικό οπότε ζήτησα επιστροφή χρημάτων... το θέμα είναι πως δεν θυμόμουν με ποια κάρτα είχα κάνει την αφορά online και η απόδειξη επειδή ήταν ήδη από αντικατάσταση δεν έγραφε τα τελευταία ψηφία... έδωσα λοιπόν την μια και μετά ψάχνοντας τα mail μου είδα πως είχα πληρώσει με των δεύτερη... Θα έχω πρόβλημα στην επιστροφή χρημάτων άραγε? Έχει συμβεί σε κάποιον?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Pol16 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Αν άνοιξα το topic σε λάθος πεδίο ζητώ συγνώμη... Ήθελα μια βοήθεια! Αγόρασα ένα προϊόν από μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών και ήταν ελαττωματικό οπότε ζήτησα επιστροφή χρημάτων... το θέμα είναι πως δεν θυμόμουν με ποια κάρτα είχα κάνει την αφορά online και η απόδειξη επειδή ήταν ήδη από αντικατάσταση δεν έγραφε τα τελευταία ψηφία... έδωσα λοιπόν την μια και μετά ψάχνοντας τα mail μου είδα πως είχα πληρώσει με των δεύτερη... Θα έχω πρόβλημα στην επιστροφή χρημάτων άραγε? Έχει συμβεί σε κάποιον?

Θεωρητικά επιστρέφεται στην ίδια κάρτα. Καλύτερα θα είναι να μιλήσεις μαζί τους για να το σιγουρεψεις.

Δημοσ.

Αν γνωριζουν το νουμερο της συναλλαγής δεν χρειαζεται να δωσεις νουμερο καρτας.Και απορω γιατι σου ζητησαν καρτα.Βρισκουν την συναλλαγή, και κανουν επιστροφη χρημάτων στην σωστη καρτα.Οπως και να εχει διορθωσε το λαθος και δωσε την σωστη καρτα.

Δημοσ.

Καλημέρα! Όλα εντάξει, μίλησα μαζί τους και τακτοποιηθηκε. Σας ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...