Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μερικά απο αυτά που έχω δεχτεί τελευταία -Due to quality problems with the product, the merchant wants to recall the items in your order and compensate you. https://shorturl.at/egIFv?bmP=LKkhGOQFHT -We are unable to complete delivery of your order. Your shipping address is incorrect. For redelivery, visit https://shorturl.at/9zXTo?CCT=QHA5sRcDOB Correct your information -Due to the approaching cold weather, in order to ensure that you can spend this winter safely, the city hall hereby resolves to issue you the 2024 winter heating allowance. Please fill in your receipt information completely after receiving the information. We will issue it to you within 7 working days. The collection time will end on November 22, 2024. If you fail to fill in the information, we will consider that you have given up receiving this subsidy. https://rebrand.ly/q4ewqf?gLf=v8etOJBX7S May you have a wonderful and warm winter. Βαριέμα να ξεμπλοκάρω και άλλα για αντιγραφή.
Angeldust Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, totalius είπε Δλδ άμα πατήσεις απλά το σύνδεσμο και δεν κάνεις κάτι άλλο τι πρόβλημα υπάρχει; Δε νομίζω να βαλει κάποιος στοιχεία κάρτας για μια παραγγελία για την οποία δεν είναι σίγουρος. Απλά τους επιβεβαιώνεις οτι το νούμερο χρησιμοποιείται και θα συνεχίσουν να στέλνουν. Το ίδιο ακριβώς με κάτι άκυρα μηνύματα τύπου "hi how are you" που έρχονται στο whatsapp.
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Πρωτη φορα πριν κανα χρονο με κατι παρομοιο που πηγα να την πατησω ευτυχως το προλαβα αλλα εχουν ξεφυγει οι απατεωνες. Εγω περιμενα ενα δεμα απο ΕΛΤΑ και με ηρθε mail απο ελτα ακομα και το mail ταιριαζε αρκετα οτι μπες εκει για να αποδεσμευτει το δεμα και να σου ερθει κτλ. 1.5 ευρω ζηταγαν για να βαλω καρτα. Ευτυχως το ποσταρα εδω στο μπλα μπλα γιατι την ειχα ψιλιαστει αλλα λεω μηπως αλλαξαν τιποτα στα ελτα και ειναι νεα κολπα. Τωρα διαβαζω για sms phising. Καμια προστασια πουθενα με τους κλεφτες που δεν ξερουν κυριολεκτικα πως να φανε τα λεφτα του κοσμακη.
korakios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, SuperLuigis είπε Μου ηρθε scam Sms dhl και στο τηλεφωνο μπηκε στην ιδια ομαδα μηνυματων με τα legit dhl που εχω απο το παρελθον. Πιθανολογω την ομαδοποιηση την κανει καπως το ios μια απο τα ίδια ...
SaFiS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Προχθές μου ήρθε μήνυμα από DHL με link eltaword.com/dema. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι οι scammers?? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Ναι ... να δεις τον ηλιθιο που ηρθε στα ελτα στην ουρα για να το παραλαβει κιολας και δε κανω πλακα επρεπε να απαθανατισω τη στιγμη που του εξηγαγανε οτι δεμα δεν υπαρχει 2
Lucifer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε εξηγαγανε 1 2
comfuzio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Angeldust said: Απλά τους επιβεβαιώνεις οτι το νούμερο χρησιμοποιείται και θα συνεχίσουν να στέλνουν. Το ίδιο ακριβώς με κάτι άκυρα μηνύματα τύπου "hi how are you" που έρχονται στο whatsapp. Αυτό με το whatsapp μου έγινε ως τώρα 4/4 φορές που ήμουν Γερμανία, μόλις έπιανε ο πάροχος (VF) σήμα και λάμβανα το SMS καλώς ήρθατε στην Γερμανία κτλ κτλ στα καπάκια το whatsapp είχα μήνυμα όπως το λες και η πλάκα είναι ότι έχω στα settings να μην δέχομαι από άγνωστα νούμερα τίποτα και όμως όλα περνάνε κανονικά! Το κύριο μου νούμερο που είναι στην nova ως τώρα δεν έχει λάβει κάτι αλλά το VF λαμβάνω τα πάντα από scams! Αν και γενικά αυτοί οι scammers δεν ξέρουν μια από hacking ή γενικά από τεχνολογία, πχ δες τα κλασικά ινδικά scam call centers με techsupport όπου το μόνο που ξέρουν είναι να ανοίγουν το CMD και να κάνουν paste κείμενο όσο τρέχει το tree command ότι και καλά έχεις ιούς ή hackers στο δίκτυο/pc σου, το whatsapp πρέπει να έχει τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας για να παρακάμπτουν τα privacy settings. Δυστυχώς αναγκαστικά το έχω μαζί με το viber γιατί η κουτσή Μαρία δεν ξέρει από signal/telegram/threema ή να μπει στο private δίκτυο μου είτε σε synology chat είτε στο nextcloud chat Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από comfuzio
alexpap Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Lucifer είπε Ξηγάγανε του ρήματος Ξηγάω, Ξηγώ, συνηρημένο του ρήματος εξηγώ. Ξηγημένα τα εξηγήσαμε τα εξηγημένα. Σημείωση: Μήπως ήτανε εξαγώγημα και δεν ήταν ξήγας ο τύπος. Εξαγώγημα Μετάφραση : Έξι φορές αγώγιμος αγωγός, καμμία σχέση με usb 2.0 μιας και είναι τέσσερις φορές αγώγιμος ή usb type c γιατί είναι μάλλον 11 φορές αγώγιμος για να προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες και άλλο επίπεδο τηλεοπτικοακρο(αστικής)χωρικής τηλε(ωτο)οπτοθέασης.
great Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Φανταστικός τροπος να διαχωρίζεις την ήρα από το στάρι
djuan1988 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Πήραν από φίλο μου 960€ περίπου. Τους έδωσε την κάρτα και τον κωδικό που του ήρθε στο Viber, πέρασαν την κάρτα στο Google Play αυτοί και περίπου μια εβδομάδα μετά αγόρασαν κάτι (αν θυμάμαι καλά αεροπορικά εισιτήρια). Η τράπεζα δεν του επέστρεψε τα χρήματα καθώς είχε χρησιμοποιηθεί το 2 factor authentication.
Therempant Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Στις 24/12/2024 στις 5:50 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Αγγλία πολλοί. Και εγώ εχω δεχτεί πολλά,πάντα τα μπλοκάρω.Κατά περίεργο τρόπο συνήθως έρχονται μετά απο παραγγελία στο aliexpress. Εμένα ξεκίνησαν να έρχονται εντελώς τυχαία όταν μετέφερα τα νούμερα μου στην cosmote.. Για να σε προλάβω, ναι είμαι εγγεγραμμένος στο μητρώο 11.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, djuan1988 είπε Πήραν από φίλο μου 960€ περίπου. Τους έδωσε την κάρτα και τον κωδικό που του ήρθε στο Viber, πέρασαν την κάρτα στο Google Play αυτοί και περίπου μια εβδομάδα μετά αγόρασαν κάτι (αν θυμάμαι καλά αεροπορικά εισιτήρια). Η τράπεζα δεν του επέστρεψε τα χρήματα καθώς είχε χρησιμοποιηθεί το 2 factor authentication. ωραίος ο φίλος. Γιατί δεν δοκίμαζε να ακυρώσει τα εισιτήρια;
djuan1988 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, Ukforthemoment said: ωραίος ο φίλος. Γιατί δεν δοκίμαζε να ακυρώσει τα εισιτήρια; Φαντάζομαι δεν το σκέφτηκε, αλλά και πάλι δύσκολο το βλέπω, λογικά θα έπρεπε να ξέρει email, κωδικούς κτλ του "κλέφτη". Η χρέωση έγινε κάπου στη Λατινική Αμερική.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Φαντάζομαι δεν το σκέφτηκε, αλλά και πάλι δύσκολο το βλέπω, λογικά θα έπρεπε να ξέρει email, κωδικούς κτλ του "κλέφτη". Η χρέωση έγινε κάπου στη Λατινική Αμερική. Αφού έχει πρόσβαση στις κινήσεις βλέπει σε ποια έχει χρεωθεί.Μερικές εταιρίες βάζουν αριθμούς στην δικαιολογία που αφορουν το συγκεκριμένο booking .Θα μπορούσε με αυτά τα στοιχεία να ξεκινήσει αληλλογραφία με την αεροπορική και να ακυρώσουν το εισιτήριο.Τραβηγμένο αλλά θα το δοκίμαζα,και ας μην μου επέστρεφαν τα λεφτά,έτσι για το γαμώτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα