Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρεσει ο τίτλος της '' ταχύτερα αναπτυσσόμενης απάτης '' . Είναι και αυτό ένα ρεαλιστικό μετρικ της μπανανίας που ζούμε  

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Diavolos666 said:

Ο πρίγκηπας από την Νιγηρία έγινε και πακετάς courier τώρα!

Φήμες λένε οτι έκαψε τα λεφτά του αφού δεν του απαντούσε στα mail του κανένας λευκός.

aAxbxjL_460s.jpg

Επεξ/σία από cpc464
  • Haha 6
Δημοσ.

Οσο ο κόσμος ζει στον αυτόματο χωρίς κανένα έλεγχο της ζωής του τόσο θα του τα τρώνε οι απαταιωνες. 

Καλοφάγωτα! 

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο παραγγελιες απο temu ali shein κτλ παντα θα μου ερθει ενα τετοιο sms .περι τελωνειου η κατι παραομοιο μαζι με Link.ενας μαγκας/ηλιθιος μεσω marketplace μου εστειλε Link ταχα μου οτι θα στειλει ταχυμεταφορεα να παρει ενα φορτιστη που ειχα βαλει προς πωληση και οτι τα λεφτα θα μου δωθουν αφου πατησω το λινκ.εφαγε τα καντηλια του και πηγε στον επομενο

• Haha 1
Δημοσ.

Μου ηρθε scam Sms dhl και στο τηλεφωνο μπηκε στην ιδια ομαδα μηνυματων με τα legit dhl που εχω απο το παρελθον. Πιθανολογω την ομαδοποιηση την κανει καπως το ios 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας ο λογιστής είμαι έχετε δέμα με την επιστροφή φόρου πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να το παραλάβετε !!!

www.epistrofh-forou.gr/receive_package

Επεξ/σία από ptriv1
  • Haha 4
Δημοσ.

"Όπως αναφέρει η FedEx σε επίσημη δήλωσή της, "η FedEx δεν ζητά ποτέ, μέσω μη ζητηθέντων επιστολών, email ή μηνυμάτων κειμένου, προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας ή την ταυτότητά σας."

Αφού αυτά βρίσκονται επάνω στο δέμα που θα μας παραδώσει

Όνομα, Διεύθυνση , τηλέφωνο, email, ταυτότητα, ΑΦΜ, Πιστοποιητικό Γέννησης του Χριστού, Ληξιαρχική πράξ́η θανάτου του

για να μας βρει, γιατί να μας τα ζητήσει;

Σημείωση:

Σε περίπτωση που χαθεί δέμα η FedEx θα σας το βρει.

Μέχρι να παραλάβετε το δέμα να δ́ίνετε στην FedEx τα διαπιστευτήρια.

Αφού το παραλάβετε να δίνετε τα τρία του καράμπελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν  ό,τι θα τους άρεσε να ακούσουν

και σε ο,τι θα τους άρεσε να τους συμβεί. Είναι αυτό το "λες να..."

Επεξ/σία από Stam53
  • Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, ghadhika said:

Θα γίνω συνωμοσιολόγος αλλά τις μόνες δύο φορές που έλαβα τέτοιο μήνυμα ήταν όταν όντως περίμενα δέμα.

Και εγώ το ίδιο και δεν παραγγέλνω συχνά. Περίπου μια φορά το δίμηνο ας πούμε θα περιμένω και ποτέ δεν έχει τύχει να λάβω sms στον καιρό που δεν περιμένω κάτι. Inside job μυρίζει 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, thiva7 είπε

Αυτοί που κάνουν δεκάδες παραγγελίες και δεν θυμούνται καν ποτέ θα έρθει και με τι.... 

Ρε φίλε θα μας φτωχύνεις κάνω εκατοντάδες παραγγελίες το χρόνο και δεν χρειάζεται να τις θυμάμε γιατί τις θυμάτε το διαολομηχάνημα και τις παραλαμβάνω σχεδόν όλες πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Σημείωση:

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό είναι το πρωί όταν ξυπνάω δεν θυμάμαι που έχω βάλει τις κάλτσες μου.

Επεξ/σία από alexpap
  • Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, listerstorm είπε

Ποιός παραλαμβάνει δέμα που δεν περιμένει;

Εμένα η αδελφή μου, μου είχε κάνει δώρο έκπληξη (δεν μένουμε κοντά) και το κούριερ ήρθε λίγο νωρίτερα από τον προγραμματισμό...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...