Charalamp0s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα Dell Inspiron 3542 (2015) 4πυρινο i7 5500U με ddr3 8gb και Nvidia 840M. Το χρησιμοποιούμε για εργασίες και ελαφρύ gaming τύπου lol, paladins,smite αλλά έχει άρχισε το λεγόμενο throttling. Αξίζει να αναβάθμιση ram,rom (έχω 250 gb). Έχετε να προτείνετε κάποιο gaming laptop για παιχνίδια τύπου mortal combat, injustice, marvel rivals. Ευχαριστώ
29gk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Tα specs βασει του παρακατω: https://dl.dell.com/manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_inspiron_laptop/inspiron-15-3542-laptop_reference guide_en-us.pdf δειχνουν καταρχην οτ εχει μονον 1 slot μνημης και οτι αυτο δεχεται εως/μεχρι 8gb. Αρα η μνημη ΔΕΝ αναβαθμιζεται. Επειδη εχω ενα ιδιο αν και με αλλα specs απο το δικο σου, αυτο που "αξιζει" ( δωσε βαση στα εισαγωγικα ) να αναβαθμισεις ειναι τον δισκο ειδικα αν ειναι μηχανικος, με εναν SSD και ισως και η αφαιρεση του DVD και με μια αγορα ενος ανταπτορα να βαλεις εκει και εναν δευτερο δισκο με ρολο αποθηκης. Πραγματικη δε αναβαθμιση θα ειναι μια αλλαγη ρολου, απο κυριο pc σε κατι αλλο και με ταυτοχρονη αλλαγη λειτουργικου απο Windows σε Linux πχ σε ΜΙΝΤ που θα του δωσει πραγματι παραταση ζωης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα