GreekMonkey Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω την εξής απορία. Έχω 2.1 Edifier ηχεία υπολογιστή. Για χρόνια πολλά, τα είχα συνδεδεμένα μόνο με το jack στην θύρα l-out. Το αποτέλεσμα ήταν να παίζει μόνο το δεξί ηχείο. Σήμερα δοκίμασα να τα συνδέσω με bluetooth και δουλεύουν και τα δύο. Τι γίνεται εδώ γιατί δεν έχω καταλάβει. Γίνεται να τα έχω συνδεδεμένα μόνο με το καλώδιο και να δουλεύουν σωστά; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από GreekMonkey
fmarkos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μεταξύ τους πως τα έχεις συνδεδεμένα όταν λειτουργούν με το jack;
GreekMonkey Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 το ένα ηχείο έχει ένα κόκκινο καλώδιο οπότε το σύνδεσα στην κόκκινη θύρα στο woofer, το άλλο έχει ένα άσπρο οπότε αντίστοιχα, μετά σύνδεσα τον μοχλό για την ένταση του ήχου που είναι ανεξάρτητο κομμάτι με καλώδιο vga που είχε επίσης στο woofer, και τέλος το woofer με jack καλώδιο στον υπολογιστή.
fmarkos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Λογικά, κάτι παίζει με το καλώδιο που συνδέει τον υπολογιστή με το το woofer, από την στιγμή που σε bt δουλεύουν όλα κομπλέ. Το καλώδιο είναι back και από τις δύο άκρες;
GreekMonkey Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι και από τις δύο. Θα δοκιμάσω άμα βρω με άλλο καλώδιο να δω Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από GreekMonkey
sakisgri Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Καλησπέρα, έχω την εξής απορία. Έχω 2.1 Edifier ηχεία υπολογιστή. Για χρόνια πολλά, τα είχα συνδεδεμένα μόνο με το jack στην θύρα l-out. Το αποτέλεσμα ήταν να παίζει μόνο το δεξί ηχείο. Σήμερα δοκίμασα να τα συνδέσω με bluetooth και δουλεύουν και τα δύο. Τι γίνεται εδώ γιατί δεν έχω καταλάβει. Γίνεται να τα έχω συνδεδεμένα μόνο με το καλώδιο και να δουλεύουν σωστά; Στρίψε λίγο το βύσμα δεξιά και αριστερά. Καμία φορά δεν κάνει καλά σώμα καποια επαφή μέσα και δουλεύει μόνο το ένα. Αν το κάνεις ενώ δουλεύει θα το καταλάβεις αμέσως αν ειναι αυτό, δοκίμασε και τις 2 άκρες. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε το ίδιο με το κόκκινο και το άσπρο που αναφέρεις πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα