Προς το περιεχόμενο

Τι monitor να πάρω;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από plr77,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να με βοηθήσετε τι οθόνη να επιλέξω. Το σύστημα μου είναι Ryzen 7 5800x & Rtx 3060 12gb & 32gb ram 3600mghz.

Δεν ξέρω τι οθόνη να επιλέξω μέχρι 300€, οι inches δεν με ενδιαφέρει όσο και να είναι, με ενδιαφέρει να είναι G sync (ούτε freesync ούτε adaptive) G sync κανονικό της nvidia!

Σκέφτομαι για 2κ που έχω βρει με αυτά τα λεφτά αλλά δεν έχω θέμα και 1080p να είναι αρκεί να είναι g sync. Οι τίτλοι που παίζω είναι Pubg, gta 5 online, gray zone, cod warzone.

Ευχαριστω!!

Επεξ/σία από Adamidis96
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Τι monitor να πάρω;
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 11:10 ΠΜ, Adamidis96 είπε

Καλησπέρα θέλω να με βοηθήσετε τι οθόνη να επιλέξω. Το σύστημα μου είναι Ryzen 7 5800x & Rtx 3060 12gb & 32gb ram 3600mghz.

Δεν ξέρω τι οθόνη να επιλέξω μέχρι 300€, οι inches δεν με ενδιαφέρει όσο και να είναι, με ενδιαφέρει να είναι G sync (ούτε freesync ούτε adaptive) G sync κανονικό της nvidia!

Σκέφτομαι για 2κ που έχω βρει με αυτά τα λεφτά αλλά δεν έχω θέμα και 1080p να είναι αρκεί να είναι g sync. Οι τίτλοι που παίζω είναι Pubg, gta 5 online, gray zone, cod warzone.

Ευχαριστω!!

https://www.bestprice.gr/item/2158863779/dell-aw2724dm-ips-hdr-gaming-monitor-27-2560x1440-qhd-180hz-1ms.html

εχει gsync οχι το ultimate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...